چهل‌سالگی سرو/ نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با دفاع‌پرس مطرح کرد؛

ضرورت انتقال مفاهیم حوزه دفاع مقدس به صورت علمی برای نسل جدید

جعفر قادری گفت: مهم‌ترین وظیفه و تکلیف آحاد جامعه حفظ فرهنگ دفاع مقدس است و باید بیش از گذشته در جهت نشر این فرهنگ با ارزش تلاش کنیم.
کد خبر: ۴۲۳۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰ - 24October 2020

جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، با اشاره به خصومت‌های غربی‌ها علیه ملت و کشورمان اظهار داشت: در طول ۴۱ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، دائم در حال جدال با توطئه‌های دشمنان بودیم که بزرگترین توطئه دشمن جنگ تحمیلی هشت ساله بود؛ لذا عامل ماندگاری و مانایی ما علی‌رغم اینکه کشور نوپایی بودیم و انقلاب نوپایی داشتیم، فرهنگ دفاع مقدس بود.

این مقام مسوول با تاکید بر اینکه آموزه‌های دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را بیمه کرد، افزود: در فرهنگ دفاع مقدس منیتی وجود نداشت، تکبر و غرور و خودبینی جایگاهی نداشت، بلکه ایثار و ازخودگذشتگی سرلوحه امور و فضای کشور فضای همدلی و وحدت و یکپارچگی بود.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل مهمی که دشمنان، نظام و انقلاب اسلامی کشورمان را برنمی‌تابند، موفقیت‌های ما در صدور آرمان‌های انقلاب و امام راحل به خارج از مرز‌های ایران اسلامی است، تصریح کرد: ارتقای قدرت جبهه مقاومت در منطقه و مجاهدت‌های این دلاورمردان در نبرد با نظام سلطه برگرفته از ارزش‌های انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام خمینی و آموزه‌های دوران هشت سال دفاع مقدس است.

قادری تاکید کرد: ما باید نسل‌های آینده را با بهترین و موثرترین روش با فرهنگ دفاع مقدس و فداکاری‌های شهدا و رزمندگان آن دوران آشنا کنیم و نسل‌های جوان و آینده کشور را در برابر توطئه‌های دشمان با انتقال فرهنگ دفاع مقدس واکسینه کنیم و اجازه ندهیم دشمن این نسل را که مایه قدرت و قوت پیش رونده کشور است از نظام جدا کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: راه و رسم شهیدان فراموش شدنی نیست و ما بایستی راه و رسم شهیدان را در مسیر زندگی خودمان دنبال کنیم و از راه و رسم آن‌ها درس بگیریم.

این مقام مسوول مهم‌ترین وظیفه و تکلیف آحاد جامعه را حفظ فرهنگ دفاع مقدس دانست و گفت: امنیت کنونی کشور در گرو جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس است و باید بیش از گذشته در جهت نشر این فرهنگ با ارزش تلاش کنیم. زنان دفاع مقدس از خودگذشتگی و فداکاری بسیاری را انجام دادند و بزرگترین هنر زنان در دوران دفاع مقدس و پیش از آن انقلاب اسلامی پشتیبانی و تربیت رزمندگان در راستای دفاع از انقلاب اسلامی بود.

وی در پایان با بیان اینکه مادران و همسران رزمندگان و شهدا در دوران دفاع مقدس سختی‌های بسیاری را تحمل کردند، گفت: تکریم مادران و همسران شهدا، فرصتی برای ارج نهادن به زحمت‌های زنان ایرانی است که با تربیت فرزندانی شایسته، در هشت سال جنگ تحمیلی و جبهه مقاومت حماسه آفریدند؛ لذا باید نسل جوانمان را به صورت علمی و میدانی به گونه‌ای پرورش دهیم که برای آیندگان دغدغه انتقال درست مفاهیم و فرهنگ دفاع مقدس را نداشته باشیم.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار