رزمنده دوران مقدس در گفت‌وگو با دفاع‌پرس؛

موفقیت اداره جامعه در گرو استفاده از فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت است

«عوض محمدی» گفت: مسئولین می‌توانند از تجربیات و نظرات رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در اداره جامعه استفاده کنند چرا که اگر فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در جامعه خصوصا در بین جوانان حاکم شود بی‌شک در همه زمینه‌ها به موفقیت دست پیدا خواهیم کرد.
کد خبر: ۴۲۵۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵ - 10November 2020

«عوض محمدی» از رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، در آستانه سالروز آزادسازی «سوسنگرد» از حضور خود در عملیات آزادسازی این شهر سخن گفت و اظهار داشت: بنده به همراه چند تن از همرزمانم در جنگ کردستان بودیم که پس از آغاز دفاع مقدس و حمله نیروهای عراقی به خاک کشورمان به جبهه‌های جنوب اعزام شدیم.

وی ادامه داد: در چندین مرحله از اندیمشک به اهواز و از آن‌جا به حمیدیه و سپس به سوسنگرد رسیدیم و خودمان را به سردار شهید «علی تجلایی» معرفی کرده و در مکان مشخص شده استقرار یافتیم.

محمدی تصریح کرد: پس از مستقر شدن در منطقه دهلاویه، بنده به همراه چند تن دیگر، مسئول آموزش نیروهای اعزامی شدیم تا پس از آموزش دادن آن‌ها، مقاومت در برابر نیروهای عراقی را آغاز کنیم.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه محاصره سوسنگرد در دو مرحله اتفاق افتاد، گفت: عراقی‌ها از سمت بستان به طرف سوسنگرد حرکت کرده و به محاصره درآورده بودند و ما مجبور بودیم در دو مرحله اقدام به انجام عملیات کنیم که خوشبختانه توانستیم با مقاومت جانانه در برابر بعثی‌ها، سوسنگرد را از چنگ آن‌ها دربیاوریم.

وی تاکید کرد: سوسنگرد با اینکه شهر جنگ‌زده‌ای بود اما تعدادی از مردم آن زندگی روزمره خود را سپری می‌کردند و در دفاع از شهر خود نیز به ما و سایر نیروها کمک می‌کردند.

 

موفقیت اداره جامعه در گرو استفاده از فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت است

پیشکسوت دوران دفاع مقدس صحبت‌های خود را اینگونه ادامه داد: پس از محاصره دوم که عراقی‌ها پیش‌روی زیادی کرده بودند نیروهای ما واقعا به طرز عجیبی مقاومت کردند چرا که اکثر رزمندگان شهید و چند تن نیز مجروح شده بودیم و نفسی برای جنگیدن نبود که با درایت فرماندهان وقت و یاری خداوند متعال موفق شدیم در 26 آبان‌ماه 1359 از این عملیات سربلند بیرون بیائیم.

محمدی در پایان با بیان اینکه انتقال فرهنگ جهاد و شهادت به نسل امروزی از اوجب واجبات است، خاطرنشان ساخت: تعدادی از رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در قید حیات هستند که مسئولین می‌توانند از تجربیات و نظرات آن‌ها در اداره جامعه استفاده کنند چرا که اگر فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در جامعه خصوصا در بین جوانان حاکم شود بی‌شک در همه زمینه‌ها به موفقیت دست پیدا خواهیم کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار