به گزارش دفاعپرس از قم، سردار «سید محمدتقی شاهچراغی» فرمانده سپاه استان قم با اشاره به رویکرد سپاه پاسداران در توجه ویژه به محرومیت زدایی، اظهار داشت: بنا بر تدبیر فرماندهی محترم کل سپاه، تمامی رده ها، مدیریتها و مجموعههایی که در سپاه با موضوع محرومیت زدایی فعالیت میکردند از جمله قرارگاه پیشرفت و آبادانی، قرارگاه محرومیت زدایی، دانشگاه امام حسین (ع)، قرارگاه خاتم الانبیاء و چندین مجموعه دیگر، تحت عنوان قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی کوثر متمرکز شدند تا موضوع خدمت رسانی در سپاه نتیجه و تاثیر بیشتری داشته باشد.
وی ادامه داد: ذیل این قرارگاه طرحی به استانها ابلاغ شد که طی آن تمام ردههای سپاه اعم از نیروی هوایی، زمینی، دریایی، قدس و... که در استانها مستقر هستند با محوریت فرماندهان سپاه استانها در موضوع محرومیت زدایی مشارکت کنند.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با بیان اینکه این طرح برای اجرا به تمامی فرماندهان ردههای مستقر در استان قم نیز ابلاغ شد، ابراز کرد: مقرر شد هر ردهای طبق توان و تخصصی که دارد نقطه هدفی را برای محرومیت زدایی در دست بگیرد و دبیری آن نیز به سازمان بسیج سازندگی استان قم محول شد.
سردار شاهچراغی ادامه داد: فرماندهی مرکز آموزش معصومیه، روستاهای بخش کهک، فرماندهی مرکز آموزش علویون، مناطق حاشیهای از جمله زندآباد و نیروگاه، یگان زرهی والفجر روستاهای همجوار لنگرود و فرماندهی نیروی هوافضای شهید مصطفی خمینی (ره)، روستاهای همجوار در دهستان قمرود را تحت پوشش قرار دادند، البته این یگان سابقه اقدامات خوبی در آبرسانی و گازرسانی به دهستان قمرود را نیز در پرونده خود دارد.
وی تصریح کرد: فرماندهی لشکر عملیاتی مردم پایه سپاه قم نیز علاوه بر ماموریتهای فرا استانی، دهستانهای بخش مرکزی را تحت پوشش دارد، مسئول مجتمع شهید محلاتی نیز بخش جعفریه را عهده دار شده و پژوهشکده امام صادق (ع) با توان علمی خوبی که دارد تولید محتوا برای تمام مراکز و گروههای جهادی را انجام خواهد داد و چندین رده دیگر نیز در حال بررسی و برنامه ریزی هستند.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با اشاره به اینکه برخی ازردههای سپاه از گذشته نیز در موضوع محرومیت زدایی وارد شده و اقدامات خوبی انجام داده اند، گفت: ان شاءالله اقدامات خوبی که از گذشته شکل گرفته ادامه یابد و در کنار آن اقدامات جدیدی نیز برای اجرا طراحی کردیم و حد و مرز فعالیتها را نیز مشخص کردیم.
وی افزود: اقدامات خوبی در این زمینه شکل گرفت که از جمله میتوان به تشکیل گروههای جهادی متخصص ذیل هر کدام از این ردهها با بهره گیری از نیروی انسانی، توان و ظرفیت آنها ذیل بسیج سازندگی و معرفی نماینده توسط هر یک از ردههای سپاه در استان برای عضویت در قرارگاه محرومیت زدایی سپاه قم اشاره کرد تا کارها با سرعت و دقت بیشتری هماهنگ و اجرا شود.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) گفت: مقرر شد گروههای جهادی تخصصی شکل گرفته ذیل ردهها حداقل سه ماه یکبار اردوهای جهادی در منطقه هدف تعریف شده برگزار کرده و مشکلات منطقه را رصد و به بسیج سازندگی ابلاغ کنند تا با توجه به نوع مشکلات اقدام در خور آن با استفاده از ظرفیتهای استانی یا قرارگاه مرکزی طراحی و اجرا شود.
سردار شاهچراغی در پایان با اشاره به اینکه این طرح به تازگی در قم عملیاتی شده، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت جهادی تمام ردهها بتوانیم در محرومیت زدایی از چهره استان قم گامهای موثرتری برداریم و خدماتی در خور شان مردم شریف و انقلابی این استان ارائه دهیم.
انتهای پیام/