فرمانده سپاه «قدس» استان گیلان:

می‌توانیم اپیدمی کرونا را در «گیلان» به‌صورت قابل‌توجهی کنترل کنیم

سردار «محمد عبدالله‌پور» گفت: گیلان در تجهیزات بهداشت و درمان گرچه از سایر استان‌های کشور عقب است؛ اما ما در داشتن پایگاه‌های مقاومت بسیج در کشور رتبه اول را داریم و می‌توانیم اپیدمی کرونا را به‌صورت قابل‌توجهی کنترل کنیم.
کد خبر: ۴۲۷۷۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰ - 22November 2020

همه تجهیزات سپاه در خدمت طرح شهید قاسم سلیمانی هستند

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، سردار «محمد عبدالله‌پور» فرمانده سپاه «قدس» استان گیلان، امروز (یک‌شنبه) در دومین نشست مشترک مدافعان سلامت و مدافعان مردم استان، با اشاره به طرح بزرگ «شهید سلیمانی»، اظهار داشت: برخی از بخشنامه‌های تدوین‌شده در مرکز قابلیت اجرایی در گیلان را ندارند؛ زیرا زندگی مردم حاشیه مرکز استان با رشت گره‌خورده و نمی‌توان ارتباط مردم شهرستان‌ها با رشت را کاملاً متوقف کرد.

فرمانده سپاه استان گیلان با اشاره ظرفیت بی‌نظیر بسیج در اجرایی کردن طرح‌های بزرگ و عملیاتی، تصریح کرد: گیلان در تجهیزات بهداشت و درمان گرچه از سایر استان‌های کشور عقب است؛ اما ما در داشتن پایگاه‌های مقاومت بسیج در کشور رتبه اول را داریم و می‌توانیم اپیدمی کرونا را به‌صورت قابل‌توجهی کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه سپاه همیشه در خدمت مردم و انقلاب بوده است، خاطرنشان کرد: همه تجهیزات سپاه اعم از مقاومت، لشکر، نیرو دریایی و حتی دانشجویان دوره‌های افسری این یگان مردم‌پایه در خدمت طرح شهید قاسم سلیمانی هستند و در حال حاضر هیچ مأموریتی برای ما بالاتر از این طرح مهم نیست.

عبدالله‌پور از تشکیل کمیته‌های اجرایی و آمادگی کامل سپاه‌های نواحی استان تا سطح پایگاه‌های مقاومت به‌منظور اجرای کامل طرح شهید سلیمانی خبر داد و افزود: کمیته‌های پنج‌گانه در طرح شهید سلیمانی برای فرماندهان سپاه‌های نواحی، حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج با مشارکت بسیج جامعه پزشکی تبیین و پایه‌گذاری شده و امید داریم با همکاری همه‌جانبه به‌ویژه بخش بهداشت و درمان استان، این طرح بزرگ به‌صورت کامل اجرایی شود.

وی با بیان اینکه تمرکز طرح شهید سلیمانی بیشتر در سطح محلات و پایگاه‌های مقاومت است، تاکید کرد: در کمیته محله‌محور طرح شهید سلیمانی، نواحی، حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج پای‌کار هستند و کاملاً بر جغرافیای طبیعی و نیروی انسانی منطقه اشراف دارند.

فرمانده سپاه استان گیلان با اشاره به اینکه حداقل دو هزار پایگاه مقاومت در سطح استان وجود دارد، متذکر شد: باید تمام تمرکز ما به اقناع مردم و جلب اعتماد آن‌ها منجر شود تا با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جهت تحقق اهداف سلامت پیروز شویم.

وی بر لزوم غنیمت شمردن فرصت تا پیش از وقوع بحرانی بزرگ‌تر تأکید کرد و اظهار داشت: باید از فرصت باقی‌مانده نهایت استفاده را برد؛ زیرا به اذعان وزیر بهداشت، فرصت کنونی از آخرین فرصت‌ها برای مهار ویروس مهاجم کرونا در کشور است و معلوم نیست پس از پشت سر گذاشتن این موج، چه پیش خواهد آمد.

سپاه و بسیج در کنترل شیوع کرونا با مدافعان سلامت مشارکت فعالانه داشته‌اند

«ارسلان سالاری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست، ضمن تشکر از زحمات سپاه در نواحی گیلان از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون، اظهار داشت: سپاه و بسیج به‌صورت میدانی در کنترل شیوع کرونا نظیر گندزدایی، توزیع اقلام بهداشتی و طرح غربالگری بیماران با مدافعان سلامت مشارکت فعالانه داشته‌اند و گاهاً مشاهده می‌شد که برخی از بسیجیان در عمل، دغدغه‌شان بیش از ما بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به نقش پررنگ سپاه در تمامی بحران‌های انقلاب و کشور، تصریح کرد: حضور سپاه و بسیج در کنار کادر سلامت به ما در بخش سلامت دلگرمی می‌دهد و موجب می‌شود تا آحاد جامعه  نیز کمک‌کار دانشگاه باشند.

وی با بیان اینکه نیازمند تداوم همراهی‌های ایجادشده لشکر عظیم بسیج و سپاه به‌صورت مستمر هستیم، افزود: حمیت و هم‌دلی ایجادشده در طرح شهید سلیمانی نباید تهاجمی و موقتی باشد؛ بلکه باید علاوه بر ستاد تا سطح خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های مقاومت بسیج مستمراً دنبال شود.

سالاری تحقق تمامی مفاد طرح بزرگ شهید سلیمانی را درگرو همکاری همه‌جانبه و تلاش مجدانه دانست و تاکید کرد: راهبرد اساسی و اصلی ما برای موفقیت در طرح شهید سلیمانی، عاشقانه کار کردن و  تنها برای جلب رضایت خدا و خدمت خالصانه به مردم ممکن می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت بی‌نظیر خیران در جهت تأمین بخش عمده‌ای از طرح مردم‌پایه شهید سلیمانی، متذکر شد: خیرین علاوه بر خرید تجهیزات حدود ۳۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت گیلان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون کمک کرده‌اند و همچنان نیز آمادگی دارند تا کمک‌های نوع‌دوستانه خود را استمرار ببخشند.

بسیج می‌تواند به‌عنوان «سفیر سلامت»، کمک‌کار کادر سلامت باشد

همچنین، دکتر «آبتین حیدر زاده» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست، با اشاره به ابعاد فنی و اجرایی طرح شهید قاسم سلیمانی، اظهار داشت: وزارت بهداشت به دو صورت کالایی، تجهیزاتی و تأمین اعتبار برای خرید ملزومات مصرفی از یک‌سو  و از سوی دیگر برای تأمین بخشی از حق‌الزحمه نیروهای درگیر در این طرح مساعدت خواهد کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به زیرساخت‌های بهداشتی گیلان برای اجرای طرح شهید سلیمانی، افزود: یک هزار خانه بهداشت و ۲۰۰ مرکز جامع سلامت در سراسر استان داریم که بخشی از این مراکز برای «کووید ۱۹» هم‌اکنون آماده‌شده‌اند.

وی با اشاره به نیروهای مشارکت‌کننده و تأمین‌شده بهداشتی پیش از اجرای طرح شهید سلیمانی نیز، تصریح کرد: ۵۸۰ هزار سفیر سلامت فعلاً در استان حضور دارند که هر ۲۰ نفر از آن‌ها با یک رابط بهداشت در ارتباط هستند.

حیدرزاده با اشاره به ظرفیت بسیج و استفاده از نیروهای این رده مردمی به جهت تأمین سفیران سلامت در راستای طرح شهید سلیمانی، خاطرنشان کرد: بسیج می‌تواند در تأمین نیرو به‌عنوان سفیر سلامت، کمک‌کار کادر سلامت باشد که با ارتباط مستمر، دوجانبه و به‌صورت شبکه‌ای اهداف تدوین‌شده را در این طرح ملی تحقق ببخشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰۰ تست کرونا در استان گرفته می‌شود، افزود: با اجرایی شدن طرح بزرگ شهید سلیمانی در گیلان، روزانه پنج هزار تست از بیماران و اطرافیان آن‌ها گرفته می‌شود که بسیار می‌تواند کمک‌کننده و در مهار ویروس کرونا مؤثر باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تعطیلی دوهفته‌ای کشور به جهت کنترل ویروس کرونا، اظهار داشت: به مدت دو هفته کشور کاملاً تعطیل است و به نظر می‌رسد این طرح بزرگ با اجرای کامل آن نتایج قابل قبولی در استان داشته باشد.

وی از اعزام ۲۰۰ تیم در قالب طرح شهید سلیمانی در سراسر گیلان از امروز خبر داد و تاکید کرد: این تیم‌ها به‌منظور تب‌سنجی، پالس اکسی‌متر (اکسیژن‌سنج خون)، و در صورت لزوم ارجاع بیماران به مراکز ۱۶ ساعته و بیمارستان‌ها در سطح محلات و در خانه‌ها به‌صورت سازمان‌یافته و همراه با حکم مسئولیت حضور خواهند یافت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار