حسینیه حاج همت به یاد شهید سامرا کربلایی شد

مراسم یادبود شهید مدافع حرم حسین شاکری شب گذشته با حضور همسفران کربلایی او و جمعی از خانواده های معظم شهدا در حسینه حاج همت برگزار شد.
کد خبر: ۴۰۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸ - 06February 2015

حسینیه حاج همت به یاد شهید سامرا کربلایی شد

به گزارش خبرنگار گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، دومین مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرمین عسکرین حسین شاکری که چندی پیش در مقابله با گروه تکفیری داعش به درجه رفیع شهادت نائل آمد در شرق تهران برگزار شد.

بنا بر این گزارش حسینه حاج همت شب گذشته میزبان مسافران کربلا، خانوده معظم شهدا و دوست داران حریم ولایت بود. بسیاری از مردان و زنان ولایی و بسیجی آمده بودند  یکبار دیگر پاسخ مزدوران و دشمنان اسلام و انقلاب را با تجدید میثاق با رهروان ولایت و پیشگامان عرصه امنیت بدهند.

گفتنی است در این مراسم همه از صداقت گفتار، صمیمیت رفتار و زندگی عاشقانه همراه با اقدام عاقلانه این شهید سخن می گفتند.

حسین شاکری یک خوزستانی تبار ساکن بصره بود که با فتوای آیت الله سیستانی، آژانس هواپیمایی و عکاسی را رها کرد و به جمع جهادگران ملحق شد.

اوگردان تخریب چی و تک تیر اندازی را برگزید و برای کشتن منافقین و دشمنان اسلام سر از پا نمی شناخت تا اینکه شهادت در سن 32 سالگی نصیب وی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار