معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:

بهره برداری اولین دوره طرح اقدام ملی مسکن در یزد همزمان با دهه مبارک فجر

«محسن صادقیان» اظهار کرد: تلاش می‌کنیم اولین دوره طرح اقدام ملی مسکن در استان یزد همزمان با دهه مبارک فجر امسال یا همزمان با ولادت حضرت علی (ع) تکمیل و به بهره برداری برسد.  
کد خبر: ۴۴۰۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹ - 01February 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، «محسن صادقیان» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در نشست خبری که به منظور اعلام طرح‌های یوم الله دهه فجر با حضور اصحاب رسانه در محوطه باز استانداری یزد برگزار شد، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم اولین دوره طرح اقدام ملی مسکن در استان یزد همزمان با دهه مبارک فجر امسال یا همزمان با ولادت حضرت علی (ع) تکمیل و به بهره برداری برسد. 

معاون استاندار یزد تصریح کرد: به مناسبت فرارسیدن دهه فجر ۷۹۶ طرح عمرانی در قالب ایجاد زیرساخت آب، گاز، برق، بهداشت و درمان، جهادکشاورزی و گردشگری در دستور کار جدی استان قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که بیشترین هزینه کرد استان در حوزه صنعت بوده است، اظهار کرد: طرح‌های شاخص حوزه صنعتی در شهرستان‌های اردکان، میبد، بافق و اشکذر در دستور کار قرار دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در ادامه با بیان این‌که طرح‌های دهه فجر امسال با اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار و ۴۲۵ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده بعد از اتمام نهایی این طرح‌ها برای سه هزار نفر در استان یزد اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.

صادقیان تصریح کرد: در حوزه عمرانی سعی کردیم طرح‌هایی که طی دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند را متناسب با نیاز استان در اولویت اجرایی و پیگیری قرار دهیم.

وی ادامه داد: تکمیل ۴۵۰ کیلومتر راه آهن تا پایان سال ۱۴۰۰ از جمله طرح های در دستور کار استان یزد که نقش مهمی در توسعه اقتصادی این دیار ایفا می‌کند.

معاون استاندار یزد ایجاد بیش از ۴۵۰ کیلومتر برزگراه، بهسازی ایستگاه‌های راه آهن را از جمله اقدامات در دستور کار دانست و بیان کرد: ساخت ۱۵۰ کیلومتر راه اصلی، ساخت ۵۰ کیلومتر راه روستایی در تمام شهرستان‌های استان، ساخت هفت نیروگاه خورشیدی، ۱۰ پست برق و گازرسانی به ۱۰ روستا را از جمله طرح های اجرا شده و در دستور کار حوزه عمرانی استان یزد به مناسب فرا رسیدن چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است.

صادقیان در بخش دیگری از سخنان خود استقرار سامانه واگذاری اراضی دولتی و راه‌اندازی تنها سامانه پایش آنلاین آلودگی هوا در استان یزد را از دیگر خدمات انجام شده در استان عنوان کردو گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن یکی دیگر از اقدامات انجام شده و در دستور کار مدیریت ارشد استان یزد است و تاکنون بیش از 22 هزار نفر در استان یزد ثبت نام کردند.

وی با بیان این‌که بعد از ارزیابی‌های انجام شده ۱۲ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند، افزود: تاکنون برای هشت هزار نفر زمین مورد نیاز تأمین شده است.

صادقیان در خصوص شرایط دریافت تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن، خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل کردن شرایط پرداخت و دریافت وام با متقاضیان مسکن تماس گرفته می‌شود و بعد از استعلان انجام شده، شرایط ساخت و ساز و زمان تحویل متناسب با توان مالی متقاضیان تعیین و انجام می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار