آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان خراسان رضوی مطرح کرد؛

ضرورت حفظ حیات شهدا در جامعه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: تأسیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از سوی رهبر معظم انقلاب به این دلیل بود که زنده بودن شهدا در جامعه حفظ شود؛ بر همین اساس رسالت اصلی این بنیاد این است که شهید را به عنوان یک عنصر زنده مدافع دین در جامعه جایگزین کند.
کد خبر: ۴۱۰۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶ - 10August 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان رضوی با آیت‌الله «سید‌احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت الله علم الهدی در این دیدار با قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: مأموریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در راستای حفظ دستاوردهای حماسه‌ای است که در گذشته خلق شده و اثربخشی آن برای امروز فوق‌العاده مفید است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تأکید کرد: تأسیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از سوی رهبر معظم انقلاب به این دلیل بود که زنده بودن شهدا در جامعه حفظ شود.

وی تأکید کرد: رسالت اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس این است که شهید را به عنوان یک عنصر زنده مدافع دین در جامعه جایگزین کند.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: عملکرد بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس به گونه‌ای بوده که موضوع شهید و شهادت در مسائل اجرایی و عملیاتی کشور جاری و ساری شده این کار ارزشمندی است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی ادامه داد: با اقداماتی که در دوران مدیریت جدید اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گرفته، شاهد پویایی و بالندگی فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان هستیم.

وی در پایان برگزاری ویژه برنامه‌های گرامیداشت حماسه دفاع مقدس را منوط به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا دانست.

رونمایی از جلد اول دانشنامه دفاع مقدس استان خراسان رضوی در سال جاری

سردار یوسفعلی‌زاده در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روند ارجرای مأموریت‌های اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ابراز داشت: مهمترین مأموریت این اداره‌کل احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان است. ساختمان شماره یک این مرکز با عنوان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی با سه هزار متر زیر بنا تکمیل شده و در هفته دفاع مقدس افتتاح خواهد شد. عملیات عمرانی احداث ساختمان «مقاومت اسلامی» نیز با سه هزار متر زیر بنا در حال اجراست و در بهمن سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان جزو اولویت‌های اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس به شمار می‌رود. تا کنون 600 مقاله در مرحله نهایی شدن قرار دارد که قریب به 200 مقاله آماده چاپ است. تلاش ما بر این است که جلد اول دانشنامه در هفته دفاع مقدس رونمایی شود.

یوسفعلی‌زاده در ادامه گزارشی از یادمان‌های شهدای گمنام در سطح استان اشاره کرد و گفت: 105 نقطه از استان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام است که در 53 نقطه، یادمان ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده و در 21 نقطه نیز یادمان در حال احداث است و 15 نقطه نیز در سال جاری احداث یادمان در دستور کار شهرستان‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان در بخش دیگری از سخنانش گزارشی از فعالیت دفاتر نمایندگی حفظ آثار در سطح شهرستان‌ها و اقدامات صورت گرفته در خصوص نهضت تولید آثار ادبی، ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت در فضای مجازی و توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای ارائه کرد.

وی در پایان با اشاره به چهلمین سالگرد دفاع مقدس گفت: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس که منعکس کننده نقش دستگاه‌های استان در حماسه جاوید دفاع مقدس است و همچنین برگزاری آیین نکوداشت پیشکسوتان دفاع مقدس به عنوان مهمترین برنامه‌های این مناسبت ملی در نظر گرفته شده که با توجه به محدودیت‌های ناشی از کرونا با در نظر گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها