متولد: ۱۳۴۱/۱۰/۰۳
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ دهلاویه
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار شهدای خلدبرین
زندگینامه: سوم دی ۱۳۴۱، در روستای کریم آباد از توابع شهرستان بافق به دنیا آمد. پدرش رضا، موزاییک ساز بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کارگر بنا بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، به عنوان تکتیرانداز در دهلاویه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به پا و شکم، شهید شد. پیکر او را در گلزار شهدای خلدبرین شهرستان یزد به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه: در شهادت من ناراحت نشوید، چون من شهید راه اسلام هستم و ناکام از دنیا رفتم.
شهید «یحیی جعفری ندوشن»
متولد: ۱۳۳۷/۰۱/۰۸
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ سوسنگرد
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار شهدای حسینیه بالا
زندگینامه: هشتم فروردین ۱۳۳۷، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش رضا، کشاورز بود و مادرش خیرالنساء نام داشت. تا سوم متوسطه درس خواند. به عنوان گروهبان دوم ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، در سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش به سر و صورت به شهادت رسید. مزار او در حسینیه بالا شهر ندوشن تابعه شهرستان میبد واقع است.
شهید «محمدحسین دشتی خویدکی»
متولد: ۱۳۴۱/۰۵/۲۰
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ سوسنگرد
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار شهدای خلدبرین (یادبود)
زندگینامه: بیستم مرداد ۱۳۴۱، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش عبدالحسین، مقنی بود و مادرش خدیجه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. بنایی میکرد. سرباز ارتش بود. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، به عنوان تکتیرانداز در سوسنگرد به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد. مزار یادبود او در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش قرار دارد.
شهید «علی اصغر طامهری»
متولد: ۱۳۴۳/۰۳/۰۱
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ سوسنگرد
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار شهدای امامزاده سید نصرا...
زندگینامه: یکم خرداد ۱۳۴۳، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش غلامحسین، کارگر بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. کارگر کارخانه بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، به عنوان تکتیرانداز در سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش به قلب و مغز سر به شهادت رسید. پیکر وی را در امامزاده سیدنصرالله زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه:
یک مسلمان واقعی باید در راه اسلام انفاق کند. راه امام را دنبال کن و پیرو خط امام باش. مرگ در راه خدا را چیزی جز سعادت نمیدانیم.
شهید «امیدرضا فلاحتی»
متولد: ۱۳۵۲/۱۰/۱۰
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ تهران
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار شهدای خلدبرین
زندگینامه: دهم دی ۱۳۵۲، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش حسین و مادرش بیبیفاطمه نام داشت. دانش آموز چهارم ابتدایی بود. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، در جاده یزد تهران بر اثر اصابت سهوی گلوله نیروهای پایگاه بسیج یزد به شهادت رسید. پیکر وی را در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
شهید «محمدرضا نوری شورغین»
متولد: ۱۳۴۰/۰۹/۰۱
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ سراوان
محل خاکسپاری: گلزار شهدای شرب العین
زندگینامه: یکم آذر ۱۳۴۰، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش محمدحسن (فوت ۱۳۵۸) کشاورزی میکرد و مادرش حلیمه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کارگر کارخانه بود. به عنوان سرباز ژاندارمری خدمت میکرد. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، به عنوان تکتیرانداز در روستای کوه سفید سراوان توسط اشرار بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای روستای شرب العین تابعه شهرستان اشکذر واقع است.
فرازی از وصیتنامه:
تا خون در بدن و غیرت در رگ دارم از مرز و بوم ایران حمایت میکنم. من با دل و جان و با آزادی کامل به خدمت سربازی رفتهام.
شهید «جلال دانش بهابادی»
متولد: ۱۳۴۴/۰۱/۰۱
شهادت: ۱۳۶۴/۰۶/۲۷ سیدکان
محل خاکسپاری: ده عسکر
زندگینامه: یکم فروردین ۱۳۴۴، در روستای دهعسکر تابعه شهرستان بهاباد به دنیا آمد. پدرش محمد، کشاورزی میکرد و مادرش نظیره نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. بنا بود. سال ۱۳۶۲ ازدواج کرد. به عنوان سرباز ژاندارمری به جبهه رفت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۴، به عنوان تکتیرانداز در سیدکان عراق شهید شد. تاکنون اثری از پیکرش به دست نیامده است. مزار یادبود او در گلزار بهشت محمدی شهرستان زادگاهش قرار دارد.
شهید «محمدرضا حسنی احمدآبادی»
متولد: ۱۳۴۰/۰۵/۰۸
شهادت: ۱۳۶۳/۰۶/۲۷ کوشک
محل خاکسپاری: احمدآباد
زندگینامه: هشتم مرداد ۱۳۴۰، در شهر احمدآباد تابعه شهرستان اردکان به دنیا آمد. پدرش احمد، قصابی میکرد و مادرش نرگس (فوت ۱۳۶۰) نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. سال ۱۳۶۳ ازدواج کرد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۳، با سمت فرمانده گروهان در کوشک بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد.
فرازی از وصیتنامه:
ای ملت همیشه در صحنه ملت اسلامی که از هیچ چیزی برای خدمت به اسلام دریغ نداشتید، نام شما برای ابد در تاریخ خواهد ماند و هرگزنام ملت ایران و کشور اسلامی ایران از تاریخ نخواهد افتاد برای اینکه میوههای دل شما که همان فرزندان شما بودند برای گسترش اسلام هدیه کردید.
شهید «علی اکبر جرهای شریف آباد»
متولد: ۱۲۸۶/۰۸/۱۴
شهادت: ۱۳۶۶/۰۶/۲۷
محل خاکسپاری: شریف آباد
زندگینامه: چهاردهم اردیبهشت ۱۲۸۶، در محله شریف آباد شهرستان اردکان به دنیا آمد. پدرش علیرضا (فوت ۱۳۳۶) کشاورزی میکرد و مادرش سکینه نام داشت. خواندن و نوشتن نمیدانست. او نیز کشاورز بود. سال ۱۳۱۵ ازدواج کرد و صاحب شش پسر و یک دختر شد. به عنوان بسیجی به جبهه رفت. بیست و هفتم اردیبهشت ۱۳۶۶، به عنوان تدارکاتچی در بیمارستان شهیدبهشتی سرپل ذهاب بر اثر ایست قلبی به شهادت رسید. مزار او را در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپردند.
شهید سید «ماشااله سجادی حسن آبادی»
متولد: ۱۳۴۴/۰۱/۰۱
شهادت: ۱۳۶۴/۰۶/۲۷ سیدکان
محل خاکسپاری: فیروزآباد
زندگینامه: یکم فروردین ۱۳۴۴، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش سیدمحمد، کشاورز بود و مادرش خاتونجان نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۴، به عنوان تکتیرانداز در سیدکان عراق بر اثر اصابت ترکش به شکم و لگن، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای روستای فیروزآباد تابعه میبد واقع است.
فرازی از وصیتنامه:
همیشه در ظاهر و چه در پنهان و بالاخره در هر زمان و هر لحظه و هرکجا که هستید خدا را شاهد و ناظر بدانید و از خدا کمک بگیرید که یک مسلمان واقعی و باایمان باشید و همیشه اعمال صالح انجام دهید.
هیچگاه امام را تنها نگذارید و هرچه فرمان داد عمل کنید تا ابرقدرتهای شرق و غرب نتوانند کوچکترین ضربهای به این انقلاب عظیم اسلامی که حاصل خون هزاران شهید و معلول و مجروح بخون خفته است بزنند که اگر غیر از این باشد ما باید جوابگوی خون آنها باشیم.
از شما میخواهم که به نماز اهمیت بدهید که نماز است که انسان را از کارهای زشت باز میدارد و ستون دین است و اگر قبول درگاه خداوند عالم قرار گرفت بقیه عبادات نیز قبول میشود.
از شما میخواهم که همیشه وحدت خود را حفظ کنید و همیشه در نماز جماعت و نماز جمعه شرکت کنید که دشت خدا با جماعتهاست و هرگز خدای نکرده در اثر کوچکترین ناراحتی اختلاف درست نکنید و هرگز پراکنده نشوید که آنوقت به قول امام بزرگوار باید فاتحه این انقلاب را خواند.
شهید «احمد صادقی بخی»
متولد: ۱۳۴۱/۰۹/۰۳
شهادت: ۱۳۶۰/۰۶/۲۷ دهلاویه
عملیات: پدافندی
محل خاکسپاری: گلزار بخ
زندگینامه: سوم آذر ۱۳۴۱، در روستای بخ از توابع شهرستان تفت به دنیا آمد. پدرش صادق (فوت ۱۳۵۹) کشاورز بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۰، در دهلاویه بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.
فرازی از وصیتنامه:
دنیا آزمایشگاهی بیش نیست پس تا آخرین قطره خون خود در برابر ابرقدرتها ایستادگی کنید.
انتهای پیام/