همایون امیرزاده در گفت و گو با خبرنگار دفاعپرس در هرمزگان، اظهار داشت: این تمدن امروز از جغرافیای ایران هم فراتر رفته است.
وی افزود: این برش تاریخی و تمدن ساز ریشه در ارزش های متعالی بود که در نفس مسیحایی حضرت امام راحل مطرح شد و بعد ها به فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شد.
امیرزاده با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت متنوع و همه جانبه است ، تصریح کرد: این فرهنگ تمام شئونات انقلاب اسلامی ایران و حتی در انقلاب های دیگر جایگاهی پیدا کرد و باعث شد به یک جایگاهی در استعمار ستیزی برسد.
وی با بیان اینکه اهمیت صیانت و نگهداری درست و دقیق از این برش تاریخی تمدن ساز بسیار مهم است، ادامه داد: آن چیزی که تاکنون ما را از گذرگاه های سخت و پیچ های تاریخی عبور داده است پیروی از این فرهنگ با عظمت و نورانی بوده است.
این رزمنده هرمزگانی بیان داشت: اگر بخواهیم به بطن فرهنگ ایثار و شهادت وارد شویم ، هیچ راهی جز مرور یاد خاطره و اتفاقات هشت سال دفاع مقدس نداریم و برگزاری کنگره های شهدا می تواند در ترویج و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه بسیاری از شهدای دوران دفاع مقدس نوجوان و جوان بودند، اضافه کرد: در اوایل انقلاب اسلامی ایران نسیمی وزیده شد به نام دفاع مقدس و خیلی ها خودشان را در مسیر این نسیم قرار دادند.
امیرزاده با اشاره به حضورش در جبهه های جنگ خاطرنشان کرد: زمانی که به جبهه اعزام شدم 14 سالم بود و اکنون شاید باور این موضوع سخت باشد، زیرا تمام اتفاقات نوجوانی من در جنگ شکل گرفت و آن نسل یک نسل انتخاب شده بود زیرا در معرض یک طوفان بزرگ قرار گرفتند و توانستند از آن سربلند بیرون بیایند.
وی ابراز کرد: ما هیچ وقت فکر نمی کردیم که بعد از جنگ دوباره باید در کوران حوادث بسیار پیچیده تر بیفتیم که افتادیم و اگر بتوانیم به درستی اتفاقات 8 سال دفاع مقدس را با صداقت، مفاهیم و ارزش هایش را به نسل جدید انتقال دهیم به موفقیت های خوبی دست خواهیم یافت.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: نسل جدید که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن ها به عنوان رویش های انقلاب نام برده اند، کسانی هستند که دریافت های درستی از دل تاریخ داشته اند و اگر این دریافت ها را درست منتقل کنیم جوانان امروز از بسیاری از آسیب ها در امان خواهند بود.
انتهای پیام/