به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در جلسه احیای مردمی اردوگاه و یادمان شهدای هفتتپه که ظهر امروز در ادارهکل حفظ آثار برگزار شد، از هفت تپه به عنوان عقبه لشکر ویژه 25 کربلا یاد کرد که در سال 64 در اختیار این لشکر قرار گرفت و اظهار داشت: هفت تپه در آن مقطع برای ساماندهی، سازماندهی و پشتیبانی لشکر با کمک مردم مازندران، سپاه، فرماندهان لشکر 25 کربلا، پیشکسوتان و رزمندگان سنگرها و پشتیبانی مورد استفاده قرار گرفت.
سردار ملکی افزود: هفتتپه در زمان جنگ چندین بار مورد بمباران شدید رژیم بعثی عراق قرار گرفت و 72 شهید از مازندران، 33 شهید از گلستان، 12 شهید کهگیلویه و بویراحمد و 40 شهید از سمنان تقدیم شدند.
این مسئول ادامه داد: این عقبه باعث شد که به فکر احیای هفتتپه بیفتیم و با تشکیل ستاد مردمی در استانداری کار ساخت حسینیه و یادمان شهدای گمنام را آغاز کردیم.
وی از پیشرفت قابل توجه ساخت یادمان شهدا، سنگرها و سولههای اقامتی کاروان راهیان نور خواهران و برادران خبر داد و گفت: برای تسریع در روند ساخت و ساز این یادمان نیازمند پیگیریهای بیشتر در سطح استان و ملی هستیم.
وی همچنین از نصب گنبد یادمان شهدای گمنام هفت تپه در این هفته خبر داد و گفت: این گنبد اهدایی خانواده شهید «کریم کریمزاده جویباری» است که توسط مهندسی سپاه کربلا نصب خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه شهیدان «محمد بلباسی»، «رحیم کابلی»، «سیدجلال حبیب اللهپور»، «حسن رجاییفر» و «علیرضا بریری» احیاگران هفت تپه بودند و توفیق شهادت در دفاع حرم را پیدا کردند، افزود: با ساخت یادمان شهدای گمنام این منطقه احیاء میشود و آماده بازدید کاروانهای راهیان نور خواهد بود.
وی هدف از برگزاری این جلسه را تسریع در احیای هفت تپه عنوان کرد و گفت: امیدواریم با همکاری و مشارکت دستگاههای استانی، مسئولین و مردم همیشه در صحنه این امر مهم در حوزه دفاع مقدس تحقق پیدا کند.
این مسئول با بیان اینکه ادارات استان در این زمینه خوب پای کار نیامدند، بر تسریع در احیای هفت تپه تأکید کرد.
سردار ملکی همچنین با اشاره به جلسه روز پنجشنبه (23 مرداد) شورای برنامه ریزی استان که با حضور نوبخت در استانداری برگزار شد، از اختصاص اعتبار 10 میلیارد تومانی معاون رییس جمهوری به ساخت مرکز فرهنگی و موزه مرکز فرهنگی خبر داد.
سپاه با تمام توان پای کار است
«عسکر مجیدی» معاون اجرایی سپاه کربلای مازندران نیز بر احیای هفتتپه تأکید کرد و ادامه داد: سپاه کربلای مازندران با تمام قوا و توان پای کار است.
«غلامعباس جانیپور» دبیر ستاد مردمی احیای هفت تپه استان ضمن قدردانی از روابط عمومی سپاه کربلا در راستای اطلاع رسانی موثر برنامههای این ستاد گفت: ایجاد کانالهای با نام هفتتپه در فضای مجازی باعث شناخت بیشتر مردم شده است و نگاه مسئولین را به این سمت توجه داد.
ورود جدی بانوان مازندرانی در کار ساخت هفت تپه
«عقیله ملازاده سورکی» مادر شهید مدافع حرم محمود رادمهر نیز در سخنانی با اشاره به شیوع موج دوم کرونا گفت: لشکر حضرت زینب (س) خواهران بسیجی استان را در راستای جمع آوری کمکهای مردمی برای ساخت هفت تپه پای کار آورد و امیدواریم همچنان گذشته بتوانیم به صورت جدی ورود پیدا کنیم تا شرمنده شهدا نباشیم.
نامگذاری ورودی مجتمع فرهنگی جویبار به نام «هفتتپه»
حجت الاسلام «احمد حمیدنژاد» معاون اجتماعی سپاه کربلای مازندران نیز بر ضرورت شناساندن هفت تپه به نسل جوان تأکید کرد و گفت: در این راستا باید کارها به صورت ویژه پیگیری شود تا شاهد اتفاق موثر در حوزه دفاع مقدس باشیم.
وی همچنین از ساخت مجتمع فرهنگی تربیتی در جویبار خبر داد و با تأکید بر اینکه نام هفت تپه را باید در استان احیا کنیم، گفت: در این راستا ورودی این مجتمع را به نام «هفت تپه» نامگذاری کردیم.
خاطرنشان میشود، در این جلسه معاون اجرایی سپاه کربلا، سازمان مهندسی و تدارکات سپاه کربلا، سازمان اردویی سپاه کربلا، اعضای ستاد مردمی هفت تپه، معاونت اجتماعی سپاه کربلا، مادر شهید مدافع حرم «محمود رادمهر» نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/