به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، اولین جشنواره فرهنگی و هنری علمدار (یادواره شهید آسمانی سپهبد حاج قاسم سلیمانی) ویژه ۱۵ میلیون دانشآموز و ۸۰۰ هزار فرهنگی سراسر کشور بهمناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، صبح امروز با حضور سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و «علیرضا کاظمی» معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش از محل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بهصورت تصویری با مدیران کل آموزش و پرورش استانها برگزار شد.
همزمان مراسم ویژهای در مزار شهدای کرمان و مزار شهید والامقام قاسم سلیمانی نیز برگزار گردید.
اسکندرینسب: هر انسان آزادهای شهید سلیمانی را دوست دارد
«احمد اسکندرینسب» رئیس دبیرخانه این جشنواره و مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معلم و دانش آموز و سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: امیدواریم فعالیت این جشنواره موجب تاثیرگذاری بر نفوس دانش آموزان و آحاد جامعه اسلامی باشد؛ همانطور که تمام دوران زندگی حاج قاسم سلیمانی چنین تاثیرگذاری را بههمراه داشت.
وی با تاکید براینکه حاج قاسم سلیمانی مسیر کمال را سپری کرد، گفت: سیره زندگی حاج قاسم سلیمانی به یک مکتب تبدیل شده است و ما امروز مفتخریم که ترویج دهنده این مکتب متعالی هستیم. اخلاص، تواضع، سادهزیست، مسئولیت پذیری و ولایت پذیری از جمله شاخصههای مکتب حاج قاسم سلیمانی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی یک شخصیت سرآمد بود و این شخصیت الهی در دل تک تک مردم ایران و جهان نفوذ پیدا کرد تاجایی که هر انسان آزادهای ایشان را دوست دارد. ما در استان کرمان مفتخر به برگزاری اولین جشنواره فرهنگی و هنری به نام و یاد این شهید اسلام هستیم که به صورت کشوری برگزار خواهد شد.
اسکندرینسب ادامه داد: تلاش جشنواره علمدار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی شهید سلیمانی بهعنوان اسوه اخلاص به جوانان و صیانت از میراث فرهنگی مکتب حاج قاسم سلیمانی خواهد بود چراکه ایشان متعلق به همه مردم ایران و شخصیتی فراجناحی است.
در ادامه این مراسم سرود نمایش «آوای آسمانی» که با حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان تولید شده بر مزار شهدای استان کرمان و مزار سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اجرا شد.
بصیری: میزبانی کرمان از برنامههای فرهنگی با محوریت شهید سلیمانی
«محمدصادق بصیری» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در ادامه این مراسم مهمترین درس شهید سلیمانی را ارتباط بخشیدن بین دانش و هدایتگری دانست و اظهار داشت: مهمترین درسی که شهید سلیمانی به ما دادند ارتباطی بود که ایشان بین فرهنگ و دانش با راهبری و هدایتگیری ایجاد کردند. شهید سلیمانی تجلیگاه ایمان بود.
وی ادامه داد: سردار سلیمانی و مکتب ایشان دستگیری میکند و اولین درس مکتب شهید سلیمانی توامان بودن علم و هدایتگری است. شهید سلیمانی هیچگاه در مقاطع مختلف زندگی پر برکت جهادگرانه خود متوقف نشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان از آمادگی این استان برای میزبانی برنامههای مختلف با محوریت شهید سلیمانی خبر داد و گفت: دانش آموزان و فرهنگیان اگر در این جشنواره یادی از شهید سلیمانی میکنند، هدفشان این است که علمشان را در مسیر هدایت که مسیر شهداست، قرار خواهد داد.
کاظمی: شهید سلیمانی الگوی ما در آموزش و پرورش است
«علیرضا کاظمی» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در بخش دیگری از این مراسم با بیاناینکه مفتخریم که در چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در آستانه هفته دفاع مقدس لحظاتی را مهمان شهدا و سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستیم، اظهار داشت: مجموعه آموزش و پرورش پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی و سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی که حضور مردم در مراسم تشییع ایشان را یومالله دانستند، سیاستهایی را در این راستا تدوین و به ادارات کل ابلاغ کرد.
وی به فعالیتهای گسترده این وزارتخانه در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: یادواره لالههای روشن با 40 هزار یادواره در 40 هزار مدرسه با محوریت 40 هزار شهید شاخص، توسعه کمی و کیفی اردوهای راهیان نور، برنامهریزی برای اردوهای یک روزه شمیم نور و تجلیل از همه ایثارگران مجموعه آموزش و پرورش بخشی از مهمترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش در سالجاری است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هدف جشنواره علمدار را ترویج مکتب شهید سلیمانی دانست و افزود: امیدواریم بتوانیم ارتباط عمیقی را بین دانش آموزان و شهدا برقرار کنیم؛ شهید سلیمانی الگوی زنده جمهوری اسلامی ایران است؛ ایشان شخصیتی موفق در مبارزه با استکبار و پرچمدار آزادی قدس بود که یک عمر عارفانه مجاهدت کرد. شهید سلیمانی فردی مهربان و دوست داشتنی است که سبک تربیتی مودبانهای در مواجه با کودکان و دانش آموزان داشت و میتواند الگوی ما در آموزش و پرورش قرار گیرد. این جشنواره با استفاده از ظرفیتهای هنری میتواند جلوههای نابی از مکتب شهید سلیمانی را ترسیم و به جامعه عرضه کند.
به گزارش دفاعپرس، در این مراسم «علی اصغر جعفری» مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سردار «نادر ادیبی» دبیر ستاد مرکزی راهیان نور، «علی رمضانی» مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، «اسماعیل بصیریزاده» رئیس سازمان دانشآموزی، «محمدرضا رزاقی» مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش و جمعی از معاونین این وزارتخانه نیز حضور داشتند.
همچنین مدیران ادارات کل وزارت آموزش و پرورش بهصورت ویدیو کنفرانس در این مراسم شرکت کردند و این برنامه از طریق شبکه شاد توسط دانش آموزان سراسر کشور دنبال شد.
انتهای پیام/ 121