امام جمعه اهل سنت بوشهر:
دشمن با تفرقه افکنی به دنبال از بین بردن عزت مسلمانان است
شیخ «اسماعیل بازدار» گفت: دشمن با تفرقه افکنی و دودستگی در تلاش است تا جهان اسلام را در تقابل با یکدیگر قرار دهد و بتواند عزت مسلمانان را از بین ببرد.
به گزارش دفاعپرس از بوشهر، شیخ «اسماعیل بازدار» امام جمعه اهل سنت بوشهر امروز در نشست هم اندیشی علمای اسلام در تعمیق وحدت اسلامی و استکبار ستیزی با بیان اینکه یکی از مهمترین سفارشهای پیامبر اسلام و قرآن دعوت مردم به سوی اتحاد، وحدت و انسجام است، اظهار داشت: دشمن با تفرقه افکنی و دودستگی در تلاش است تا جهان اسلام را در تقابل با یکدیگر قرار دهد و بتواند عزت مسلمانان را از بین ببرد.
وی گفت: اگر بین قدس و مسجدالحرام بخواهیم جدایی بیاندازیم هیچ چیزی از وحدت باقی نمیماند و این درست نقشهای است که دشمن به دنبال تحقق آن است.
امام جمعه اهل سنت بوشهر با انتقاد از عادیسازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: با صراحت بیان میکنیم که نمیتوانیم هیچگاه با استکبار جهانی کنار بیاییم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


