مجتبی شاکری در گفتگو با دفاع پرس :

رئیس جمهور آینده باید چون حضرت ابوالفضل (ع) هم رای امام خود باشد / نامزدها باید تکلیف خود را با گفتمان انقلاب مشخص کنند

کسی که می خواهد رئیس جمهور باشد باید نزدیکترین شباهت را به لحاظ باورها، اخلاق، ملاک، منش وشخصیت زندگی با مقام معظم رهبری داشته باشد یعنی جنس شجاعت ودشمن شناسی با حضرت آقا را داشته باشد.
کد خبر: ۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹ - 13June 2013

رئیس جمهور آینده باید چون حضرت ابوالفضل (ع) هم رای امام خود باشد / نامزدها باید تکلیف خود را با گفتمان انقلاب مشخص کنند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، مجتبی شاکری متولد 1337 تهران و مدرک کارشناسی ارشد را در رشته اطلاعات استراتژیک است؛ وی پس از نایل شدن به مقام جانبازی (از ناحیه دو دست و نابینایی دو چشم) در مسئولیتهای پژوهشی و مشاوره در بنیاد جانبازان، ایفای وظیفه کرد.

حضور در کمیسیون چاپ و نشر بنیاد شهید و امور ایثارگران و مسئولیت درسیما فیلم از فعالیت های فرهنگی هنری مجتبی شاکری است. آخرین مسئولیت وی، مشاور فرهنگی بنیاد شهید و امورایثارگران و مدیریت بخش اقتباس مرکز سیما فیلم می باشد.

با توجه به بزرگداشت روز جانباز که همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) است گفتگویی با حاج مجتبی شاکری رزمنده و جانباز هشت سال جنگ تحمیلی و عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران داشته ایم که تقدیم حضورمی گردد.

مجتبی شاکری می گوید: ما در تاریخ مان برای اینکه انرژی لازم در موقعیت های مختلف را داشته باشیم، چهره هایی داریم که واقعا بارز و برجسته هستند ما در مورد مکانها و زمان ها، اشخاص و حتی اشیاء نوع نگاهمان مادی نیست "لیله القدره خیر من الف شهر" یعنی زمان معنای دیگری پیدا می کند.

ما می بینیم نوع نگاه ما به مکه جایگاه بلندی دارد هیچ سرزمینی مقدس تراز مکه، بیت المقدس، مدینه و یا مسجد نیست.

نوع نگاه ما به شخصیت ها هم همینطوراست یعنی همه شخصیت ها درجایگاه بلندی قرار دارند از نگاه مادی همین سلول ها هستند، ولی از نظر معرفتی شخصیت ها جایگاه بلندی دارند جایگاه سیدالشهداء، جایگاه ابوافضل العباس واقعا در نظر ما بسیار والاست. با در نظر گرفتن معیارسیدالشهداء، حضرت ابوالفضل العباس ویا پیامبر وحضرت امیر می بینیم پیامبر گرامی اسلام کسانی را به فرمان الهی بعد از خودشان به مردم معرفی می کنند که نزدیکترین شباهت را به ایشان دارند. یا حضرت سیدالشهداء در بیان حضرت ابوالفضل العباس که می فرمایند نافذالبصیره یعنی بصیرت عمیقی دارد.

رئیس جمهورباید شبیه ترین فرد به مقام معظم رهبری باشد

کسی که می خواهد رئیس جمهور باشد باید نزدیکترین شباهت را به لحاظ باورها، اخلاق، ملاک، منش وشخصیت زندگی با مقام معظم رهبری  داشته باشد یعنی جنس شجاعت ودشمن شناسی با حضرت آقا را داشته باشد.

بدون شک چنین کسی با این جامعیت واین ویژگی ها می تواند در جایگاه پرچمداری نظام جمهوری اسلامی قرار بگیرد.

نامزدها باید تکلیف خود را با آرمان های امام، گفتمان انقلاب اسلامی ورهبری با اسناد بالادستی نظام مشخص کنند وبعد ازپذیرفتن این تکالیف راه حل ها وموانع جامعه فعلی راطی یک برنامه منسجم عملیاتی ارائه دهند.

چگونگی رسیدن به آن خروجی مهم است

من در بسیاری از صحبت هایی که از کاندیداها در رسانه ها دیدم وگوش کردم برنامه ای ندیدم، تکرار نتیجه را دیدم . ما از آنها نمی خواهیم برای ما از خروجی ها بگویند چگونگی رسیدن به آن خروجی مهم است. معلوم است که آنها می خواهند بیکاری را بردارند مسکن حل شود عزت ما در جهان حفظ شود وهمه این حرف ها را شعار گونه همه جا مطرح کرده اند ولی این چگونگی رسیدگی به همه آنها مهم است.

کاندیداها خود را منجی نظام اسلامی نبینند

به نظر من این نگاه خوبی نیست که کاندیداها ادعای منجی گری دارند، برخی از کاندیداها خودشان را منجی می دانند و طوری حرف می  زنند انگار مملکت در حال غرق شدن است . یا مثلا کسانی که گویا تازه متولد شده اند و فرصتی برای آنها نبوده، می گویند اگر به ما رای دهید این کارها را می کنیم! آنها طوری حرف می زنند که انگار از آسمان نازل شده اند می خواهند همه چیز را تغییردهند.

مردم شعارهای غیر واقعی را باور نمی کنند

به نظرمن برخی شعارها غیر واقعی هستند مردم هم باور نمی کنند. باید شعارها به گونه ای باشد که هم چگونگی رسیدن نهایی آن شعارها مشخص و هم با مقدورات کشور سازگار باشد و شعارها خارج از حقوق رئیس جمهور نباشد.

هزینه سنگینی را نظام برای برگزاری انتخابات این 8 نفر تقبل کرد و واقعا باید تمام کاندیداها ممنون نظام باشند در کدام کشوراین مقدارهزینه سنگین رسانه ملی ودقایقی که قیمت بسیار بالایی دارد در اختیار نامزدها می گذارند، آنها بدون سانسور هر حرفی را می خواهند می زنند.

خیلی از حرف ها جایشان واقعا در رسانه ملی نبود مثلا مباحثی که در مورد انژری هسته ای واخبار محرمانه نظام بود در رسانه ملی گفته شد، این واقعا برای نظام هزینه تهدیدی دارد.

اما در مجموع مناظره های تلویزیونی کلاس قابل قبولی داشت، هم برای مردم که مسائل را از هشت منظر می ببینند و هم برای نامزدها که مسائل خود را جمع آوری کردند.اما خروجی مناظره ها را بعد از انتخابات بهترمی توان دید و نتیجه گیری کرد.

نظر شما
پربیننده ها