به گزارش دفاعپرس از استان مرکزی، سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی امروز در نشست تخصصی دانشنامه دفاع مقدس استان اظهار داشت: پرداختن به همه ابعاد و مسائل مربوط به دفاع مقدس رویکرد مهم تهیه دانشنامه است که در این راستا نگاه علمی و تجربی با حضور اساتید برجسته دانشگاهی و فرماندهان دفاع مقدس بهکارگیری میشود.
وی افزود: به تصویر کشاندن واقعیتهای دفاع مقدس و نقش استان مرکزی در هشت سال جنگ تحمیلی با رویکرد علمی و به دور از احساسات از جمله محورهای تهیه دانشنامه است که در این راستا از تمامی ظرفیتها و توانمندیها استفاده میکنیم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: جلوههای حماسی و اتفاقات خاص در تاریخ دفاع مقدس این مقطع را نسبت به همه مقاطع بسیار برجسته کرده است و لذا باید توجه ویژهای به جلوههای حماسی در دفاع مقدس داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه کارهای زیرساختی تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان همزمان با کار کنگره شهدای استان از شش سال گذشته شروع شده است، گفت: کنگره شهدا زمینههای بسیار مناسبی را در این راستا ایجاد کرده و کار عملیاتی تهیه دانشنامه از ابتدای امسال همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس شروع شده است که مهمترین برنامه سال جاری و سال آینده نیز هست.
کریمی عنوان کرد: با همکاری و تعاملی که با دانشگاهها و خصوصاً اعضای هیئت علمی، فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس استان انجام شده است، سعی داریم هیچ موضوع و سوژهای که مرتبط با دفاع مقدس است، مغفول نماند و تمامی صاحبنظران و کارشناسان نیز میتوانند برای همکاری به دبیرخانه دانشنامه مراجعه کنند.
وی افزود: بیش از چهار هزار شخصیت اثرگذار و موثر در تاریخ استان مرکزی در کشور برجسته هستند که عمده آنها مربوط به دفاع مقدس هستند و در تهیه دانشنامه به این مسئله نیز توجه ویژه شده است.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی با تأکید بر اینکه نقش برجسته استان مرکزی در دفاع مقدس را به عنوان یک سرمایه گرانبها بدانیم، گفت: نباید به راحتی از کنار این موضوع عبور کنیم؛ چراکه این مقطع ارزشمند موجب سرافرازی و عزت مردم شده و مردم امروز به آن افتخار میکنند و لذا تهیه دانشنامه در این راستا است.
وی تأکید کرد: توجه به عملیاتی کردن بیانات و دغدغههای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه دفاع مقدس اصل و پایه کار تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان است که در این راستا کارگروههای ویژه تشکیل شدهاند.
کریمی بیان کرد: جدای از اینکه کارگروههای تخصصی دانشنامه فعالیتهای لازم را انجام میدهند، تمامی کارگروهها و حتی افراد و مجموعههای دیگر میتوانند در جمعآوری اسناد مربوطه مشارکت داشته باشند و در این راستا از همه ابتکارات، روشها و خلاقیتها استقبال خواهیم کرد.
وی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی را یک افتخار بزرگ برای استان خواند و گفت: این افتخار متعلق به همه مردم و دستگاههای استان است و مشارکت در این کار میتواند اتفاقات خوبی را برای استان رقم بزند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی خاطرنشان کرد: برای تمامی افرادی که در کارگروهها و کمیتههای تخصصی دانشنامه همکاری دارند، کارگاههای تخصصی در نظر گرفتیم؛ این موضوع علاوه بر اینکه به کیفیت کار میافزاید در تربیت نیرو و کادرسازی برای کارهای آینده هم میتواند بسیار اثرگذار باشد.
انتهای پیام/