پیام آیت‌الله «عبادی» به یادواره ملی لاله‌های روشن؛

نوجوانان هر کجا که احساس تکلیف و شرع کرده‌اند از همه جلو افتادند

آیت‌الله «سیدعلیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی امروز به دومین دوره طرح ملی لاله‌های روشن (یادواره 40 هزار دانش‌آموز و فرهنگی شهید کشور) که در بستر شبکه اجتماعی آموزش و پرورش خراسا‌‌جنوبی پخش شد، پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۴۳۰۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴ - 08December 2020

نوجوانان هر کجا که احساس تکلیف و شرع کرده‌اند از همه جلو افتادندبه گزارش دفاع‌پرس از بیرجند، آیت‌الله «سیدعلیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی امروز به دومین دوره طرح ملی لاله‌های روشن (یادواره 40 هزار دانش‌آموز و فرهنگی شهید کشور) که در بستر شبکه اجتماعی آموزش و پرورش خراسا‌‌جنوبی پخش شد، پیامی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام به امام زمان و با درود به روان مقدس رهبر فقید انقلاب و سلام و درود به رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران رهبر مسلمین جهان و سلام به ارواح طیبه همه شهداء راه حق و بالاخص شهدای عزیز دانش‌آموز 18 آذر را گرامی می‌داریم.

در تبیین جایگاه خاص دانش‌آموز از این حیث که دوران نزدیک به بلوغ و بلوغ را شامل می‌شود و این خیلی دوران حساسی است، اصلا چرا می‌گویند بلوغ؟ در فارسی شما می‌گویید رسید، یک دانه سیب مراحلی را طی کرده، یک دانه هلو مراحلی را طی کرده، تلخی و ترشی، بعد می‌رسد این سیب می‌رسد، کاملا تغییرات جدیدی در آن به وجود می‌آید، خوب انسان هم وقتی می‌گوییم بالغ شد مانند باقی موجودات در نباتات و حیوانات یک تغییرات فیزیکی دارد اما اینها حاشیه هست اینها ابزار است، آن بلوغ تأثیراتش در زنده شدن مسائل فطری در نوجوان و جوان عشق به عبادت پیدا می‌کند.

 مسئله‌ پرستش مسئله‌ کنجکاوی و آموزش، مسئله‌ بزرگ بودن، مسئله ارزش‌ها در او ظهور پیدا می‌کند، این مهم است، آن‌وقت حسنش این است که اگر این نوجوان و جوان در محیط خانواده‌اش در محیط تحصیلش در محیط جامعه‌اش چه در فضای حقیقی چه در فضای مجازی سالم پرورده بشود به محضی که به بلوغ برسد و عشق به کمالات پیدا می‌کند در واقع راه برایش هموار است، قبل از آنکه متأسفانه در خانواده‌ها به هرحال مسئله‌دار، یا در جامعه مسئله‌دار یا در محیط تحصیل مسئله‌دار یا در فضای حقیقی یا در فضای مجازی آلودگی پیدا کند.

اینجاست که راهش هموار است، اوج می‌گیرد و این همواره در زندگی بشر بوده و لذاست که می‌بینید در آن مقاطعی که جامعه راه خیر را می‌رود و فرزندانی که پرورش می‌دهد با موانع نفسانیات و مادیات و انواع و اقسام مفاسد اجتماعی برخورد نمی‌کنند و محیط سالم است می‌بینید رشد عجیبی پیدا می‌کنند، ما این را در صدر اسلام هم مشاهده می‌کنیم، هنوز نوجوان است اما در تاریخ ثبت شده نوجوان است اما می‌بینید با یک شعور سطح بالاست.

موارد متعددی را در برکت انقلاب که من دوران قبل از آن را به خاطر می‌دهم، بسیار دوران فاسدی بود و جوان‌ها، نوجوان‌ها از همان عوان ابتدایی آنها را به تباهی می‌کشیدند اما انقلاب که آمد این بچه‌ها چه شعوری پیدا کردند، حالا چه آنهایی که به هر حال به تعبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی که رهبر ما آن کودک سیزده ساله‌ای است که با این شعور، یا آنهایی که نه به شهادت نرسیدند کار مهم‌تر از شهادت کردند مثل نوجوان‌های عزیزی که اینها اسیر زندان‌های صدام شدند.

در ایام سال به مناسبتی هم که گاهی نوجوان‌ها و دانش‌آموزان دفتر تشریف می‌آورند و آنقدر در سطح عالی صحبت می‌کنند و با انشاءهایی حرف می‌زنند که من که خیلی در مقابلشان کم می‌اورم.

جایگاه نوجوان‌ها و جوان‌های عزیز که در این سنین احساس عقل کردند، احساس تکلیف کردند احساس شرع کردند احساس ارزش‌ها کردند و از همه جلو افتادند و این راه را در سیر و سلوک الی‌الله میانبر زدند و این ویژگی اینهاست و بنده و از قبیل بنده خاک پای آنها هم نمی‌شویم.

 امیدواریم که جامعه ما، مردم خوب ما، مسئولین محترم ما به هر حال در کنار انواع و اقسام مسائلی که باید حسابش را داشته باشند بیش از همه حساب نسل آینده را داشته باشند، محیط را برای آنها سالم نگه دارند، امکانات را برای رشد آنها مجهز کنند و فضاهای حقیقی و مجازی را از آلودگی‌های استعماری پاک کنند تا این امانت‌های الهی به همان بلوغی که می‌گوییم به سر منزل مقصود برسند.

 خداوند به همه ما و شما توفیق بدهد که خدمتگذار خوبی برای نوجوان‌ها و جوان‌ها و دانش‌آموزان عزیزمان باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار