به گزارش دفاعپرس از مشهد، آیتالله «سیدمصباح عاملی» در مراسم رونمایی از نرمافزار چند رسانهای «قرارگاه مرکزی جهادی طلاب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی حوزه علمیه خراسان» با اشاره به ولایتپذیری سردار سلیمانی اظهار داشت: حکمت، بصیرت، شجاعت و ولایتمداری است که از شهید سلیمانی، یک مکتب میسازد و برای رهبر مقام معظم یک برادر است.
مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه طبق فرمایش امیرمومنان (ع) در توصیف برادری که میفرمایند: «كَانَ لِي فِيمَا مَضَى أَخٌ فِي اللَّهِ ...»، اخوت، سنخیت روحی، فکری، عملی و اقدام میخواهد و سردار سلیمانی دقیقا در مطابقت با این تعبیر، برادر رهبر معظم انقلاب بود.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در توضیح شاخصه اول برای سنخیت و نقطه شروع عزیمت به سمت برادر شدن و اخ فی الله بودن، جهانبینی درست، توحیدی و الهی و کوچک شمرده شدن دنیا یعنی همه موقعیتها، جایگاهها، جان، آبرو، زن و فرزند برای فرد است، افزود: علاوه بر اینکه متقین کسانی هستند که خالق در جان آنها بزرگ و مخلوقات کوچک شمرده میشود، منشا همه ناهنجاریها و بدیها، حب دنیاست و تا زمانی که کسی دل به دنیا داشته باشد امکان عروج و صعود در انسان وجود ندارد.
وی عاملی دومین شاخصه را بر اساس فرمایش امیرمومنان (ع)، شکستن قفس شهوات و عدم تسلط آن بر انسان عنوان کرد و بیان داشت: چنین فردی زیاد حرف نمیزند اما در میدان کلام که تکلیف القا داشته باشد، همه سخنوران دیگر در جبهه مقابل را میشکند و مغبون میکند.
مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه سیراب کردن همه جویندگان حقیقت، شاخصه سوم است، گفت: وقتی از مکتب شهید سلیمانی سخن میگوییم، صحبت درباره یک مکتب نظامی، جهادی و استراتژیک نیست بلکه مکتب، یک مجموعه است و مسیر، هدف و انگیزه و حکمت دارد. بنابراین، کلام یک حکیم، در جایی که برای حرف زدن در عرصههای مختلف مکلف است، این دو شاخصه را دارا میباشد.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه کلام شهید سلیمانی از چنان حکمت، منطق و استواری برخوردار است که دشمن در مقابلش شکست میخورد و به تعبیر روایت، همه کسانی که با او مرتبط هستند و راه را میخواهد به آنان نشان دهد، راهنمایی میکند و تشنگان حقیقت را سیراب میکند.
وی با بیان اینکه این سردار شهید از سویی متواضع، افتاده و فروتن است و از طرفی در میدان جهاد، شجاعت و مقاومت، در صورت نیاز، به گونهای حرکت میکرد که دشمن در برابرش جرأت ایستادن نداشت.
مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه شهید سلیمانی با این ویژگیها یک نقش بینظیر بینالمللی را ایفا کرد، گفت: حرکت او، ماندگار است و با حکمت مبتنی بر یک مکتب به حقیقتجویان، الگو، مسیر و هدف داد.
وی با اشاره به اینکه این شهید اهل شعار دادن نبود و با مرد میدان اقدام و عمل بود، گفت: با نظر به فرمایش امیرمومنان (ع)، در مییابیم که مردی همچون سردار سلیمانی، در دو راهی جهاد و خطر و رفاه و وسوسهها یک معیار دارد و آن، نزدیک بودن یکی از آن دو راه به هوای نفس است که در نتیجه مسیری را انتخاب میکند که در آن نور خدا و حق تعالی است.
مدیر حوزه علمیه خراسان، در پایان روایت یادشده در این سخنان، ابراز کرد: طبق فرمایش امیرمومنان (ع) باید در مسیر حرکت کرد نه اینکه فرد بایستد بلکه میبایست هر مقدار که میتواند از خصلتهای بزرگ، الهی و انسانی را در عرصه عمل به کار برد.
انتهای پیام/