یادداشت/

سرباز، زینت کشور

شهادت و مراقبت از ناموس، وطن و دین فقط در فرهنگ ایران نیست؛ بلکه در دین مبین اسلام به عنوان یک حکم یاد می­‌شود.
کد خبر: ۴۱۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵ - 03September 2020

سرباز زینت کشوربه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از تهران - بهرام مرادی؛ آیا می­‌دانید در نظام جمهوری اسلامی ایران سرباز زینت کشور است؟ آیا می­‌دانید که سربازان را به عنوان دژهای محکم در دین مقدس اسلام می‌شناسند؟ آیا می­‌دانید که این شیرمردان عرصه جنگ و دفاع برای آرمان­‌هایشان جان و سر می­‌دهند و برای این شهادت نیز افتخار و فخرآفرینی می‌­کنند؟ اصلا تفاوت سرباز ایرانی با سربازان سایر کشورها در چیست؟

گفته می‌شود که در ارتش امریکا در هر ۶۵ دقیقه یک نفر اقدام به خودکشی می‌کند و این در حالی است که مثال نقض آن درگیری جوانان زیر ۱۸ سال در جمهوری اسلامی ایران با خانواده‌هایشان در جریان ۸ سال دفاع مقدس بود تا اجازه بگیرند و در کنار دیگر رزمندگان برای کشورشان بجنگند و این در حالی است که رزمندگان ما امکانات سربازان آمریکایی را نیز نداشتند. پس این چه شوقی است که علم و تجهیزات نظامی آن را ایجاد نمی­‌کند؟

غرب و در راس آن ایالات متحده امریکا برای ایجاد انگیزه در سربازان و مردم خود جهت اعزام به جنگ باید به آنها تضمین‌­های مالی بدهد و بعضا تضمین‌­های دروغین که زنده خواهند ماند، پایگاه بسیجی وجود ندارد و دفاع از وطنی هم در کار نیست؛ بنابراین سرباز امریکایی برای زیاده خواهی کشورش یاید تضمین­های لازم را بگیرد از جمله تامین خانواده‌اش و... در این بین می­‌بینیم علاوه بر چنین هزینه­‌هایی وحشت از کشته شدن و احساس پوچی موضوعی است که حتی هالیوود هم از جنگ‌های عراق و افغانستان به تصویر می­‌کشد.

حتی تضمین­‌ها هم نمی­تواند از یک سرباز آموزش دیده یک سرباز خطرناک و ناب بسازد چرا که پاشنه آشیل کار بحث آرمان­‌ها و انگیزه‌­هاست و پنتاگون مدتها است که در حسرت یک کلید واژه برای سربازانش به سر می برد یعنی امر بی‌بدیل «شهادت».

اما سرباز مسلمان ایران اسلامی با داشتن آرمانی چون شهادت پا به میدان جهاد و دفاع می­‌گذارد و طی معامله­‌هایی که دلش با آسمان انجام می‌دهد از کمترین امکانات بهره گرفته و به عشق مجاهدت برای خدا قدرتمند ظاهر می‌­شود، نه تضمینی می‌گیرد و نه اطمینانی از سلاح آنچنانی دارد، اما ! می‌رود...

عشق به شهادت و خدایی شدن جنگ همان تفاوت اصلی میان سرباز ایرانی و سرباز سایر کشورهاست که سرباز را به دو معنایی متفاوت می‌‌رساند.

موضوع «شهادت» به قدری جدی است که استکبار و آمریکا و رژیم غاضب صهیونیستی سالهاست برای ان نقشه کشیده و سعی دارد آن را از تب و تاب و جلوه بیاندازد یکی از این اقدامات حذف شهادت از کتاب‌های درسی کشورهای مسلمان است به این ترتیب می‌بینیم شهادت که یکی از والاترین ارزش‌های اسلام است از کتب درسی عربستان، کویت و دیگر کشورهای هم پیمانشان حذف می شود.

تجربه تلخ دفاع مقدس برای استکبار باعث شد تا چنین اقدامی صورت گیرد چرا که آنها دیدند شوق شهادت و شهادت طلبی در رزمندگان دفاع مقدس چه تاثیری بر اوضاع گذاشت و یک کشور با دست خالی توانست در برابر تمام قدرت‌های دنیا بدون حتی یک یار بایستد.

آنها دیدند که در آن زمان نوجوان سیزده ساله از شوق پرواز و شهادت به خود نارنجک بست و به زیر تانک رفت، آنها این اتفاق­‌ها را دیدند و می‌دانند که شهادت و مراقبت از ناموس، وطن و دین فقط در فرهنگ ایران نیست؛ بلکه در دین مبین اسلام به عنوان یک حکم یاد می­‌شود پس باید همه مسلمانان این شوق را داشته باشند به همین دلیل وارد کشور‌های سست عنصر و بی غیرتی مانند عربستان و غیره شدند تا این آرمان‌ها را که با زیاده خواهی آنها در تضاد است کمرنگ کنند و در آخر کید و مکر دشمن با هر پشتوانه هوشمندانه برای کمرنگ کردن شهادت، هر چقدر هم که باشد هر ساله به سادگی گذشتن یازده ماه با شکست مواجه شد «محرم» و عشق به سالار شهیدان خیلی چیزها را زنده خواهد کرد چرا که ما حاضریم جانمان را برای سر بریده سالار شهیدان و حریم اهل بیت‌شان با افتخار تقدیم کنیم و دشمنان بدانند که اگر چشم طمع به این مرز و بوم ایران اسلامی داشته باشند جوانان عصر حاضر با تقدیم جانشان چشم دشمن را کور خواهند کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها