روایتی از حماسه مردم آمل در «یک شب، یک شهر»

روایتی از حماسه مردم آمل در «یک شب، یک شهر» «یک شب، یک شهر» ویژه برنامه سالروز حماسه مردم آمل علیه منافقین در 6 بهمن است که دوشنبه ششم بهمن ساعت 20:30 از رادیو ایران پخش می‌شود.
کد خبر: ۴۳۸۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶ - 24January 2021

روایتی از حماسه مردم آمل در «یک شب، یک شهر»به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و حماسه‌ای به یادماندنی خلق کردند.

در روز ۶ بهمن سال 1360 نبرد مسلحانه‌ای در شهر آمل شکل گرفت و مردم پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند.

امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می‌کنم. ویژه برنامه «یک شب، یک شهر» روایتی از حماسه مردم آمل علیه تهاجم گروهک ضد انقلابی اتحادیه کمونیست هاست.

این برنامه دوشنبه 6 بهمن با اجرای زهرا تقی ملا ساعت 20:30 از رادیو ایران پخش می شود.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین