نگاهی به کتابهای منتشرشده جشنواره داستان انقلاب؛

از تالار پذیرایی پایتخت تا عشق آباد

جشنواره داستان انقلاب با آثاری با محتوای انقلاب اسلامی ایران برای بزرگسالان و نوجوانان، تشویق نویسندگان شناخته شده به نگارش آثاری با مضمون انقلاب، پرداخته شدن به زوایای ناشناخته این رویداد عظیم و شناسایی و کشف استعدادهای جوان تاکنون رد پای درخشانی بر ادبیات داستانی ایران به جا گذاشته است.
کد خبر: ۴۳۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴ - 15March 2015

از تالار پذیرایی پایتخت تا عشق آباد

به گزارش گروه فرهنگی دفاع پرس، جشنواره داستان انقلاب، که ایده برگزاری آن توسط مرحوم امیرحسین فردی در حوزه هنری پایه گذاری شد، حالا روی پله هفتم ایستاده است. این جشنواره که تنها جایزه ادبی رسمی است که به معرفی برترین آثار داستانی بلند و کوتاه نوشته شده با موضوع انقلاب اسلامی میپردازد و از امسال قرار است به یاد زنده یاد امیرحسین فردی، نام جشنواره فردی را بر خود داشته باشد، تاکنون رد پای درخشانی بر ادبیات داستانی ایران به جا گذاشته است.

رد پای این جشنواره را می توان در تولید آثاری با محتوای انقلاب اسلامی ایران برای بزرگسالان و نوجوانان، تشویق نویسندگان شناخته شده به نگارش آثاری با مضمون  انقلاب، پرداخته شدن به زوایای ناشناخته این رویداد عظیم و شناسایی و کشف استعدادهای جوان دانست.

 انتشارات سوره مهر حوزه هنری نیز همگام با برگزاری این اتفاق ادبی در کشورمان، نقش مهمی ایفا کرده و با حمایت از آثار برگزیده و انتشار آنها در قالب رمان و مجموعه داستان، توانسته چراغ جشنواره داستان انقلاب را پرفروغ نگه دارد.

از اولین دوره جشنواره داستان انقلاب در سال 1386 تا کنون، آثار متعددی به چاپ رسیده اند که حالا به مناسبت اختتامیه هفتمین دوره این جشنواره، مروری بر آثار برگزیده دوره های مختلف که منتشر شده یا در آستانه انتشار قرار دارند خالی از لطف نیست.
 
آثار منتشر شده دوره اول:

«تالار پذیرایی پایتخت» نوشته محمدعلی گودینی:

داستان کتاب تالار پذیرایی پایتخت از 6 بهمن سال 41 همزمان با طرح انقلاب سفید شروع شده و در خلال آن به جریانهای روابط ارباب و رعیتی و انقلاب رعیتی اشاره میشود. این رمان وقایع انقلاب را به طور مستقیم مورد توجه قرار داده و پیش از انقلاب و در سال 53 تمام میشود. موضوع رمان از روستای پامیل و چند روستای اطراف آن به نامهای برفرود، چغاپیره و گودپهن و... شروع میشود و با پیاده کردن طرح تقسیم اراضی ـ یکی از اصول انقلاب سفیدـ در این روستا و روستاهای دیگر، دگرگونیهایی رخ میدهد که تمام زندگی آنها را تحت تاثیر خود قرار میدهد.

این کتاب، یکی از خواندنیترین کتابهایی است که جریانات پیش از انقلاب را نشان میدهد؛ قلم خوب محمدعلی گودینی در نگارش این کتاب به همراه کششها و تعلیق لازم برای جذب و نگاه داشتن مخاطب تا پایان داستان از جمله مسائلی است که گودینی در «تالار پذیرایی پایتخت» آنها را رعایت کرده است.

تالار پذیرایی پایتخت، شخصیت های زیادی دارد و در طول داستان، تحول شخصیتها دیده میشود. نویسنده درباره پایان داستانش میگوید: انتهای داستان این رمان را نبستم تا راه برای نتیجهگیری مخاطب باز باشد. گفتنی است این کتاب در سومین دوره جایزه جلال نیز تقدیر شد.
 
«شاه بی شین» نوشته محمدکاظم مزینانی:

رمان «شاه بی شین» نوشته محمدکاظم مزینانی اثری است که بر اساس زندگی محمدرضا شاه پهلوی نوشته شده است. روایت غالب در رمان «شاه بیشین» روایت دوم شخص است که فضای گستردهای از رمان را از آن خود کرده و به بازگویی زندگی شاهنشاه ایران میپردازد؛ از روزی که پدر با چکمههای خود پا به خانه میگذارد و خبر شاه شدن خود را میدهد تا روزی که این شاه از سر آوارگی از کشوری به کشور دیگر پناهنده میشود... در کنار این روایت اصلی، روایت دیگری وجود دارد که به توصیف خانوادهای تهیدست در یکی از روستاهای دامغان میپردازد؛ خانوادهای کوچک در یک محیط روستایی و به دور از هیاهوی پایتخت و فضای شهری. این روایت که در تضاد با روایت اول قرار دارد تلاش میکند فاصله میان دربار پادشاه و مردم جامعه، افزایش نارضایتی و اعتراض و در ادامه انقلاب مردم ایران را به نمایش بگذارد.

این رمان در 20 فصل نوشته شده و محوریت ماجراهای آن مربوط به زندگی شاه مخلوع (محمدرضا شاه پهلوی) است که از زمان تولد تا مرگ او را روایت میکند. روایت رمان به شکل خطی نیست و بارها در طول روایت، شکست زمان در حوادث داستان اتفاق میافتد.
 
 «اشک آخر» نوشته سیدهاشم حسینی:

رمان «اشک آخر» بر مبنای حوادث جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و انقلاب اسلامی روایت شده و نویسنده همانقدر که به موضوع انقلاب در آن توجه کرده، به موضوع جنگ هم پرداخته است. روایت این داستان 184 صفحه ای، با موضوع جنگ تحمیلی از سال63 شروع میشود و در پایان هم باز به موضوع جنگ مرتبط میشود. بخش عمده کتاب سیر زندگی جوانی را روایت میکند که از جبهه آمده و مجروح و بستری است.

«اشک آخر» دربرگیرنده 9 فصل است. نویسنده هر فصل را به ترتیب اشک اول، اشک دوم، اشک سوم و … نامگذاری کرده و درنهایت در فصل نهم با نامگذاری اشک آخر، رمان خود را به پایان رسانده است. سیدهاشم حسینی در رمان «اشک آخر» با روایتی خونسردانه و البته تاثیرگذار، داستان خود را بیان کرده است.
 
آثار منتشر شده دوره دوم:

«فصل کبوتر» نوشته حسین فتاحی:

رمان «فصل کبوتر» رمانی اجتماعی در مورد فضای پیش از انقلاب است که شخصیت های اصلی آن مبارزان قبل از انقلاب در سالهای 55 -56 بوده و درباره انواع روشهای مبارزه آنها علیه رژیم شاه است. فصل کبوتر، داستان مردمی است یعنی وقایعی که در آن اتفاق می افتد دغدغه های مردم و اعمال و افعال توده مردم است نه سازمان ها و جریانات سیاسی بنابراین نقش و تاثیر بسزای مردم را در وقوع انقلاب اسلامی نشان می دهد.

موضوع این رمان درباره جوانی است که زندگی عادی داشته و بعد در پی آشنایی با دانشجویی وارد مبارزه می شود. حوادثی برای این جوان رقم می خورد تا شکل نهایی اثر کامل شود. وقایعی که در این رمان اتفاق می افتد درواقع همان مبارزاتی بوده که توسط جوان ها و مبارزان در پیش از انقلاب علیه حکومت پهلوی صورت می گرفت مثل مبارزات فرهنگی، پخش اعلامیه و مبارزه مسلحانه.

این کتاب در سال 1389 در 176 صفحه و با قیمت 2900 تومان توسط انتشارات سوره مهر در تهران چاپ و منتشر شده است.
 
 «گل سنگ» نوشته سیدهاشم حسینی:

«گل سنگ» اثری با محوریت انقلاب اسلامی است که وقایع اصلی آن به سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برمیگردد. داستان از زمستان سال 56 شروع شده و تقریباً در اواخر خرداد سال 57 به پایان میرسد و این دوران، دوره اوج گرفتن حرکتهای مردمی است. ماجرای رمان در بازار تهران میگذرد که نقش مهمی در انقلاب داشته و مولف هوشمندانه به آن نقب زده و با تمهیدات داستانی گوناگون، گزارش جالبی درباره زندگی و نقش افراد فرودست در روند پیروزی انقلاب اسلامی به دست داده است. نبی، شخصیت اصلی داستان یک جوان سادهدل شهرستانی است که در بازار تهران به عنوان باربر مشغول کار است. او پالانی به دوش انداخته و بار جا به جا میکند اما در واقع درون پالان محفظه­ای تعبیه کرده و اعلامیههای انقلابی امام(ره) را در بازار پخش میکند. او با یک گروه مخفی انقلابی همکاری دارد. سرانجام ساواک به طریقی از راز این باربر انقلابی با خبر میشود و برای شناسایی او یکی از عوامل مجرّب ساواکی با نام جعلی برات وارد بازار میشود که از همین جا کشمکش حقیقی داستان آغاز میشود.

«گل سنگ» در کلیّت خود، روایتی چشمگیر درباره انقلاب است که هم از لحاظ زبانی سالم بوده و هم از نظر ساخت و پرداخت داستانی از تکنیکهای گیرایی برخوردار است. این رمان، علاوه بر برگزیده شدن در دومین جشنواره داستان انقلاب، در جشنواره شهید حبیب غنی پور در بخش رمان بزرگسال با موضوع آزاد جزو آثار برگزیده شناخته شده است.
 
«تفنگ پدر بر بامهای تهران» نوشته حسن بهرامی:

«تفنگ پدر بر بام های تهران» درباره چند جوان دانشجو است که به شکل دیگری در حال مبارزه با رژیم شاه هستند. یکی از این جوان ها که اهل روستایی از استان کهکیلویه و بویر احمد است پس از مدتی از این شیوه مبارزه خسته می شود و عازم محل سکونت خودشان می شود و تفنگی که پدرش برای شکار حیوانات استفاده می کرده را برداشته و با خود به تهران می آورد. او روی پشت بام خانه ها می رود و به ماموران شلیک می کند. این شخص به اسم حکیم بهرامی که قهرمان اصلی داستان است، بعد از پیروزی انقلاب راهی جبهه شده، در آنجا جانباز می شود و درواقع با روایت اول شخص در دوران بعد از جنگ خاطراتش را روایت می کند.

می توان گفت حسن بهرامی در«تفنگ پدر بر بامهای تهران» به وضوح تلاش میکند به زبانی مشخص و منحصربهخود دست پیدا کند و این مسئله را میشود در بهکاربردنِ واژههایی خاص مانند «رپرپ» و تکرارِ چندین و چندباره آن در میان روایت داستان، دید. تمام داستانِ «تفنگ پدر بر بامهای تهران» از قول راوی اولشخص روایت میشود که همان «حکیم بهرامی» است و در واقع نویسنده توانسته سیر روایی یکدستی را برای اثر خود خلق کند. همچنین استفاده از روش تکرار افعال یا جملههایی مشخص، مانند کاربرد اینچنینی این افعال که برگردیم و برگردیم و برگردیم، بر جذابیت و خوانش لذتبخشترِ اثر تاثیر میگذارند و مخاطب را در همراهی تا انتهای داستان، مجاب میکنند.
 
مجموعه داستان «چقدر حرف نمی زند»:

«چقدر حرف نمی زند» که عنوان یکی از داستان های کتاب است، شامل 20 داستان برگزیده از نویسندگان مختلف است که در رابطه با انقلاب اسلامی نوشته اند. «ساواکی» نوشته فریبا انیسی، «خشت های سیاه حیاط سید» نوشته وحید آقا کرمی، «فرشته» نوشته منیرالسادات موسوی، «فصل خوب خرمالو» از معصومه عیوضی، «رویا» و «رند عالم سوز» از فرخنده حق شنو، «رد هواپیمای امام» نوشته حسن بهرامی، «گاردی ها» نوشته مرضیه شوشتری، «کلاه پهلوی» نوشته کامران جباری و «سرخ چون سنگفرش خیابان 15 خرداد» نوشته علی الله سلیمی تعدادی از داستانهای این کتاب است.

همچنین داستان «چقدر حرف نمی زند» از هاجر هدایت، «مرد بالای پله ها» نوشته مریم محمدی، «تندیس امام» از رقیه شاهیوند،«بانوی زیر آب» و «سرباز سفید» از مجید پورولی کلشتری، «آش پشت پا» از کبری زارع پاکدل، «نوشته روی دیوار» از سید ناصر هاشمی، «عاشقانه های سپید» نوشته بهاره اله بخشی، «لباس قرمز» نوشته وحید رمضان پور و «شرکت در یک قتل دسته جمعی» نوشته تیمور آقا محمدی داستان های دیگر این کتاب هستند.

مجموعه داستان «چقدر حرف نمی زند» در 207 صفحه، توسط سوره مهر منتشر شده است.
 
آثار منتشر شده دوره سوم:

«میوه های رسیده» نوشته سیدمهرداد موسویان:

داستان این کتاب درباره مردی است که به طور کاملا اتفاقی درگیر مبارزات علیه رژیم پهلوی شده و بعدها با توجه به سوابق این مبارزات به ریاست اداره ای منسوب می شود و در برابر حق گویی و حق جویی یکی از کارمندان به یاد اتفاقهای دوران انقلاب افتاده و خاطرات خویش را مرور می کند. در این رمان، نویسنده به موضوع مبارزات مردمی علیه رژیم پهلوی و اصل حفاظت از اصول اصلی انقلاب اسلامی اشاره دارد.

این کتاب که در 35 فصل و 240 صفحه از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است، به فعالیت کمونیستها و اسلامگرایان در وقایع انقلاب اشاره دارد.
 
«مبصر کلاس هشتم» نوشته سیدحسن حسینی ارسنجانی:

نوشتن از حال و هوای زندگی مردم روستایی در زمان انقلاب، موضوعی است که نویسنده رمان «مبصر کلاس هشتم» را وادار به نوشتن اولین رمان خود کرده است.

این رمان در 23 فصل، داستان پسر کله شقی به نام «منوچهر» را تعریف می کند که هیچ دغدغه ای جز مبصرشدن ندارد و برای رسیدن به آرزوی خود به هزار دوز و کلک متوسل می شود و درنهایت «قاب مدیر را می دزدد». مبصرشدنِ منوچ همانا و آقا بالا سرشدنش در کلاس هشتم همانا. کم کم آوازه ی منوچ در روستا هم می پیچد و همه می فهمند که او در ازای ننوشتن اسم هم کلاسی هایش، از آنها باج می گیرد.

این کتاب که در 141 صفحه توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است، از ویژگیهای ممتازی مانند توصیف دقیق نویسنده از فضاهای داستانی مدنظر نویسنده برخوردار است که بیشتر متعلق به یک محیط روستایی در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است. لحن راوی هم به زیباییهای اثر افزوده و در مجموع، داستان خواندنی از یک موقعیت خاص خلق و روایت شده است.
 
«عقربه ها خوابشان می آید» نوشته معصومه عیوضی:

رمان «عقربه ها خوابشان می آید» در 9 فصل، شرح سفری است که از زبان پسری نوجوان روایت می شود. رمان از همان ابتدا با کشش آغاز می شود و توصیف و فضاسازی در این رمان، خوب و ملموس است.

این کتاب روایت تاریخی است اما نه تاریخی رسمی؛ تاریخی شخصی و ذهنی که نوجوانی درگیر آن است و دوست عزیزی را از دست داده است. نثر روایت ساده، روان و پرکشش است و المان کافی برای جذب خواننده تا خوانش کل داستان دارد. هر چند که حل معمای اسماعیل در پایان به خواننده واگذار شده است. در این رمان از اسطوره سفر الهام گرفته شده و راوی پس از برگشتن از این سفر به نوعی بلوغ فکری نسبت به مرگ دوستش می رسد و دیگر از این که بدون اسماعیل برگشته است، دلخور نیست.
 
«قسمت دوم» نوشته سیدهاشم حسینی:

این رمان در مورد دو دانشجو است که ایام عید در تظاهرات دستگیر و مجبور میشوند عید را پشت میلههای زندان سپری کنند. ماموری که از آنها بازجویی میکند یک ساواکی بوده که طی ملاقاتهایی که مادر یکی از دانشجویان با فرزندش داشته،عاشق او میشود. مادر این پسر در سالیان گذشته همسر خود را از دست داده و این ساواکی نیز که چندی قبل از همسر خود جدا شده، دختری دارد که پسر دانشجو پس از آزادی از زندان عاشق این دختر میشود. رمان اینطور ادامه پیدا میکند که در پایان مرد ساواکی دست از همکاری خود با رژیم میکشد و در نهایت رمان به ازدواج این دو نفر ختم میشود.

سیدهاشم حسینی درباره هدفش از نگارش این رمان میگوید: دو رمان قبلی من درباره انقلاب دارای فضای تلخی بود بنابراین تصمیم گرفتم که رمان جدیدم در فضای طنز باشد. ضمن این که از آن جایی که دو شخصیت اصلی یک بار ازدواج کرده و دوباره ازدواج میکنند٬ عنوان «قسمت دوم» را برای این رمان انتخاب کردم.
 
«ناهید» نوشته شهریار زمانی:

رمان ناهید به قلم شهریار زمانی اثر تقدیری در سومین دوره جشنواره داستان انقلاب متشکل از ۱۰ فصل است که از سوی انتشارات سوره مهر چاپ و روانه بازار کتاب شده است. زمانی در «ناهید» روایت داستانگونه یک زن از روزهای انقلاب را به نگارش درآورده است، به گونه ای که مباحث انقلابی را در زیرساخت رمان جا داده و ظاهر رمان را به بررسی جنبهای از زندگی شخصی ناهید اختصاص داده است.

این رمان 216 صفحه ای، روایت داستان گونه دختری است که پس از سالها زندگی در آمریکا، در روزهای نزدیک به انقلاب و تظاهرات و شلوغیهای آن با انگیزه یافتن قاتل پدرش، مادرش را ترک کرده و وارد ایران میشود. ناهید دنیای بسیار سادهای دارد. اگرچه پدرش به قتل رسیده و درگیر خاطرات جریان کشته شدن اوست ولی به جهان سادهتر از آنچه بایسته است، می نگرد. نویسنده کوشیده است تا در مسیرکشف راز این قتل، از سبک زندگی افراد مختلف در جامعه آن زمان صحبت کند؛ شخصیتهایی که در تقابل یکدیگر قرار میگیرند و به عبارتی بیانگر ناهمگونی اجتماع هستند.

شهریار زمانی درباره این اثرش میگوید: سعی کردهام مباحث انقلابی را در رمان «ناهید» به نوعی داشته باشم و ظاهر رمان را نیز به بررسی جنبهای از زندگی شخصی خود «ناهید»اختصاص دهم. آگاهانه ناهید را قهرمان رمانم کردم تا از این طریق به حضور زنان در زمان انقلاب و پیش از آن اشاره کنم چراکه از همان سال های آغازین انقلاب زنان حضور بسیار پررنگی در اجتماع پیدا کردند.
 
«آن مرد با باران می آید» نوشته وجیهه علی اکبر سامانی:

این کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته شده و داستان آن درباره حوادث و اتفاقات چهار ماه پایانی انقلاب در سال 57 است؛ به طوری که روایت داستان از مهر سال 57 آغاز شده و تا 26 دیماه که فرار شاه بوده به پایان میرسد.

شخصیت اصلی داستان نوجوانی به نام بهزاد است. بهزاد که بسیار کم سن و سال بوده و اطلاعات چندانی نسبت به انقلاب نداشته، در رویدادهای انقلاب به انقلابیها میپیوندد. یکی از عوامل جذابیت این داستان بیان حوادث به صورت عاطفی و دراماتیک است که سبب جذابیت بیشتر داستان شده است.
 
«مرغ هوا» نوشته عزت الله الوندی:

این داستان که به شیوه دانای کل محدود روایت میشود، در خود داستانی از هزاران داستان نانوشته از حوادث انقلاب را روایت میکند. طرح اصلی این رمان که با موضوع انقلاب نوشته شده داستان چند نوجوان است که با همکاری یکدیگر دست به اعتراض علیه رژیم شاهنشاهی میزنند.

فضای داستانی این رمان به دهه 50 شمسی مربوط میشود و در واقع این رمان نوجوان جلد سوم یک سهگانه است. شخصیتهای این داستان دو پسرعمو با نامهای«ناصر» و «منصور» هستند که پدرهای آنها با یکدیگر اختلاف دارند و به تبع آن نیز میان این دو نوجوان اختلافهایی وجود دارد. اختلافات این دو نوجوان در جهت رقابت با یکدیگر پیش میرود اما در ادامه داستان حوادثی رخ میدهد که این دو پسرعمو را به یکدیگر نزدیک میکند و رقابت میان آنها به رفاقت تبدیل میشود.
 
«محله حاجی» نوشته بهناز ضرابی زاده:

محله حاجی» داستانی بومی دارد و حوادثش در شهر همدان میگذرد. این رمان درباره اتفاقات مربوط به قبل از انقلاب و نوجوانی است که با همراه با دوستش درگیر حوادث انقلاب میشود. این کتاب برای گروه سنی نوجوان در قالب داستان بلند نوشته شده و داستان دو نوجوان در سالهای نزدیک به پیروزی انقلاب را بیان میکند؛ سالهایی که همه مردم درگیر تلاشهای شبانهروزی و مقاومت برای پیروزی انقلاب بودند. در این بحبوحه داستان زندگی دو نوجوان که درگیر انقلاب و اعتراضات در شهر همدان هستند شکل می گیرد. در این اثر وقایع مهمی مانند فوت حاج ملا علی همدانی و دیگر حوادث مهم و سازنده در خلال داستان روایت شده است.
 
آثار منتشر شده دوره چهارم:

«خنده زار» نوشته محمد محمودی نورآبادی:

محمد محمودی نورآبادی در رمان «خنده زار» به روایت مسائل روستایی با نام زارستان در اوایل انقلاب میپردازد تا نشان دهد که مناطق روستایی همزمان با وقوع انقلاب چه وضعی داشتهاند. طرح داستان «خنده زار» بر اساس داستانی با فضای داستانی درباره روستای زارستان در نورآباد ممسنی استان فارس در محدوده زمانی سال 56 و 57 است. برخلاف فضای شهری بیشتر داستانهایی که در حوزه ادبیات انقلاب به رشته تحریر درآمده، «خنده زار» روایت داستانی است که در روستایی به نام زارستان اتفاق میافتد.

نویسنده این اثر میگوید: خواستم تبعات وقوع انقلاب اسلامی را در یک محیط روستایی و بوم و ایل را به منزله نمونهای از یک روستا از روستاهای انقلاب اسلامی نشان دهم. ظلم رییس پاسگاه، کدخدا و ... نمادی از ظلم شاه و حکومت به مردم روستا است. راوی عیسی نام دارد که کودکی 8 ساله است. در این رمان شخصیتی به نام رستم به عنوان نماد ملی و رضا نماینده مذهب نیز وجود دارند.
 
«آه با شین» نوشته محمدکاظم مزینانی:

دومین رمان بزرگسال محمدکاظم مزینانی بعد از «شاهبیشین» به نام «آهباشین» با موضوع انقلاب است.«آه با شین» روایت فعالیت یک مبارز انقلابی چپ با فضای فکری کمونیستی است که از دهه 20 شمسی و بدو تولد شخصیت اصلی داستان آغاز میشود و تا سال 90 ادامه دارد. در این رمان به نوعی به تناقضات و تفاوتهای نسلی بین شخصیت اصلی و فرزندش اشاره شده است، این اثر در واقع قسمت دوم یک تریلوژی درباره اوضاع قبل از انقلاب است.

در پشت جلد کتاب «آه باشین» آمده است: نطفه شازده در همین عمارت کاشته شده بود، در همین اتاق پنج دری، پای طاقچههای گچبری شده و آینهکاری، مثل نطفه یک دختر و هفده پسر دیگر، از زنهای صیغهای و عقدی، آسمان اعیانی عمارت، زنهایی با پیراهن حریر عروسی یقه دالور دلبرانه، روی قالیچهای ترکمنی که دو تا غزال از دویست سال پیش میان رجهای ابریشمی آن گیر افتاده بودند و هر چه میدویدند به جایی نمیرسیدند.
 
مجموعه داستان «لطفا پیغام خود را بگذارید»:

 این کتاب، مجموعه داستان های برگزیده دوره های پیشین جشنواره داستان انقلاب در بخش های نوجوان و بزرگسال است که به همت خسرو باباخانی و رقیه السادات صفوی تدوین و گردآوری شده و توسط انتشارات سوره مهر به چاپ خواهد رسید.
 
آثار منتخب دوره های گذشته که در آستانه چاپ قرار دارند:

مجموعه داستان کوتاه نوجوان «گربه لنگ دراز» مجموعه آثار برگزیدگان سومین جشنواره داستان انقلاب، «زنی با کفشهای مردانه» نوشته محمدعلی گودینی برگزیده سومین جشنواره داستان انقلاب، مجموعه داستان کوتاه نوجوان «از ما بهترون» مجموعه آثار برگزیدگان دوره پنجم جشنواره داستان انقلاب، «گربه پایتخت» نوشته سیدهاشم حسینی، «خلسه با طعم باروت» مجموعه داستان کوتاه بزرگسال برگزیده پنجمین جشنواره داستان انقلاب و همچنین رمان «از عشق آباد تا عشق آباد ۱ و ۲» نویسنده منصور انور رتبه دوم سومین دوره جشنواره داستان انقلاب.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها