چهل‌سالگی سرو/ مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی عنوان کرد؛

ضرورت توجه به نقش جامعه پزشکی در دفاع مقدس

سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده گفت: با توجه به اهمیت نقش کادر بهداشت و درمان استان خراسان رضوی در دفاع مقدس و حضور شخصیت‌های تاثیرگذار جامعه پزشکی در مناطق عملیاتی، این ضرورت وجود دارد تا در دانشنامه دفاع مقدس استان به این نقش پرداخته شود.
کد خبر: ۴۱۲۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵ - 26August 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، به مناسبت نامگذاری چهاردهمین هفته از چهلمین سالگرد دفاع مقدس به نام جامعه پزشکی در دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با «سید محمدحسین بحرینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیدار و گفت‌وگو کرد.

سردار یوسفعلی‌زاده در ابتدای این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمانی در ایام شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: همه ما مدیون و مرهون زحمات و مجاهدت‌های کادر درمانی هستیم. تلاش‌های جامعه پزشکی که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان یک جهاد واقعی نام بردند یکی از دستاوردهای پویایی فقه شیعه است.

وی در ادامه به تشریح ماموریت‌های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی پرداخت و اظهار داشت: احداث مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس استان اولین اولویت کاری این اداره‌کل است که به صورت جدی دنبال می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: تدوین دانشنامه دفاع مقدس با محوریت نقش خراسان رضوی در دفاع مقدس، به عنوان دومین اولویت اداره‌کل حفظ آثار استان در حال پیگیری است. پیش‌بینی ما این است که دانشنامه دفاع مقدس استان دارای 4 هزار مدخل خواهد بود.

این مسئول تخصصی شدن تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان و پرداختن به موضوعات تاثیرگذار در دفاع مقدس را از جمله اقدامات مهم در این حوزه دانست و یادآور شد: شورای علمی و کمیته‌های تخصصی تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان با حضور یکصد نفر از اساتید دانشگاه، مؤلفین و محققین فعالیت خود را در حوزه تدوین مقالات علمی آغاز کرده است.

یوسفعلی‌زاده تاکید کرد: با توجه به اهمیت نقش کادر بهداشت و درمان استان خراسان رضوی در دفاع مقدس و حضور شخصیت‌های تاثیرگذار جامعه پزشکی در مناطق عملیاتی، این ضرورت وجود دارد تا در دانشنامه دفاع مقدس استان به این نقش پرداخته شود؛ بر همین اساس باید حداقل 300 مدخل این دانشنامه گویای نقش جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تصریح کرد: امید است دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به انعکاس نقش جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس در دانشنامه استانی توجه بیشتری داشته باشد و با هم افزایی و تعامل بیش از پیش اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان و این دانشگاه در راستای تحقق این مهم گام‌های موثری برداشته شود.

وی در پایان گفت: پیشکسوتان جامعه پزشکی استان که در حماسه دفاع مقدس حضور داشتند باید با برگزاری نشست‌های دوستانه به بیان خاطرات آن دوران بپردازند تا ضمن یادآوری خاطرات دفاع مقدس، مانع تحریف و مغفول ماندن این حماسه عظیم شوند. 

اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس

بحرینی در ادامه این دیدار ضمن قدردانی از حضور نیروهای مسلح در کنار کادر پزشکی در سنگر مقابله با کرونا گفت: در ایام بحران شیوع ویروس کرونا نیروهای مسلح، به ویژه سپاه پاسدارات به عنوان پشتوانه‌ای عظیم، کادر بهداشت و درمان را پشتیبانی کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به تشریح نقش پزشکان در دفاع مقدس پرداخت و بیان داشت: جمعی از جامعه پزشکی استان، علاوه بر درمان مجروحان جنگی در بیمارستان‌های شهر مشهد و حتی عقبه، در مقاطعی به عنوان رزمنده در مناطق عملیاتی حضور داشتند.

وی افزود: این افراد خاطرات ناگفته‌ای از نقش کادر درمان در دوران دفاع مقدس دارند که اگر این خاطرات بازگو و در قالب‌های مختلف ادبی و هنری به جامعه ارائه شود نقش این قشر بیشتر تبیین خواهد شد.

بحرینی در پایان، برنامه‌ریزی را لازمه اجرای برنامه‌های کوتاه مدت و مقطعی در حوزه دفاع مقدس در دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشتیاق و بیشتر از حد وظیفه آماده همکاری در زمینه‌های علمی و پژوهشی با اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار