شهید «جعفر نافذ فرشباف»:

پروردگارا پشیمانی مرا از گناهانم، توبه‌ای شکست‌ناپذیر بشمار

شهید «جعفر نافذ فرشباف» در بخشی از وصیت‌نامه خود آورده است: ای پرودگار، پشیمانی مرا از گناهانم، توبه‌ای شکست‌ناپذیر بشمار و تصمیم مرا به ترک مصیبت‌ها و لغزش‌ها تثبت فرمای.
کد خبر: ۴۳۱۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶ - 12December 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، شهید «جعفر نافذ فرشباف» در سوم فروردین‌ماه 1343 در تبریز به دنیا آمد. وی پس از آغاز جنگ تحمیلی رهسپار جبهه‌های حق علیه باطل شد و پس از چندی دفاع از خاک کشور درنهایت در در پنجم اسفندماه 1362 در منطقه عملیاتی جزایر مجنون در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

زندگی‌نامه شهید:

شهید «جعفر نافذ فرشباف» در سوم فروردین‌ماه 1343 در تبریز به دنیا آمد. پدرش کارگری کرده و با زحمات فراوان امرار معاش خانواده‌اش را تامین می‌کرد. از کودکی به مسائل دینی اهمیت می‌داد، وقتی ماه مبارک رمضان فرا می‌رسید با اینکه کوچک بود و از قدرت بدنی زیادی برخوردار نبود ولی خودش را برای روزه گرفتن آماده می‌کرد.

روزه گرفتن را خیلی دوست داشت، صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شد، وضو می‌گرفت و با پدرش مشغول عبادت می‌شد. تحصیلاتش را تا پایان دوره راهنمایی ادامه داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جعفر به فرموده امام مسجد را سنگر قرار داده و در پایگاه مقاومت بسیج مسجد شهید بهشتی مشغول فعالیت شد.

سال 1361 رهسپار جبهه‌ها شد و در مخابرات لشکر 31 عاشورا انجام وظیفه نمود. وی اوایل سال 1362 در منطقه قصرشیرین به واحد اطلاعات لشکر 31 عاشورا پیوست و در عملیات‌های والفجر 2 و 4 هم‌پای نیروهای اطلاعات با دشمن جنگید.

وی سرانجام در پنجم اسفندماه 1362 در منطقه عملیاتی جزایر مجنون در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش هیچ وقت به دست خانواده‌اش نرسید.

خصوصیات بارز شهید:

همیشه با خود می‌گفت خدایا کی شهید خواهم شد؟ دوستانم رفتند و من ماندم. قافله شهدا از من جلوترند ولی من مانده‌ام. هر موقع محزون می‌شد حدیث قدسی را با چشمانی اشک‌بار و با قلبی آکنده از مهر و عشق به امام امت و خدمت در راه خدا زمزمه می‌کرد. کتاب‌های عرفانی و مذهبی از جمله نصایح و خصال و... را مطالعه می‌کرد و از نماز شب، دعای کمیل و نماز جمعه دست بردار نبود.

فرازی از وصیت‌نامه شهید:

ای خداوند متعال، از آن چه کرده‌ام، به درگاه تو معذرت می‌جویم. آن چنان معذرت که با پشیمانی توام باشد و آن چنان پشیمانی که همواره مرا از تکرار غفلت‌ها و لغزش‌های گذشته‌ام باز بدارد تا بار دیگر دامنم به معاصی و منکرات آلوده نگردد.

ای پرودگار، پشیمانی مرا از گناهانم، توبه‌ای شکست‌ناپذیر بشمار و تصمیم مرا به ترک مصیبت‌ها و لغزش‌ها تثبت فرمای. ای آن کس که توبه کنندگان را دوست می‌داری، نام مرا در جریده توابین بنگار تا نعمت دوستی تو نصیب من باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها