به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، آئین پایانی هفدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره عصر امروز به شکل مجازی برگزار شد.
محمدی: پویش «برای_محمد (ص)» پاسخی هنری به اهانت فرانسه است
عباس محمدی مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در این آیین زنده مجازی اظهار داشت: منتظر فرصت مناسبی برای برپایی آیین اختتامیه پویش «برای_محمد (ص)» و هفدهمین «مهرواره شعر و داستان جوان سوره» بودیم، اما کرونا این اجازه را نداد. مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری علاقهمند به برپایی حضوری این آیین بود تا شرکتکنندگان را از نزدیک زیارت کنیم و با برگزدیگان به صورت زنده آشنا شویم. شرایطی که کرونا به ما در فعالیتهای فرهنگی تحمیل کرده است ما را مجبور به برپایی آیین پایانی این دو رویداد به صورت مجازی کرد.
محمدی در ادامه با تبریک به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم گفت: مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در برابر توهین دولت فرانسه به پیامبر مهربانی (ص) پویش «برای_محمد (ص)» را برپا کرد تا با زبان هنر به این توهین پاسخ دهد. 10 نفر در پویش «برای_محمد (ص)» برگزیده شدهاند که در همین برنامه معرفی خواهند شد.
وی افزود: انشالله روزی برسد که هیچ وجودی در دنیا به خود اجازه اهانت به مقدسات اسلامی را ندهد.
محمدی در پایان گفت: برپایی ۱۷ دوره از مهرواره شعر و داستان جوان سوره مدیون هنرمندان و شاعران بسیاری از جمله شرکتکنندگان همین دوره است که با حضور فعال خود به برپایی آن کمک کردند. باید از تمامی دوستان شرکتکننده و عوامل برگزار کننده در شرایط سخت پیش آمده قدردانی کنیم.
نتایج بخش داستان دیماه سال گذشته مشخص شد
وجیه سامانی دبیر بخش داستان هفدهمین «مهرواره شعر و داستان جوان سوره» هم با حضور خود در این مراسم گفت: کرونا شرایط تازهای در برپایی جشنوارهها ایجاد کرد که بسیاری از برنامهریزیها را تغییر و نیازمند بازنگری مجدد کرد.
سامانی افزود: فراز و نشیبهای بسیاری را در برپایی این دوره از مهرواره پشت سر گذاشتیم. یکی از این چالشها قطعی یک ماهه اینترنت در آبان و آذرماه سال گذشته بود که روند دریافت آثار از سوی شرکتکنندگان را کند کرد. همچنین شیوع بیماری کرونا هم تمامی برنامههای ما را از مسیر ابتدایی خود خارج کرد و ما مجبور به برنامهریزی با شرایط موجود شدیم.
وی با اشاره به اینکه داوریهای آثار بخش داستان دیماه سال گذشته انجام و نتایج مشخص شد افزود: شیوع بیماری کرونا و تعطیلیهای مراکز فرهنگی حاصل از آن اختلال شدیدی در فعالیتهای همگان ایجاد کرد. ما نیز از این اختلال مستثنی نبودیم. عوامل برپایی مهرواره برای برگزاری اختتامیه آن روزشماری میکردند، اما عدم امکان تجمع ما را مجبور به اجرای مجازی آن کرد.
برگزیده شدن در مهرواره آغاز کار شاعرهای جوان است
فریبا یوسفی دبیر بخش شعر مهرواره هم با حشور در این مراسم زنده مجازی گفت: جای خالی پیشکسوتان و هنرمندان جوان که با نفسهای خود گرمیبخش هر ساله مراسم اختتامیه این مهرواره بودند کاملا حس میشود. امیداوریم تا هرچه زودتر شرایط به روزهای عادی تبدیل شود و امکان برپایی چنین رویدادهایی با حضور شرکتکنندگان فراهم شود.
یوسفی ادامه داد: هنرمندان جوان در هر رشتهای بدانند که شرکت و پذیرفته شدن در جشنوارهها و رویدادهای هنری قدمهای ابتدایی آنها در عرصه هنر است. برگزیدهشدن در جشنوارهها باید به انگیزهای برای تلاشی بیش از پیش آنها تبدیل شود.
بر اساس این گزارش، اسامی به شرح ذیل است:
بخش داستان
برگزیده داستان کوتاه:
فاطمه املائی از اصفهان با اثر «عروس روز برفی»، جایزه: لوح تقدیر، جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر
برگزیده داستانک:
سمانه قربان زاده از آذربایجان شرقی با اثر «رسیدن به کجا» جایزه: لوح تقدیر، جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر
بخش شعر
برگزیده ترانه:
صدرا کاوه از قم برای اثر «سایه» جایزه: لوح تقدیر، جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر
برگزیده شعر نو (نیمایی- آزاد):
فاطمه فرزانه از فارس با اثر «چراغ راهنما»، جایزه: لوح تقدیر، جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر
برگزیده شعر سنتی:
برگزیده به صورت مشترک: آرزو سبزوار قهفرخی از چهارمحال و بختیاری با اثر «ماه پیشانی سپید» و محمدعلی انصاری از تهران با اثر «آداب انتظار» جایزه: لوح تقدیر، جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال و فرصت چاپ یک مجموعه اثر توسط انتشارات سوره مهر
انتهای پیام/ 161