به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، این روزها خبر آمدن پیکر دو تن دیگر از شهدای مازندرانی خانطومان، «علی جمشیدی» و «سعید کمالی کفراتی» آمد که بعد از گذشت چهار سال ماندن در آن منطقه، سرانجام پیکرشان تفحص شده و از طریق آزمایش DNA شناسایی شدند.
۱۶ رزمنده لشکر ۲۵ کربلای مازندارن در این منطقه در حالی به شهادت رسیدند که آن ایام آتش بس اعلام شده بود؛ اما دشمن از این موضوع برای رسیدن به هدف شوم خود یعنی احاطه بر منطقه استراتژیک خانطومان که چند ماه پیش رزمندگان اسلام از چنگشان درآورده بودند، استفاده کرد.
«محسن بهاری» از رزمندگان مازندرانی حاضر در منطقه خانطومان اینگونه میگوید: «این منطقه به لحاظ جاده کمربندیای که هشت کیلومتر است و داعش از این راه به ترکیه نفت میفروشد و تجهیزات نظامیانش را تهیه میکند، موقعیت استراتژیکی برای تروریستها محسوب میشود.
ما در حال پیشروی و گرفتن این جاده بودیم و درصورت پیروزی قوای ما، «حلب» به صورت کامل در محاصرهمان قرار میگرفت. ترکیه به تروریستها خبر داد که باید هرچه زودتر تکلیف این کمربندی و شاهراه روشن شود؛ چون در صورت بسته شدن آنجا توسط ایرانیها، دیگر ارسال سلاح، مهمات و نیرو از این مسیر امکانپذیر نیست که در این صورت خیلی دوام بیاورید ۱۰ روز است.
روسیه شبانهروز در حال بمباران این منطقه بود تا اینکه آمریکا به روسیه اعلام کرد؛ دو روزی دست نگه دارد و در واقع آتشبس شود و حملات توپخانهای و هواییاش را متوقف کند تا کشتهها و زخمیها جمعآوری شوند.
آمریکا با این امر به نوعی دو روز روسیه را از بازی نظامی خارج کرد. گروههای مختلف تروریستی هم که بعضاً با هم مشکل داشتند، در این قضیه متحد شده و تصمیم گرفتند تا وضعیت خانطومان را مشخص کنند و بعد راجع به مشکلاتشان بحث کنند.».
اما شهید قنبری که از رزمندگان و جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی نیز بوده در حال دیدهبانی متوجه میشود دشمن در حال آماده شدن است. نیروهای حاضر در صحنه خود را آماده میکنند تا در صورت درگیری، علیرغم اینکه آتشبس بوده است، بتواند منطقه را حفظ کند.
در خانطومان تپهای قرار دارد به نام «تلاربعین» که خانههایی با دیوارهای زرد روی آن بنا شده، بههمین علت به خانههای زرد معروف هستند. اگر کسی بر این خانهها احاطه داشته باشد، در واقع دست برتر را برای تصرف «حلب» خواهد داشت.
همانطور که پیشبینی میشد، دشمن نقض آتشبس کرد و بهشدت هرچه تمامتر منطقه و رزمندگان ما را زیر آتش خود قرار داد. آتشی که رزمندگان حاضری که از آن مهلکه جان سالم به در بردند، معتقدند در طول خدمتشان مثل آن را ندیدند. تقریبا برای هر نفر یک خمپاره شلیک میشد.
۷۰ نفر از رزمندگان مازندرانی در کنار رزمندگان «فاطمیون» و سوری حضور داشتند و جانانه با تمام وجود جنگیدند و سرانجام ۱۶ نفر از آنها به شهادت رسیدند. البته شهدای دیگری هم بودند؛ اما، چون تعداد شهدای مازندرانی بیش از بقیه بود، معمولا خانطومان را با آنها میشناسیم.
درگیری آنقدر شدید بود که امکان برگرداندن پیکر شهدا وجود نداشت. حتی چند رزمنده که اقدام به برگرداندن پیکرها میکنند توسط تکتیراندازهای تکفیری با اصابت تیر مستقیم به سرشان، به شهادت میرسند.
ایستادگی این شهدای عزیز موجب شد تا تروریستها خواب تصرف کامل «حلب» را به گور ببرند. بهاری میگوید: «شهیدان «سید طاهر و حسین مشتاقی» در این مرحله شهید شدند و شهید «قنبری» دیدهبان ما هم، چون در همان ساعت اول به شهادت رسید، توانستند پیکرش را به پشت جبهه برگردانند؛ اما بقیه ساعت چهار به بعد شهید شدند و پیکرشان در دست نیروهای داعش ماند. قبلا به راحتی با گرفتن مبلغی پیکرها را میدادند؛ اما الان عربستان آنقدر در گوششان خواندند که جسدها را ندید تا خانوادههای آنها تا قیام قیامت در ذهنشان باشد که پیکر عزیزانشان ماند آنجا.».
اما سردار شهید قاسم سلیمانی در دیدارش با خانواده آنها گفت که پیکرهای شهدا برخواهد گشت. این جمله سردار وعده صادقی بود که دل خانوادهها را شاد کرد.
شهید سیدرضا طاهر نفر نشسته در کنار حاج قاسم، سمت راست
شهید سید سجاد خلیلی
شهید سید جواد اسدی
شهید حسین بواس
شهید علی جمشیدی
شهید حبیبالله قنبری
شهید علیرضا بریری
شهید سعید کمالی کفراتی
شهید محمد تقی سالخورده
شهید حسین مشتاقی
تاکنون از این شهدای عزیز تنها پیکر شش تن برنگشته است. شهدایی مثل شهید «محمود رادمهر» که وقت رفتن به همسرش میگوید: «من وقتی به شهادت برسم پیکری نخواهم داشت و دوست دارم گمنام باشم.»
خانوادههایی که همچنان پیکر فرزندانشان بازنگشته است، با صبوری منتظر هستند عزیزانشان را در آغوش بگیرند؛ اما وقتی با آنها صحبت میکنی، میگویند: «ما راضی هستیم به رضای خدا و آنچه در راه خدا دادیم توقع برگشتش را نداریم.»
تصاویر شهدایی که هنوز پیکرشان بازنگشته است:
شهید محمد بلباسی
شهید علی عابدینی
شهید حسن رجاییفر
شهید رحیم کابلی
شهید محمود رادمهر
شهید رضا حاجیزاده
منبع: فارس
انتهای پیام/ 113