روایت مردانی که یک شبه ره صد ساله رفتند؛

سرشت پاک مجید بربری از او حر مدافعان حرم ساخت

شهید مدافع حرم مجید قربانخانی که در محله او را مجید بربری صدا می‌‎زدند به واسطه شهادت در سوریه و تحولی که در او رخ داد حر مدافعان حرم نام گرفت.
کد خبر: ۴۱۲۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۰ - 30August 2020

سرشت پاک مجید بربری از او حر مدافعان حرم ساختبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، برای بچه‌های دهه ۶۰ و ۷۰ که تنها از جنگ و دفاع مقدس خاطرات و روایات بزرگ‌تر‌ها را شنیده بودند سوریه و ماجرای جنگ و حضور مدافعان حرم در آنجا تکرار تاریخ شد تا خود را در میدان عمل و جهاد بیازمایند. درس‌ها و وقایع همانی بود که از دفاع مقدس شنیده بودند، دفاع مقدس نیز صحنه‌ای کوچک وام گرفته از واقعه کربلا بود، همه این وقایع زنجیروار بخشی از تاریخ را رقم زدند که جبهه حق در مقابل جبهه کفر ایستاد تا جلوی تحریف و نابودی اسلام را بگیرند.

در همه این وقایع می‌توان ردپایی از یاران و دشمنان امام حسین (ع) را اینبار در افرادی جدید دید، روح حبیب را در رزمندگان میانسال میدان دفاع مقدس و جبهه مقاومت از برونسی گرفته تا سردار همدانی دید، وهب را در کالبد شهدای اقلیت دوران دفاع مقدس پیدا کرد که برای یاری از دین خدا و مقابله با دشمن به میدان رفتند و حر را در آن‌ها که نور ایمان و یقین بر دل‌هایشان تابید و متحول شدند و به صف خوبان پیوستند.

در این میان تعدادی از شهدا در دوره‌های مختلف به لقبی مشهور شدند که «حر»، شهید آزاده دشت کربلا که ابتدا از سپاهیان عبیدالله ابن زیاد بود، اما در لحظات آخر صف یاران اباعبدالله ملحق شد یکی از شخصیت‌های کربلاست که مشابه او را چه در دوران دفاع مقدس و چه در جنگ سوریه و وقایع و جنگ‌های دیگر دیده‌ایم. پیش از این در گزارشی به سرگذشت «حر انقلاب» شهید شاهرخ ضرغام پرداختیم، او که پس از سال‌ها زندگی در گرداب گناه و معصیت با پیروزی انقلاب اسلامی و جانش در برابر نفس مسیحایی امام قرار گرفت و متحول شد. جنگ او را به جبهه‌های دفاع مقدس کشاند تا آنکه به شهادت رسید.

مجید قربانخانی را به واسطه کار در مغازه نان بربری داییش «مجید بربری» صدا می‌زدند، خیلی از پسران جوان محله یافت آباد چه پیش از شهادت او و چه حالا که به عنوان «حر مدافعان حرم» معروف شده مجید را خوب می‌شناسند، پسر شر و شور متولد سال ۱۳۶۹ که شیطنت داشت، بازوهایش را خالکوبی کرده بود، قلدری می‌کرد و خیلی اهل نماز نبود، اما سرشت پاک او در روز‌هایی که حرم عمه سادات در خطر هجوم تکفیری‌ها قرار گرفت از غبار معصیت پاک شد و از او مجید دیگری ساخت. مجید با همه اشتباهات و اشکالاتی که داشت ویژگی‌های خوبش مثل دستگیری از فقرا و زیر بار ظلم نرفتن او را رستگار کرد، با همین روحیه ظلم ستیزی وقتی فهمید تکفیری‌ها به حرم حضرت زینب (س) جسارت کردند دلش طاقت نیاورد، با هر ترفندی که بود خودش را بین مدافعان حرم جا کرد و به سوریه رفت و در همان اعزام اول در سال ۱۳۹۴ در خان‌طومان سوریه به شهادت رسید.

پیکر مجید سه سال در سرزمین سوریه به عنوان شهید مفقودالاثر باقی ماند تا اینکه ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۸ تفحص شد و به کشور بازگشت. مراسم وداع و تشییع او باشکوه در تهران و در محله یافت آباد برگزار شد تا ثابت کند برای آزادگی و آزاده شدن راه و زمان هست.

انتهای پیام/ ۱۴۱

نظر شما
پربیننده ها