مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کرمانشاه:

سال‌های پایانی جنگ اوج موفقیت رزمندگان ما در جبهه‌های غرب بود

سردار ناصر باباخانی گفت: سال‌های پایانی جنگ تحمیلی به ویژه سال 1366 اوج موفقیت رزمندگان ما در جبهه‌های غرب (تصرف ارتفاعات دربند یخان و حلبچه) و جنوب (تصرف فاو) بود.
کد خبر: ۴۰۷۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷ - 23July 2020

سال‌های پایانی جنگ اوج موفقیت رزمندگان ما در جبهه ‏های غرب بودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از كرمانشاه، سرتيپ دوم پاسدار «ناصر باباخانی » مدیر‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه امروز به مناسبت سالروز عملیات غرور افتخار آفرین مرصاد در نشست خبری برنامه‌های اين عمليات كه در سالن شهدای مطلع الفجر این اداره‌کل برگزار شد اظهار داشت: دلاوری رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس از ابتدا تا انتهای جنگ روزهای پر فراز و نشیبی برای کشور ما رقم خورد که همیشه در حافظه تاریخی ملت ما ماندگار خواهد بود.

وی افزود: سال های پایانی جنگ به ویژه سال 1366 اوج موفقیت رزمندگان ما در جبهه ‏های غرب ( تصرف ارتفاعات دربند یخان و حلبچه) و جنوب( تصرف فاو) بود.

 باباخانی تصریح کرد: در این سال رژیم بعث عراق برای جبران شکست خود دست به بمباران شیمایی در جبهه‎ها و حتی مناطق مسکونی شهرها زد و تلفات زیادی هم در حلبچه به بار آورد.

مدیر‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‎‏های دفاع مقدس کرمانشاه با اشاره به کمک‎های نقدی، تجهیزاتی و نیروی انسانی 33 کشور دنیا برای تجهیز دوباره رژیم بعث عراق در اواخر جنگ افزود: اوج گیری این تحرکات باعث عقب نشینی نیروهای اسلام از خاک عراق و بازگشت به پشت مرزهای خود شد. 

باباخانی تصریح کرد: در تیر سال 1367 امام خمینی(ره) با مشورت کارشناسان و مسئولین نظام، قطعنامه 598 را که نسبت به قطعنامه‏های صادر شده پیشین شرایط بهتری داشت ، پذیرفت و از آن به تعبیر نوشیدن جام زهر یاد کرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: رژیم بعث عراق که انتظار پذیرش قطعنامه را از سوی حضرت امام(ره) نداشت برای دریافت امتیاز بیشتر بر سر میز مذاکره با ایران آخرین تیر ترکش خود را رها نمود و در 30 و 31 تیرماه سال 1367 دوباره تجاوز خود را به جبهه‎های ‎جنوب، میانی و غرب کشورمان آغاز کرد.

این مسئول در ادامه از حمله منافقین همزمان با حمله رژیم بعث عراق به مرزهای استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: منافقین در پوشش حملات هوایی و توپخانه عراق از مرز قصرشیرین وارد کشور شدند و با عبور از سرپل‎ذهاب و کرند غرب و اسلام‏آباد غرب قصد پیشروی به سمت کرمانشاه را داشتند که با جمعیت زیادی از نیروهای مردمی مستقر در جاده مواجه و حرکت آن ها با تاخیر مواجه شد و در منطقه حسن آباد و چهار زبر گرفتار شدند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎‏های دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: روز پنجم مرداد حماسه بزرگ در قالب عملیات مرصاد در تنگه چهار زبر کرمانشاه خلق شد که طی این عملیات بیش 2 هزار و 500 نفر از نیروهای منافقین به درک واصل شده و تعداد زیادی نیز به اسارت رزمندگان اسلام در آمدند.

وی در پایان نقش نیروهای مردمی، ایثار و شجاعت رزمندگان و دلاوری هوانیروز قهرمان را از جمله عوامل موفقیت آمیز این عملیات برشمرد و خاطرنشان کرد: همزمان با سالروز این عملیات مهم و غرورآفرین که به نام روز ملی کرمانشاه نیز ثبت شده برنامه‏‌های متنوعی با همکاری نیروهای نظامی و انتظامی و ادارات سطح استان انجام خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در پايان از افتتاح یادمان شهدای گمنام ماهيدشت، رونمایی از کتب منتشر شده در حوزه دفاع مقدس، اجرای ویژه برنامه‌های مرصاد با همکاری صدا و سیمای مرکز کرمانشاه، فضا سازی و تبليغات محيطی در سطح استان و فضای مجازی در سالروز اين عمليات اشاره کرد.

انتهای پيام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار