«میاندار»؛ روایتی دل‌نشین از زندگی شهید احسان حدائق رزمنده عملیات فتح خرمشهر

یک نویسنده کتاب گفت: «شهید احسان حدائق» یکی از شهدای خاص بوده است که داستان شهادت و حضورش در عملیات فتح خرمشهر برایم بسیار جذاب بود شاید این موضوع باعث شد تا قلم به دست بگیرم و به ثبت مستند زندگی این شهید بپردازم.
کد خبر: ۴۱۹۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۱ - 28September 2020

«میاندار»؛ روایتی دل‌نشین از زندگی شهید احسان حدائق رزمنده عملیات فتح خرمشهربه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، مریم شیدا در گفت‌وگویی پیرامون مضمون کتاب «میاندار» گفت: کتاب «میاندار» سرگذشت زندگی «شهید احسان حدائق» است که در عملیات فتح خرمشهر به شهادت رسید، این کتاب منتخب کتاب سال دفاع مقدس شده است.

وی پیرامون علت نگارش کتاب «میاندار» بیان کرد: «شهید احسان حدائق» یکی از شهدای خاص بوده است که داستان شهادت و حضورش در عملیات فتح خرمشهر برایم بسیار جذاب بود شاید این موضوع باعث شد تا قلم به دست بگیرم و به ثبت مستند زندگی این شهید بپردازم.

شیدا با اشاره به ویژگی‌های «شهید احسان حدائق» ابراز کرد: «شهید احسان حدائق» تنها شهیدی است که در آستان مقدس شاهچراغ به خاک سپرده شده زیرا این خواسته او بود، البته پس از این که پیکر مطهرش از جبهه به شیراز منتقل شد پدرش درخواست کرده بود تا او را در شاهچراغ به خاک بسپارند. پیش از این نیز شهید هنگامی‌ که در جمع رزمندگان و برخی شهدا حضور داشت اعلام کرده بود که دوست دارد پس از شهادتش پیکرش را در شاهچراغ به خاک بسپارند.

وی پیرامون جذاب‌ترین بخش کتاب «میاندار» اظهار کرد: همه بخش‌های کتاب «میاندار» جذاب و خواندنی است، اما در فصلی که «شهید احسان حدائق» تاکید فراوانی برای حضور در عملیات فتح خرمشهر دارد بسیار جذاب‌تر است او پس از اصرار فراوان به فرمانده اظهار می‌کند که باید در این عملیات حضور داشته باشد بررسی‌های من نشان داد که وی «امام زمان (عج)» را درک کرده بود و حتی خبر شهادت خود را پیشاپیش فهمیده بود لذا اصرار و پافشاری وی برای حضور در عملیاتی که در سوم خرداد ماه شکل گرفت و به واسطه آن خرمشهر آزاد شد بی دلیل نبود.

وی در رابطه با سبک نگارش کتاب «میاندار» بیان کرد: کتاب «میاندار» در حقیقت یک کتاب روایی است کتاب بسیار ساده نوشته شده کششی که در داستان وجود دارد که مخاطب را برای خواندن ادامه کتاب دعوت می‌کند در عین حال صداقتی که در شخصیت «شهید احسان حدائق» وجود دارد همچنین سبک زندگی او جذابیت های خاص خود را به مخاطب منتقل می‌کند.

شیدا با اشاره به علت نامگذاری کتاب «میاندار» مطرح کرد: نگاهی به گذشته «شهید احسان حدائق» نشان می‌دهد که وی در روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه به عنوان یکی از فعالین عرصه انقلاب حضوری پر رنگ داشته و همواره در راهپیمایی‌ها بر علیه رژیم شاهنشاهی شرکت کرده و به نوعی پیشرو و میاندار بوده است.

وی به توصیف «شهید احسان حدائق» پرداخت و افزود: اگرچه «شهید احسان حدائق» از خانواده‌ای مرفه و فرزند پزشک بود، ولی با این حال بسیار ساده و فقیرانه در جامعه ظاهر می‌شد او بسیار شجاع بود و این یکی از خصیصه‌های مهم شخصیتی وی محسوب می‌شد.

شیدا برخورد مخاطبین را با کتاب «میاندار» مورد بررسی و خاطرنشان کرد: سعی کردم کتاب «میاندار» را بر اساس مستندات و حقایق زندگی «شهید احسان حدائق» بنویسم همین امر سبب شد تا قشر نوجوان نیز از آن استقبال کند برخورد‌ها نشان می‌داد که آن‌ها به خوبی توانسته اند همزادپنداری کنند و «شهید احسان حدائق» را فردی دور از دسترس ندانند.

منبع: میزان

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار