مدیر انتشارات جمال:

تحریف ویکی‌پدیا درباره «شهید سلیمانی»/ تا ابد مدیون حاج قاسم هستیم

حجت‌الاسلام «علیرضا سبحانی‌نسب» به تحریف ویکی‌پدیا درباره «شهید سلیمانی» اشاره کرد و گفت: ما مدیون چهرهایی هستیم که آشکار و پنهان برای آزادی و استقلال کشور زحمت کشیده‌اند و این دین تا ابد درباره شهید «حاج قاسم سلیمانی» و سربازان دیگر مثل ایشان خواهد ماند.
کد خبر: ۴۳۱۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۹ - 15December 2020

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «علیرضا سبحانی‌نسب» کارشناس کتاب کودک و نوجوان و مدیر انتشارات «جمال» در نشست افتتاحیه پویش «قهرمان من» در سخنانی با طرح این سوال که چرا باید به‌معرفی شخصیت‌هایی همانند «حاج قاسم» بپردازیم، اظهار داشت: اگر اسم حاج قاسم در اینترنت سرچ شود اولین سایتی که اطلاعات ارائه خواهد داد ویکی‌پدیا است؛ در این سایت برای حاج قاسم، واژه مرگ را به‌جای شهید انعکاس داده است؛ هنوز سالگرد حاج قاسم نرسیده شاهد تحریف تاریخی درباره ایشان هستیم.

وی به ارزش‌آفرینی شهید سلیمانی در عرصه جهانی اشاره کرد و افزود: ویکی‌پدیا تنها تحریف‌کننده درباره شهید سلیمانی نیست بلکه اگر درباره شهید سلیمانی تبیین و معرفی صورت نگیرد، انحرافات و تحریف حقایق دیگری را نیز در داخل کشورمان شاهد خواهیم بود چراکه اگر به حفظ تاریخ و سرمایه‌هایمان نپردازیم دشمن و هم‌وطنانی که زاویه فکری و سیاسی دارند ماجرا را به طرف خودشان می‌کشانند و تحریف تاریخ از داخل صورت می‌گیرد؛ از سوی دیگر ما مدیون چهرهایی هستیم که آشکار و پنهان برای آزادی و استقلال کشور زحمت کشیدند و این دین تا ابد درباره حاج قاسم و سربازان دیگر مثل ایشان خواهد ماند.

مدیر انتشارات جمال به اهتمام شاعران فارسی زبان برای محافظت از میراث فرهنگی و ادبی همانند شاهنامه فردوسی اشاره کرد و ادامه داد: ما ایرانیان اگر رستمی در شاهنامه داریم سرداران فرهنگی زیادی محافظ در دوران مختلف محافظ آن بوده‌اند تا این میراث فرهنگی محفوظ بماند؛ حال که ما قهرمانی واقعی همانند شهید سلیمانی داریم باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و از آن‌ محافظت کنیم تا میراث فرهنگی ایشان حفظ شود.

این کارشناس ادبیات کودک و نوجوان به حضور خود در سوریه اشاره کرد و افزود: پیش از شهادت حاج قاسم مدتی در سوریه بودم؛ در این سفر متوجه شدم شهید سلیمانی ناخواسته بذری از محبت خود در دل‌ها کاشته است، که قصد او ایجاد محبت برای اسلام و ولایت بوده است؛ و این محبت تبدیل به باغستانی برای جمهوری اسلامی ایران شده است.

این فعال فرهنگی عنوان کرد: وظیفه داریم شناخت از حاج قاسم را به کودکان و نوجوانان منتقل کنیم؛ ایشان یک حکیم مطلع بود؛ آنچه عرفا و حکما درباره کمال انسانیت از آن سخن می‌گویند، حاج قاسم سلیمانی بود. اگر کلیپ‌هایی که از شهید سلیمانی وجود دارد را ببینیم، متوجه خواهید شد ایشان شخصیتی از دل حکمت متعالیه و عرفان است. حاج قاسم در طول عمر خود شهید زندگی کرد و اگر ما به ماجرای رشادت و ایثارگری‌های حاج قاسم نپردازیم، فرهنگ شهادت و ایثار کم کم می‌میرد.

سبحانی‌نسب بزرگداشت حاج قاسم را آبیاری فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: شهید سلیمانی عزت در سایه جانفشانی و صلابت را در گریه‌های شبانه پیدا کرد؛ ایشان شخصیت جامعی بودند که باید بر این جامعیت تاکید کنیم چراکه جامعه ما نیازمند به الگوست. حاج قاسم انسان تاریخ‌داری نبود بلکه او انسانی تاریخ ساز بود که باید به کودک و نوجوان ما معرفی شود که اگر چنین نشود ما یک سرمایه ملی در طول تاریخ را از دست داده‌ایم. ما در آینده شاهد تأثیرگذاری الگوی حاج قاسم در جهان خواهیم بود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار