اسماعیل هنیه:

گروه‌های فلسطینی هیچ هراسی از تهدیدات صهیونیستی ندارند

معاون رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) گفت: غزه و گروه‌های فلسطینی در برابر تهدیدات رژیم صهیونیستی هیچ ترس و واهمه‌‌ای ندارند.
کد خبر: ۴۱۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸ - 25February 2015

گروه‌های فلسطینی هیچ هراسی از تهدیدات صهیونیستی ندارند

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس به نقل از خبرگزاری «الیوم» فلسطین، «اسماعیل هنیه» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با تاکید بر عدم هراس غزه از تهدیدهای رژیم صهیونیستی اظهار داشت: دشمن مسئول هرگونه تنش اوضاع در غزه است. غزه با رنج و مشکلات زیادی دست به گریبان است که مهم ترین آن موضوع پرداخت حقوق، تحریم و محاصره و نیز توقف روند بازسازی آن است و به این تریب بعد از سه حمله اسرائیل به این منطقه، درد و رنج آن دو چندان شده است. غزه و مسائل آن یک مسئولیت عربی، فلسطینی و اسلامی است.

وی یادآور شد: عامل سه حمله اسرائیل به غزه تلاش برای تحمیل اراده بود اما در نهایت ما بر اسرائیل پیروز شدیم و غزه و گروههای مختلف آن از تهدیدات صهیونیستی که در چارچوب تبلیغات انتخاباتی قرار دارد، ترسی به خود راه نمی دهند و به دنبال جنگ و تنش نیستند، بلکه اهالی آن به دنبال آزادی و حق  بازگشت و استقلال و تعیین سرنوشت خود هستند.

هنیه در ادامه در مورد پرونده آشتی نیز تاکید کرد: حماس تسهیلاتی را به دولت توافق عرضه کرده است و در راستای حمایت از گام هایی که در راستای آشتی اتخاذ می شود، از دولت صرف نظر کرده است.

وی ضمن دعوت از دولت توافق برای بازدید از غزه از آن خواست از تبعیض بین شهروندان فلسطینی بر اساس اصول سازمانی خودداری کرده و مسئولیت نظارت بر گذرگاهها را برعهده گرفته و فضای آشتی را مهیا سازد.

هنیه تصریح کرد: تمام اهالی و گروههای موجود در غزه هیچ دلیلی برای کوتاهی در قبال این منطقه نمی بییند از همین رو از دولت می خواهیم به غزه آمده و مسئولیت پذیر باشد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه آشتی فقط به معنی تشکیل دولت نیست، این سوال را مطرح کرد که فراخوان برگزاری نشست های مجلس قانونگذاری و نشست چارچوب رهبری و نیز کارآمد سازی آشتی و آمادگی برای انتخابات مجلس قانونگذاری و ریاست چه شد؟

وی لزوم اجرای سایر بندهای توافقنامه آشتی را خواستار شده و گفت: در تمام تصمیمات سیاسی و امنیتی باید از خورأیی پرهیز کرد.

هنیه در مورد موضوع روابط خارجی حماس نیز اظهار داشت: حماس در تمام چارچوب های داخلی و خارجی خود از امت عربی و اسلامی استقبال می کند زیرا به همه نیاز دارد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: کشور همسایه و برادر و بزرگ مصر خاستگاه تاریخی امت عرب است و در مورد قضیه فلسطین نیز تاریخی دیرینه دارد اما امروز کسانی هستند که دروغ هایی را به حماس نسبت می دهند و علیه غزه و مقاومت شجاعانه و افتخار آمیز به اقدامات تحریک آمیز متوسل شده اند به اضافه اینکه درخواست حمله به غزه از رسانه های مصر به گوشمان می رسد.

هنیه همچنین اظهار داشت: در بین فلسطینی ها نیز برخی گزارش های نادرستی در مورد مصر  فراهم کرده و به نام گردان های قسام پخش می کنند که این اشتباه ملی بس بزرگی است.

وی گفت: ارتش مصر به خوبی می داند که این غزه است که از امنیت ملی مصر حمایت می کند و ملت ما هیچ گاه در مسائل داخلی مصر دخالت نخواهند کرد و به امنیت مصر و ثبات آن اهمیت می دهیم و غزه نیازمند حمایت مصر و گشودن گذرگاهها و نیز مشارکت در بازسازی آن است.

هنیه با اشاره به اظهارات نبیل العربی دبیر کل اتحادیه عرب و تاکید او بر این موضوع که گردان های قسام یک گروه تروریستی نیست و نباید مقاومت و تروریست را با هم یکی کرد، از اظهارات او قدردانی کرد.

انتهای پیام/ک.ف

برچسب ها: دفاع پرس ، فلسطین
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین