آیت‌الله علوی گرگانی:

حفظ آثار انقلاب و دفاع مقدس سبب رستگاری است

استاد حوزه علمیه قم گفت: آثار انقلاب و دفاع مقدس باید تازه بماند و حفظ و نشر آثار آن سبب رستگاری است.
کد خبر: ۴۱۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲ - 25February 2015

حفظ آثار انقلاب و دفاع مقدس سبب رستگاری است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، آیت الله سیدمحمد علوی گرگانی طی سخنانی که روز گذشته در دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم ایراد کرد، با بیان این موضوع که هر پدیدهای برای ماندگاری به علل محدثه و مبقیه نیاز دارد، اظهار کرد: برخی انقلاب ها در دنیا تبدیل حکومت طاغوت به طاغوت است اما انقلاب اسلامی ایران انقلابی الهی و ارزشی بود که با هدایت رهبری مرجع و عالمی بزرگوار همچون امام خمینی(ره) شکل گرفت؛ انقلابی که برای قدرت و دیکتاتوری نبود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: امام خمینی(ره) رهبری انقلاب را به دست گرفتند و این باور را داشتند که کمک خدا با کمک ملت است و مردم نیز به ندای ایشان به عنوان دعوت الهی لبیک گفتند و در حقیقت انقلاب را امام خمینی(ره) رهبری کرد.

وی خاطرنشان کرد: پس از رحلت امام خمینی(ره) پرچم انقلاب به دست آیتالله خامنهای داده شد و ما نیز باید در حفظ این انقلاب و اطاعت از رهبری کوشا باشیم.

آیت الله علویگرگانی ادامه داد: اکنون جنگی وجود ندارد، ولی باید آثار جنگ حفظ شود و بنیاد حفظ آثار باید در این زمینه طوری عمل کند که آثار دفاع مقدس همیشه تازه باشد.

وی با اشاره به اثر راهپیمایی میلیونی مردم در 22 بهمن گفت: دعوت رهبر و مراجع سبب میشود که زن و مرد در خیابانها حاضر شوند و این امر نشان میدهد که انقلاب زنده و دارای حیات است.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: با شمشیر نمیخواهیم به صدور انقلاب بپردازیم، بلکه باید آثار انقلاب را حفظ کرده تا رستگار شویم و بدانیم در صورت پیروی از بزرگان و علما، دنیا از قدرت ما متعجب میشود.

وی یادآور شد: اگر ملت ایران مطیع امر رهبری و مرجعیت باشد، دنیا نمیتواند اقدامی در برابر آنها انجام دهد، زیرا قدرت ملت، قدرت الله است و از قدرت خداوند هیچ فردی نمیتواند جلوگیری کند.

آیتالله علوی گرگانی با اشاره به توطئههای دشمنان گفت: دشمنان به طور مداوم در حال توطئهچینی هستند، بنابراین باید توجه داشته باشیم که دشمن با چه لباسی وارد میشود و باید در نظر داشت که همیشه دشمنان با لباس گرگ به عرصه ورود پیدا نمیکنند.

لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار، احمد حسینی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم گزارش مبسوطی از اقدامات این اداره کل در استان قم ارائه کرد، سپس آیت الله علوی گرگانی در ابتدای سخن خود گفت: " البته خدمات شما بیش از اینهاست که گزارش دادید. این آثار از برکت خدمت شما عزیزان است".

انتهای پیام/.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار