«علی شجاعی صائین» داور و مسوول بخش تاریخی و سیاسی دوسالانه آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت جایزه شهید سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این دوره از جشنواره اظهار داشت: در این دوره کتابهای منتشره در سال ۹۷ و ۹۸ در بخش تاریخی و سیاسی داوری شد.
وی در ادامه با بیان اینکه داوری در بخش تاریخی و سیاسی در سه مرحله داوری شد، افزود: شش کتاب توسط سه داور مورد بررسی و به مرحله بعدی منتقل شد. در مرحله پایانی این شش کتاب که توسط داوران مطالعه شده بود به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و سرانجام یک اثر برگزیده و به دبیر علمی جشنواره معرفی شد.
داور و مسوول بخش تاریخی و سیاسی دوسالانه آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت جایزه شهید سلیمانی گفت: به نسبت دورههای قبل تعداد آثار قابل توجهی داشتیم. در واقع تعداد ۱۹ اثر در قیاس با سالهای قبل عدد خوبی است؛ در این دور از جشنواره با دورههای قبل تفاوت محسوسی احساس نشد. قطعا تعداد آثار این دور کمتر از تعداد آثار سالهای قبل نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه حضور بخش خصوصی در حوزه پژوهش دفاع مقدس قابل قبول نیست، گفت: برای آشنایی هرچه بیشتر و بهتر مردم و به ویژه نسل جوان با آموزههای دفاع مقدس باید تلاشهای گستردهتری صورت گیرد؛ ضرورت دارد که با سیاستهای حمایتی، تعداد ناشران بخش خصوصی در حوزههای دفاع مقدس افزایش پیدا کند.
داور و مسوول بخش تاریخی و سیاسی دوسالانه آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت جایزه شهید سلیمانی با بیان اینکه هرچه از سالهای دفاع مقدس فاصله میگیریم، اهمیت پروهش و تحقیق در این خصوص دوچندان میشود، گفت: به زودی دانشگاهها توجه بیشتری به حوزه پژوهش دفاع مقدس خواهند داشت و تحقق این امر مستلزم این است که ما در حوزه سیاستگذاری و برنامهریزی، فایل تازهتری برای این کار باز کنیم. برای تولید بیشتر و گفتوگوی بیشتر با پژوهشگران نیازمند برنامهریزی جدیدتری هستیم.
وی گفت: ما اگر بخواهیم از دوران دفاع مقدس برای نسلهای آینده صحبت و آنها و حتی جهانیان را با وقایع دوران جنگ هشت ساله تحمیلی آشنا کنیم، باید اقدامات و فعالیتهایمان مبتنی بر پروهش باشد و تلاش کنیم تا به خوبی بتوانیم از حقانیت خودمان در جنگ نابرابر در مقابل دید جهانیان دفاع کنیم.
انتهای پیام/ 151