حدادی:

تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی، تکیه بر اقتصاد مقاومتی است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: برای اینکه وضعیت اقتصاد کشورمان از وضعیت فعلی عبور کند باید اقتصاد مقاومتی سرلوحه کار مسئولان قرار گیرد.
کد خبر: ۴۰۵۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸ - 11July 2020

تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی، تکیه بر اقتصاد مقاومتی استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، علی حدادی نماینده مردم طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تحقق اهداف و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: یکی از راهکارهای اصلی برای برون رفت از مشکلات فعلی، توجه جدی به اقتصاد مقاومتی بوده، اما متاسفانه در این سالیان اخیر این امر مهم مغفول واقع شده است.

وی در ادامه افزود: اگر اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی در کف جامعه پیاده‌سازی کنیم، یعنی همه بخش‌های تولید و ظرفیت‌های کشاورزی فعال شوند بسیاری از مشکلات اقتصادی برطرف خواهند شد.

نماینده مردم طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از طریق اقتصاد مقاومتی بخش عظیمی از تهیدادت دشمن را به فرصت تبدیل کنیم که این کار هم فقط با اراده و انگیزه صورت می‌گیرد؛ متاسفانه دولتمردان اهتمام لازم را برای اجرایی کردن این مقوله نداشتند و مجلس یازدهم این موضوع را در دستورکار و اولویت‌های اساسی خود قرار خواهد داد.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار