شهید «یوسف ضیاء سرابی»:

در جهت پابرجا ماندن اسلام، با کفر و نفاق مبارزه کنید

شهید «یوسف ضیاء سرابی» در فرازی از وصیت‌نامه خود آورده: یک لحظه از یاد خدا غافل نباشید و در جهت پابرجا ماندن اسلام و گسترش عدالت خداوندی در جهان با کفر و نفاق مبارزه کنید.
کد خبر: ۴۳۳۰۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶ - 23December 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، شهید «یوسف ضیاء سرابی» در سوم اردیبهشت‌ماه 1338 در تبریز متولد شد. وی پس از آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های نور شد و پس از مدتی مجاهدت، سرانجام در تاریخ 21 بهمن‌ماه 1364در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

زندگی‌نامه شهید:

شهید «یوسف ضیاء سرابی» در سوم اردیبهشت‌ماه 1338 در تبریز متولد شد. وی پس از گذران دوران کودکی و نوجوانی، دیپلم خود را از هنرستان وحدت دریافت کرد. حضور او در فعالیت‌های انقلابی به صورت جدی و دائمی بود. پس از پیروزی انقلاب به خیل سبزپوشان سپاه پیوست و در جبهه سوسنگرد حضور یافت.

پس از آن باتوجه به استعدادهای بالقوه‌اش در امور آموزش به جمع مربیان آموزشگاه سیدالشهداء(ع) پیوست. شور و اشتیاق وافر وی برای حضور در جبهه، او را به آموزش لشکر عاشورا کشاند و پس از شهادت شهید جوادی، به عنوان مسئول آموزش لشکر منصوب شد.

از تاریخ 25 آذرماه 1358 به عنوان بسیجی در آموزش منطقه 5 سپاه تبریز شروع به فعالیت نمود و بعدها نیروی عملیات و مربی و مسئولیت مخابرات آموزشگاه سیدالشهدا(ع) تبریز را برعهده داشت و مسئولیت‌های مختلفی داشتند که آخرین آن‌ها مسئول آموزش نظامی لشکر 31 عاشورا بود و تا زمان شهادت در این مسئولیت نقش اساسی ایفا نمود. وی سرانجام پس از عمری مجاهدت در تاریخ 21 بهمن‌ماه 1364در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

خاطرات، سردار محمدحسین جعفری، همرزم شهید:

در تمرینات‌مان یک نفر از نیروهای آموزشی تنبلی می‌کرد و از گروه عقب می‌ماند، آقا یوسف عصبانی می‌شود و با پوتین ضربه‌ای  به پایش زده و می‌گوید که راه برو تنبل! بعد از اتمام برنامه نیروی آموزشی جهت شکایت پیش فرمانده آموزشگاه می‌رود در حین تعریف ماجرا یوسف وارد اتاق می‌شود و می‌گوید من دنبال شما می‌گردم، بعد جلو رفته و صورتش را می‌بوسد و می‌گوید  ما نوکر شما هستیم اگر جسارتی هم کردیم فقط به خاطر این بود که خدای ناکرده در شب عملیات با سهل انگاری شما باعث به وجود آمدن مصیبت و رخنه دشمن نشویم. حاج یحیوی می‌گفت آن بنده خدا که چنین انتظاری نداشت خجالت زده و با حالت بغض از اتاق بیرون رفت.

فرازی از وصیت‌نامه شهید:

یک لحظه از یاد خدا غافل نباشید و در جهت پابرجا ماندن اسلام و گسترش عدالت خداوندی در جهان با کفر و نفاق مبارزه کنید.

من بنا به تکلیف شرعی و تکلیف الهی به جبهه آمده‌ام و از دانشگاه کربلا درس‌های زیادی آموخته‌ام، امیدوارم که کارهایم جهاد فی سبیل‌الله باشد و من به آرزوی دیرینه‌ام برسم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار