کارگاه‌ تخصصی "دفاع مقدس و مدیریت جهادی" در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد

کارگاه‌ تخصصی "دفاع مقدس و مدیریت جهادی" با حضور اساتید این حوزه و فرماندهان دفاع مقدس برگزار شد.
کد خبر: ۴۲۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸ - 02March 2015

کارگاه‌ تخصصی

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، از دیگر برنامههای گردهمایی سراسری مدیریت جهادی برگزاری کارگاه تخصصی "دفاع مقدس و مدیریت جهادی" با حضور اساتید این حوزه و فرماندهان دفاع مقدس بود.

پیری از رزمندگان دفاع مقدس در این کارگاه آموزشی مدیریت جهادی را یادگار دفاع مقدس دانست و گفت: این مدیریت جهادی با بهترین سرمایه های انسانی و با کمترین منابع مالی در اختیار ما قرار گرفت.

وی مهم ترین شاخصه سپاه پاسداران را فرماندهی نیروهای مردمی داوطلب دانست و افزود: در دفاع مقدس این گونه نبود که براساس روابط نظامی مردم را به صحنه بکشانند. شاخصه ها کاملا با ارزش های کلاسیک متفاوت بود. حضور فرماندهان در دفاع مقدس از جمله ویژگی های برجسته جنگ است و برای همین سپاه بیشترین فرمانده شهید را در دفاع مقدس داشته است.

این رزمنده دفاع مقدس تصریح کرد: وقتی نیروی بسیجی فرمانده خود را در خط مقدم می بیند بهتر می جنگد و همین موضوع باعث شد تا عملیات ها را با موفقیت به پیش ببریم.

وی با بیان اینکه اگر فرماندهان را در خط مقدم می دیدیم به خاطر وجود نیروهای مردمی داوطلب در جبهه بود، افزود: اگر می خواهیم امروز نیز با الگو گیری از مدیریت جهادی موفق شویم باید مدیریت فرماندهان در دفاع مقدس را ببینیم.

پیری با بیان خاطرهای گفت: شب عملیات والفجر 8 سردار سرلشکر رحیم صفوی و سردار غلامپور از ساعت 9 شب که عملیات آغاز شد تا 3 نیمه شب به آن طرف آب های اروند رسیدند هیچ کجای دنیا فرمانده نیروی زمینی و فرمانده قرارگاه کنار نیروهای خود نیست. برای همین بود وقتی بسیجیها میدیدند که فرماندهان کنارشان هستند با روحیه ای مضاعف می جنگیدند.

یکی دیگر از رزمندگان دفاع مقدس در این کارگاه آموزشی ویژگی عمده فرماندهان دفاع مقدس را حضور آنان در خط مقدم جبهه دانست و گفت: این طور نبود که فرماندهان در قرارگاه با فاصله زیاد از خط مقدم بمانند و بر اساس سیستم و رسوم مدیریت نظامی معمول جنگ را مدیریت کنند. اینها در شرایط بحرانی و فشار در کنار نیروها حضور داشتند.

وی با بیان خاطره ای از شهید باکری افزود: شهید باکری گاهی دو یا سه شبانه روز قبل از عملیات در خط مقدم حضور داشت و خط دفاعی را آرایش می داد و تا زمانی که از استحکام خط اطمینان نمی یافت آنجا را ترک نمی کرد. وقتی نیروها او را در صحنه جنگ می دیدند روحیه می گرفتند. حتی زمانی که دشمن تیر می زد سرش را خم نمی کرد. می گفت اگر سرم را خم کنم بچه ها روحیه خود را از دست می دهند. همیشه به بچه ها می گفت شما بدون در نظر گرفتن آتش دشمن جلو بروید .

این رزمنده دفاع مقدس تصریح کرد: شهید باکری به بسیجی ها می گفت :شما ارباب هستید و ما نوکر شما و به این ترتیب در دل بسیجی ها نفوذ می کرد و آنها نیز به دل دشمن حمله می کردند و با جان و دل این کار را انجام می دادند و حاضر بودند به خاطر حرف فرمانده جان هم بدهند.

انتهای پیام/ ف.ک

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار