با رای نمایندگان؛
مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مخالفت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس مخالفت کردند.
به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) با ۱۱۱ رای موافق، ۹۰ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع از مجموع ۲۴۱ نماینده حاضر در جلسه با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مخالفت کردند.
رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم شهرستانهای آباده و بوانات در مجلس شورای اسلامی به عنوان متقاضی تشکیل این کمیسیون، اظهار داشت: با توجه به اهمیت حمایت از تولید در سال جاری، تشکیل کمیسیون مربوطه بسیار ضروری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر اولویت مسائل تولیدی و اقتصادی کشور تاکید فرمودند.
وی بیان کرد: اولویت اصلی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی افزایش انگیزه تولیدکنندگان، شفافیت رقابت، ارتقای تامین مالی تولید و کنترل قاچاق است.
انتهای پیام/ 151
لینک کپی شد
نظر شما


