«بچه‌های فرات»؛ ماجرای عزم چند نوجوان برای حضور در کربلا

ماجرای عزم چند نوجوان برای حضور در کربلا به قلم لیلا قربانی در داستان بلند «بچه‌های فرات» منتشر شد.
کد خبر: ۴۱۲۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵ - 26August 2020

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، ماجرای عزم چند نوجوان برای حضور در کربلا به قلم لیلا قربانی در داستان بلند «بچه‌های فرات» منتشر شد.

لیلا قربانی در داستان بلند «بچه‌های فرات» ماجرای نوجوانانی را روایت می‌کند که آوازه امام حسین(ع) و عزیمت او به کوفه به گوششان خورده و می‌کوشند در زمره یاران او باشند. آن‌ها شنیده‌اند که دعوت‌کنندگان امام(ع) حالا پشت او را خالی کرده‌اند. داستان از تردید بزرگترها می‌گوید و از ترس‌ها و طمع‌هایشان، از عزم نوجوانان پاک‌سرشت می‌گوید و از شجاعت و همدلی‌شان. با خواندن این داستان بلند بهتر می‌توانید بفهمید چه شد که ترس و تردید‌ها بر همراهی با سیدالشهداء اثر گذاشت و چگونه شعور چند نوجوان باعث میل آن‌ها برای حضور در کربلا شد.

این داستان از زاویه متفاوت، فاجعه کربلا در سال 61 هجری را روایت می‌کند؛ چند نوجوان که روزگار خود را با سرگرمی‌ها و ماجراجویی‌های نوجوانانه می‌‎گذرانند، در روزهایی که خبر سفر امام حسین علیه‌السلام و یارانش به کوفه منتشر شده است، مقابل دوراهی مهمی قرار می‌گیرند. دست آخر و با پشت سر گذاشتن ماجراهایی، هر کدام راه خودش را در تقابل سپاه یزید با کاروان امام حسین علیه‌السلام بر می‌گزینند.

«بچه‌های فرات»؛ ماجرای عزم چند نوجوان برای حضور در کربلا

نویسنده در خلق داستان بچه‌های فرات از منابع مرجع تاریخی استفاده کرده است تا تصویر قابل اطمینانی از وقایع تاریخی که ضمن داستان روی می‌دهند ارائه دهد.

کتاب «بچه‌های فرات» یکی از یازده کتابی است که در طرح «سفیر حسین» در مساجد و هیئات معرفی و ترویج خواهد شد. گفتنی است این کتاب را می‌توانید از کتاب‌فروشی‌های جبهۀ فرهنگی انقلاب و یا نرم‌افزار کتابیکا تهیه کنید.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار