زاکانی مطرح کرد؛

تشریح رویکردهای مرکز پژوهش‌های مجلس/ ۱۴ سامانه راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از رویکردهای ۱۴گانه مرکز پژوهش‌ها بازنگری آیین‌نامه داخلی مرکز است، گفت: در نظر داریم ۱۴ سامانه راه‌اندازی کنیم.
کد خبر: ۴۳۸۶۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱ - 23January 2021

تشریح رویکردهای مرکز پژوهش‌های مجلس/ ۱۴ سامانه راه اندازی می‌شودبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه) در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش‌ها که با حضور رئیس مجلس برگزار شد، با بیان اینکه مجلس یازدهم، مجلسی انقلابی، فهیم و هوشمند است که تلاش دارد علاوه بر وظایف خود در عرصه کشوری نقش‌آفرینی کند، اظهار داشت: این مرکز با یک ربع قرن سابقه، اعتبار قابل توجهی دارد و تلاش می‌کند جایگاه خود را مشخص کند.

وی با بیان اینکه ماحصل مشخص شدن جایگاه مرکز پژوهش‌ها، اتخاذ رویکردهای تحولی است، بیان کرد: در این مرکز اهتمام داریم با عنوان عقل متصل به مجلس نقش‌آفرینی کنیم و در جهت تقویت نظام فکری مجموعه حاکمیتی اثرگذار باشیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۴ رویکرد تحولی برای این دوره مرکز پژوهش‌ها در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: رویکرد تخصصی اشراف مبنایی اسلامی در حوزه قانونگذاری نگاهی است که با افتتاح دفتر قم مرکز پژوهش‌ها تحقق پیدا می‌کند.

زاکانی اضافه کرد: همچنین در نظر داریم ظرفیت‌های نخبگان در جهت قانونگذاری و نظارت تخصصی را به کار گیریم و ناظر به مرزهای خارج از کشور از ظرفیت‌های دانشی و انتقال آن به جبهه مقاومت اقدام کنیم.

وی اعلام کرد: رویکرد بعدی ناظر بر نظام مسائل پویایی ملی و محلی است تا شرایط به سمت و سویی برود تا اولویت‌های مهم در دستور کار کمیسیون و صحن قرار گیرد. همچنین در نظر گرفته شده است تا معماری نظام قانونگذاری یکپارچه‌سازی قوانین کشور و کمک به تنقیح صورت گیرد که این در طی ۲.۵ تا ۴ سال با تفاهم دولت، قوه قضائیه و شورای نگهبان ممکن است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه یکی از رویکردهای ۱۴گانه مرکز پژوهش‌ها بازنگری آیین‌نامه داخلی مرکز است، اظهار داشت: در نظر داریم ۱۴ سامانه راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم افکارسنجی و داده‌سنجی را محقق کرده، هوشمندسازی فرآیندها، سیاست‌های پژوهش و قانونگذاری و اجرایی سازی نیز در دستورکار است.

زاکانی افزود: حکمرانی مردمی با ایجاد نقش‌آفرینی عموم مردم، نقش‌آفرینی فعال مرکز پژوهش‌ها برای تنظیم دستورکار مجلس و انتشار و ترویج گفتمان‌سازی و اجتماعی‌سازی محتواهای موثر متناسب با نیازهای تقنینی و نظارتی و نیز توسعه شایستگی‌ها و ارتقاء دانش شبکه همکاری‌ها از جمله رویکردهای تحولی مرکز است.

وی گفت: پیش از این ۳۶ گروه در مجموعه مرکز فعال بودند که در دوره جدید ۱۱ گروه به آن اضافه شده است.

نماینده مردم قم در مجلس بیان کرد: در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و باید بتوانیم راه نویی را با همگرایی شروع کنیم.

زاکانی تصریح کرد: ما مفتخریم ۱۴ رویکرد تحولی را دنبال می کنیم و آنچه به عنوان فعالیت اثرگذار مجموعه است را بتوانیم برای مجلس بهره‌مند کنیم و خدمتگذار شایسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار