جهانگیری در جلسه کارگروه رفع موانع جهش تولید:

دولت مصمم به صیانت از اشتغال کارگران و بهبود معیشت مردم است

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم تمرکز جدی بر موضوع جهش تولید در شش ماهه دوم سال جاری از سوی دستگاه‌های اصلی متولی تولید تاکید کرد.
کد خبر: ۴۲۰۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹ - 06October 2020

دولت مصمم به صیانت از اشتغال کارگران و بهبود معیشت مردم استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه‌شنبه) در جلسه کارگروه رفع موانع جهش تولید، از وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و اتاق بازرگانی خواست به صورت جدی برای بخش تولید وقت بگذارند و به گونه ای مدیریت کنند که شاهد فعال‌تر بودن واحدهای تولیدی و فراوانی کالاهای مورد نیاز مردم در بازار باشیم.

جهانگیری اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود با وجود فشارها و تحریم‌های ظالمانه اقتصاد کشور همچنان سرپا ایستاده است به معنای عدم مشکل در اقتصاد و بخش تولید نیست بلکه سرپا بودن اقتصاد یعنی با وجود همه فشارها، به فضل الهی واحدهای تولیدی کشور همچنان فعالیت دارند و کالاهای مورد نیاز جامعه در بازارها موجود است.

وی ادامه داد: البته تورم و مشکلات اقتصادی، معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده اما دولت تمام تلاش خود را بکار گرفته تا هم از اشتغال کارگران بخش تولید صیانت شود و هم وضعیت معیشتی مردم بهبود یابد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر ضرورت توجه به بخش‌های پیشران اقتصاد تاکید کرد و گفت: بانک مرکزی سهم مشخصی از تسهیلات را برای بخش‌های پیشران اقتصاد در نظر بگیرد و تسهیلات این بخش‌ها را با اولویت پرداخت کند چراکه با فعال شدن بخش‌های پیشران اقتصاد، رشته‌های صنعتی متعدد دیگر نیز به حرکت در می‌آید.

جهانگیری با اشاره به گزارش نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص نیازهای ارزی و ریالی بخش تولید، تصریح کرد: اگرچه تامین منابع مالی نقش مهمی در جهش تولید دارد اما شناسایی و رفع موانع اداری و ساز و کارهای دست و پا گیر پیش روی بخش تولید نیز بسیار مهم است و اگر این مسائل برطرف شوند، مسیر تحرک و جهش بخش تولید هموار خواهد شد.

وی از بانک مرکزی خواست در کنار تلاش برای تدوین سیاست‌های پولی و اعتباری و صیانت از منابع ارزی کشور، بخش تولید را نیز به طور ویژه مورد توجه قرار داده و به دنبال پیشنهادات و راهکارهایی برای تامین ارز مورد نیاز مواد اولیه بخش تولید باشد و از روش‌های مختلف نظیر تامین ارز مستقیم در سامانه نیما و یا تهاتر و دیگر روش‌ها برای واردات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی عمل شود.

در این جلسه که وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و مشاور اقتصادی رئیس قوه قضائیه نیز حضور داشتند، نماینده وزارت صمت گزارشی از مهمترین موانع و چالش‌های بخش تولید ارائه کرد.

در این گزارش از تامین منابع ریالی و ارزی به عنوان مهم‌ترین ضرورت بخش تولید در سال جاری یاد شد و پیشنهاداتی نیز برای فعال کردن ظرفیت‌های خالی واحدهای تولیدی ارائه شد.

نماینده وزارت صمت همچنین ضمن ارائه گزارشی از برآورد منابع ارزی مورد نیاز حوزه تولید در سال ۱۳۹۹، به تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای مدیریت واردات و اولویت‌بندی در تخصیص و تامین ارز مورد نیاز بخش تولید پرداخت.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار