تجربه‌های معنوی خود را بهتر درک کنید؛

برگزاری کارگاه «خودکاوی معنوی» در فرهنگسرای اندیشه

کارگاه خودکاوی معنوی با هدف درک بهتر تجربه‌های معنوی زندگی در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۴۳۹۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷ - 30January 2021

برگزاری کارگاه «خودکاوی معنوی» در فرهنگسرای اندیشه/ تجربه‌های معنوی خود را بهتر درک کنیدبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، فرهنگسرای اندیشه در جدیدترین برنامه خود کارگاه خودکاوی معنوی را با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا مظاهری سیف برگزار می‌کند.

در این کارگاه که یک‌شنبه‌های هر هفته در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود، موضوعاتی نظیر کشف جهان ناشناخته درون، تجربه‌های معنوی، آشنایی با اسرار رابطه قلبی با خداوند، احساس حضور خداوند در لحظات زندگی و... مورد بررسی قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام مظاهری سیف درباره کارگاه خودکاوی معنوی توضیح داد و گفت: دوره خودکاوی معنوی، یک دوره مهارتی است با این هدف که افراد تجربه‌های معنوی که در زندگی دارند را بهتر درک کرده و بهره بیشتری از آن ببرند.

وی با اشاره به مفهوم تجربه‌های معنوی گفت: تجربه‌های معنوی لحظاتی است که در برایمان رخ می‌دهد و ما فراتر از روزمره‌های زندگی خود ارتباط مستقیمی را قلباً با خداوند متعال برقرار می‌کنیم. شاید در زیارت یک حرم یا مجلس روضه‌ای این حس و حال برایمان پیش آمده باشد. این لحظات در زندگی همه رخ می‌دهد اما بدان کم توجه می‌کنیم و بعضاً آن را به احساسات دیگری مثل سبک شدن یا لذت معنوی و ... کاهش می‌دهیم. این موضوع در حالی است که فراتر از این نشانه‌های هیجانی، رویداد بزرگی در درون ما رخ داده است که به جنبه معنوی و متعالی روح ما ربط پیدا می‌کند.

مظاهری‌سیف اضافه کرد: در واقع روح ما که بخشی از دم الهی است، با اصل و مبدا خود ارتباط مستقیمی در آن لحظه برقرار کرده است، اما از آنجا که درک روشنی از آن نداریم و مهارت ارتباط‌گیری فعال با آن لحظات را نداریم، از کنار آنها بی‌تفاوت می‌گذریم.

مدرس کارگاه «خودکاوی معنوی» با اشاره به مهارتی که در این دوره آموزش داده می‌شود، گفت: دوره خودکاوی معنوی می‌خواهد ما را از بی‌تفاوتی و بی‌توجهی بیرون بیاورد. مهارتی را به ما یاد می‌دهد که با تحلیل و بررسی نشانه‌های هیجانی و شناختی، ما را به درک بهتر، روشن‌تر و زنده‌تری می‌رسیم. کسانی که در این دوره شرکت می‌کنند می‌توانند تجربه‌های معنوی خود را براساس نشانه‌های آن به طور مناسبی توصیف و ثبت کنند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان معمولا دفترچه یادداشتی فراهم کرده و تجربه‌های معنوی خود را ثبت می‌کنند. بعد از مدتی، مجموعه معنوی بسیار ارزشمندی در اختیار دارند که کاملا شخصی است و به این دلیل که تجربه‌اش کرده‌اند، برایشان شورانگیز است. هر زمان که حال خوبی ندارند، می‌توانند با مرور آن لحظات خوب، حس و حال بهتری پیدا کنند.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها