دبیر چهارمین جشنواره ملی فانوس در گفت‌وگو با دفاع‌پرس مطرح کرد؛

ارسال ۱۴۳ اثر در بخش شهید «حاج قاسم سلیمانی» به چهارمین جشنواره ملی فانوس

جواد قلی‌زاده گفت: در بخش شهید «حاج قاسم سلیمانی»، ۱۴۳ اثر شامل فیلم، موسیقی و برنامه‌هایی رادیویی به دبیرخانه چهارمین جشنواره ملی فانوس رسیده است.
کد خبر: ۴۲۱۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۰ - 11October 2020

«جواد قلی‌زاده» دبیر چهارمین جشنواره ملی فانوس (ویژه تولیدات فرهنگی و هنری ادارات کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس) در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، با اشاره به بودجه‌های اندک برای تولید آثار هنری دفاع مقدس اظهار داشت: تولید آثار هنری با توجه به بودجه‌هایی که ما در ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس داریم، محدود است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه‌های حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سراسر کشور طبق اساسنامه مسوولیت تولید آثار هنری ندارند بلکه آن‌ها وظیفه مهندسی تولید دارند؛ یعنی باید نظارت و برنامه‌ریزی تولیدی دارند بلکه متولی تولید نیست؛ ما در این مجموعه رویکرد حمایتی داریم. من معتقدم تولید یک اثر هنری سرفصل اول آن بودجه نیست چراکه نمی‌خواهیم کارخانه و موضوع صنعتی داشته باشیم، اما منکر تاثیر بودجه در کیفیت آثار هنری نیستیم.

دبیر چهارمین جشنواره ملی فانوس به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرد و افزود: در شرایطی که کشورمان به‌واسطه کرونا و تحریم‌های ظالمانه دارد نمی‌توانیم برای تولید آثار هنری بودجه‌های کلان صرف کنیم. البته کاهش حجم آثار چهارمین جشنواره ملی فانوس ربطی به موضوع بودجه ما نداشته چراکه ما امسال در مراحل ابتدایی جشنواره آثار را برای حضور درجشنواره بازبینی اولیه کردیم.

قلی‌زاده از معرفی سه استان برتر در اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فانوس خبر داد و عنوان کرد: سه استانی که بیشترین جوایز را در این رویداد کسب کنند در اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل خواهند شد.

وی درخصوص بخش ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی این جشنواره گفت: در بخش شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۴۳ اثر شامل فیلم، موسیقی و برنامه‌هایی رادیویی به دبیرخانه جشنواره رسیده است. تیزر‌ها و نماهنگ‌ها و برنامه‌های مستند خوبی در این قسمت جشنواره وجود داشت البته هنوز برای حاج قاسم سلیمانی فرصت مناسبی برای هنرمندان دست نداده شده است تا آثار هنری فاخر تولید شود بلکه تاکنون هراثری درباره ایشان تولید شده، شخصی بود و برنامه‌ریزی کلانی صورت نگرفته است.

دبیر چهارمین جشنواره ملی فانوس افزود: جشنواره ملی فانوس را به هر طریقی که مورد تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا تایید کند، برگزار خواهیم کرد و به‌دنبال این هستیم هنرمندان را ترویج و تبلیغ کنیم و به‎دنبال تبلیغ کردن برند جشنواره نیستیم بلکه می‌خواهیم زمینه‌ای فراهم شود که هنرمندان تولید هنری داشته باشند.

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار