معاون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

موفقیت‌های امروز کشور نتیجه‌ی پیروزی در دفاع مقدس است

معاون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هرکجا که کشور ما توانسته به موفقیت دست یابد نتیجه‌ی الگوگیری از دفاع مقدس، و هرکجا شکستی داشته‌ایم، به‌واسطه‌ی فاصله گرفتن از فرهنگ دفاع مقدس بوده است.
کد خبر: ۴۳۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴ - 17March 2015

موفقیت‌های امروز کشور نتیجه‌ی پیروزی در دفاع مقدس است

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، دکتر احمدی معاون توسعهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مراسم استقبال از کاروان راهیان نور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در هشت سال دفاع مقدس هرچند مستقیم با صدام میجنگیدیم ولی در حقیقت نبرد ما با استکبار بود.

وی افزود: کشور ما به واسطهی تلاشها و حماسه رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس اکنون از امنیت کامل برخوردار است. این درحالی است که کشورهای همچون آمریکا، فرانسه، انگلیس و برخی کشورهای دیگر چنین امنیتی را ندارند، زیرا چند نفر تروریست به راحتی امنیت آنها را مختل میکند.

معاون دانشگاه جندی شاپور اذامه داد: این درحالی است که اطراف ما را تروریستها و آدمهای شروری فرا گرفتهاند، ولی به واسطهی وجود فرهنگ برگرفته از دفاع مقدس و تربیت فرزندان صالح از امنیت پایداری برخوردار هستیم.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به عملیات فتحالمبین بیان داشت: این عملیات که در نوروز انجام شد، توسط کسانی به پیروزی رسید که با وجود برخورداری از سن کم و نداشتن آموزشهای لازم، توانستند سرهنگهای ارتش صدام را به اسارت بگیرند.

احمدی در پایان تاکید کرد: اگر اکنون کشور ما در همهی عرصهها سربلند است، به واسطهی گوش به فرمان بودن به سخنان رهبر معظم انقلاب و افتخار آرمانهای دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار