مسئول مشارکت روحانیت حفظ آثار دفاع مقدس لرستان در گفت‌و‌گو با دفاع پرس:

ایثار و فداکاری رزمندگان جلوه‌ای از فرهنگ عاشورایی بود

حجت‌الاسلام حسین بیرانوندی گفت: شجاعت، ایثار و فداکاری رزمندگان آن هم بدون هیچ چشم‌داشت مادی و تحمل سختی‌های جنگ نابرابر ما با دشمن همگی جلوه‌ای از فرهنگ عاشورایی بود و کربلای جبهه‌ها پیوند عجیبی با کربلای حسین داشت.
کد خبر: ۴۱۲۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ - 30August 2020

هشت سال دفاع مقدس آئینه تمام نمایی از حادثه عاشورا بود

حجت‌الاسلام «حسین بیرانوندی» مسئول مشارکت روحانیت حفظ آثار دفاع مقدس لرستان‌ در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در خرم آباد، ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین و یاران با وفایش اظهار داشت: پس از رویداد عاشورا، مکتب تشیع جانی تازه گرفت و گویی خون شهدای دشت کربلا در ژرفای جان‌های شیعیان جوشش زد و اعتقادی راسخ در درونشان پدید آورد.

وی افزود: جبهه‌های دفاع مقدس همچون چشمه‌هایی بودند که از قله‌های مرتفع کربلا سرچشمه می‌گرفتند و گویی خونی که در روز عاشورا برخاک کربلا چکید در رگ‌های نوجوانان و جوانان رزمنده ایرانی جاری بود.

بیرانوندی با بیان اینکه رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس ندای (هل من ناصر ینصرنی) امام حسین (ع) را پس از گذشت قرن‌ها لبیک گفتند، بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران متاثر و برگرفته از فرهنگ عاشوراست و خون‌های پاک شهیدان انقلاب اسلامی ریشه در کربلای حسینی دارد و انقلاب ما برگرفته از عاشورای حسین (ع) است.

مسئول مشارکت روحانیت حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با استناد به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «ما هرچه داریم از محرم و صفر است» ادامه داد:  قیام عاشورا مهم ترین حادثه در تاریخ تشیع است، به طوری که صورت و سیرت شیعه را دگرگون کرد و به آن پشتوانه حماسی و عاطفی داد و تشیع را به مذهبی حماسه آفرین مبدل کرد.

وی با ذکر این مطلب که در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، رزمندگان از سنین مختلف حضور داشتند که تداعی کننده، سنین مختلف یاران امام حسین (ع) بود، تصریح کرد: سیمای پیرانی که در جبهه می‌جنگیدند «حبیب بن مظاهر» و «مسلم بن عوسجه» را تداعی می‌کردند، نوجوانان به حضرت قاسم بن الحسن (ع) تشبیه می‌شدند. سرداران به حضرت عباس و جوانان به حضرت علی اکبر و مادران شهید صبوری را از حضرت زینب(س) می‌آموختند حتی کودکانی که در حملات  هوایی به شهادت می‌رسیدند به حضرت علی اصغر (ع)تشبیه می‌شدند .

بیرانوندی عنوان کرد: جملات گهربار امام خمینی(ره) و فرهنگ حاکم بر هشت سال دفاع مقدس گویای این مطلب است که پیام عاشورا عامل اصلی پیروزی در هشت سال دفاع مقدس بود  و شجاعت، ایثار و فداکاری رزمندگان آن هم بدون هیچ چشم داشت مادی و تحمل سختی‌های جنگ نابرابر ما با دشمن همگی  جلوه‌ای از فرهنگ عاشورایی بود و کربلای جبهه‌ها پیوند عجیبی با کربلای حسین داشت.

مسئول مشارکت روحانیت حفظ آثار دفاع مقدس لرستان افزود: هشت سال دفاع مقدس گنجینه‌ای است پربار از زیباترین تصاویر ایثار، شهادت، تعهد و دینداری دلیر مردان و شیرزنانی که در راه دفاع از دین خود وکیان و شرافت این مرز و بوم در طبق اخلاص نهادند و ندای (هل من ناصر ینصرنی) امام حسین (ع) را پس از گذشت قرنها لبیک گفتند تا مبادا حافظان جهل و تاریکی بر منادیان حق و حقیقت بتازند و نقشه های شوم خودرا عملی سازند.

وی خاطرنشان کرد: همچنان که انقلاب عاشورا تضمین بقا و سلامت مکتب و اسلام نوپا شد، مجاهدت های هشت سال دفاع مقدس نیز ضامن بقا و سلامت انقلاب نوپای اسلامی ایران شده است.

بیرانوندی متذکر شد: در جبهه‌ها همه جا یاد و نام حسین (ع) طنین انداز بود، آنجا که آبی گوارا و خنک به گلویی تازگی می‌بخشید به یاد لب‌های عطشان حسین نوشته شده بود؛ آنجا که سمت جاده نشان داده می‌شد، فاصله تا کربلا نوشته شده بود؛ هرجا پرچمی بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها