مسئول گروه سازندگی امام موسی صدر مطرح کرد؛

تجربیات گروه‌های جهادی را به کشور‌های دیگر منتقل کردیم/ فعالیت ۵۰ هزار گروه جهادی

مسئول گروه سازندگی امام موسی صدر با بیان‌اینکه جوانان خارجی متعددی در کشور ما محصل هستند و در کشور ما اردو جهادی برگزار می‌کنند، گفت: ۲۵ اردو جهادی دانش‌آموختگان خارجی در ایران برگزار شد که مسئول خارجی داشت.
کد خبر: ۴۴۱۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶ - 07February 2021

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «ابوالفضل علیخانی» مسئول گروه سازندگی امام موسی صدر اظهار داشت: ۹ سال که گروه جهادی امام موسی صدر با هدف انتقال تجربه فعالیت‌های جهادی به کشور‌های دیگر تشکیل شده است. این تجربه شامل فعالیت‌های جهادی جوانان دانشجو و طلبه در ۲۰ سال گذشته است. دانشجو‌ها و طلاب در ایام تعطیلات درسی در مناطق کم برخوردار حاضر می‌شوند و نوکری مردم را می‌کنند. این رویکرد با فطرت همه انسان‌ها سازگار است و زبان مشترک بین همه مردم است. این الگو که به برکت انقلاب ایجاد شده است را به جوانان دیگر کشور‌ها نیز منتقل خواهیم کرد. جوانان زیادی از سایر کشور‌ها در ایران دانشجو و طلبه هستند.

علیخانی اظهار داشت: ایران به عنوان یک کشور توریستی انقلابی برای گردشگران فضایی جالب است. گردشگران می‌خواهند بدانند کشوری مثل ایران که در برابر امریکا ایستادگی کرده است، چگونه کشوری است. توجه جوانان را به سمت روش‌های خدمت‌رسانی جذب می‌کنیم. در طول فعالیتمان در ۹ کشور آفریقایی، هند، پاکستان، افغانستان الگوی فعالیت جهادی را پیاده کرده‌ایم. در ایران بیش از ۵۰ هزار گروه جهادی فعال را داریم. از این ۵۰ هزار گروه تنها یک گروه به مسئله بین‌المللی می‌پردازد و همین یک گروه هم در داخل کشور فعال است و تنها انتقال تجربه به سایر کشور‌ها دارد. فضای مجازی مسیر‌ها را کوتاه کرده است و نیازی به حضور فیزیکی ما در سایر کشور‌ها نیست.

وی افزود: جوانان خارجی متعددی در کشور ما محصل هستند و همین افراد در کشور ما اردو جهادی برگزار کردند. ۲۵ اردو جهادی که در ایران برگزار شد، مسئول خارجی داشت. همه این افراد به واسطه تحصیل در ایران زبان فارسی را به خوبی می‌دانند. تولیدات ما به زبان انگلیسی، عربی و اردو هست. ارتباط مجازی ما از طریق این زبان‌ها برقرار می‌شود. دانشجو‌هایی که در ایران درس می‌خوانند، فارسی بلد هستند. مردم استقبال خوبی از دانشجو‌های خارجی داشتند. مردم ما می‌پرسند چه می‌شود که یک جوان خارجی در کشور ما خدمت می‌کند.

مسئول گروه سازندگی امام موسی صدر خاطرنشان کرد: کشور تایلند به جهت فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی که دارد، قطب فرهنگی است. به کشور‌های لبنان، عراق و سوریه نیز برای انتقال فرهنگ جهادی سفر داشته‌ایم. در قضیه سیل خوزستان و لرستان مردم کشمیر هند کمک مالی جمع کردند و برای مردم سیل‌زده ایران فرستادند. حدود ۱۵۰ خانه را با کمک‌های مالی مردم کشمیر ساختند. همه ما یک وطن داریم و آن‌هم جهان است. جوانان کشور رواندا در سال اول اردو جهادی مسجدی را تعمیر کردند و در سال دوم کلیسایی را تعمیر کردند. برای ما دین، نژاد و سایر مسائل اهمیت ندارد. موضوع مورد اهمیت کرامت انسانی است.

علیخانی در پایان گفت: جوانان کشور ما باید همه تجربه اردوی جهادی را به دست بیاورند. اردو جهادی به این معنا نیست که کار سخت و همراه با خاک را تجربه کنیم. اردو جهانی عین لذت و تفریح است. فرصت خوبی برای کارآموزی دانشجو‌ها است. آینده‌سازان کشور دانشجو‌ها و طلابی هستند که مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار