«صفارهرندی»:

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی (ره) هستند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بدترین جفا به امام خمینی (ره) این است که به میراث معنوی ایشان آسیب برسد و این درست کاری است که برخی که حتی بر سر سفره ایشان بزرگ شدند، در حال انجام آن هستند.
کد خبر: ۴۴۱۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳ - 07February 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، «محمدحسین صفارهرندی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز (یکشنبه) در همایش فجر آفرینان انقلاب به مناسبت ایام الله دهه فجر با حضور اقشار مختلف مردم و پیشکسوتان دفاع مقدس در سالن آمفی‌ تئاتر مرکز فرهنگی دفاع مقدس سمنان، با بیان اینکه نقش امام خمینی (ره) در انقلاب از مردم بالاتر است، اظهار داشت: درست است که اگر مردم نبودند انقلاب پیروز نمی‌شد؛ اما رهبری یک جامعه است که به آن عینیت می‌بخشد و لذا کاری که امام خمینی (ره) در دوران انقلاب کردند این بود که مردم را به حرکت درآوردند آن هم مردمی که در کنج عزلت خزیده بودند و در بی خبری غرق بودند.

وی افزود: چهار دهه از انقلاب اسلامی گذشته اما جفایی که در حق امام خمینی (ره) می‌شود حتی از سوی کسانی که سر سفره ایشان بزرگ شدند، هنوز ادامه دارد و اینجا است که پیشکسوت‌های انقلاب اسلامی که زمان پیش از انقلاب را دیده و با ظهور امام خمینی (ره) در زندگی خودشان تحول دیده‌اند، باید معرفت ایشان را به نسل جوان انقلاب انتقال دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جوانانی که امروز ۳۰ و حتی ۴۰ ساله هستند در دوران انقلاب و حیات امام خمینی (ره) کودک بودند و درک مستقیمی از معارف ایشان ندارند، ابراز داشت: اینجا است که فضا برای برخی پدید می‌آید که بر ذهن و جان مردم و جوانان تصویرپردازی غیر واقعی از امام خمینی (ره) صورت دهند.

صفار‌هرندی با بیان اینکه منظور از تخریب چهره امام خمینی (ره) ضد انقلاب نیست؛ زیرا این گروه وظیفه‌شان تخریب انقلاب و چهره امام خمینی (ره) است، تاکید کرد: درد و مشکل این است که برخی در داخل به این امر دامن می‌زنند.

وی با بیان اینکه دشمنی دشمنان با امام خمینی (ره) طبیعی است؛ اما مشکل از آن کسانی است که در سفره مادی و معنوی امام راحل نشستند و بزرگ شدند و رشد کردند، افزود: دهه فجر در زمره ایامی است که نام بنیانگذار انقلاب اسلامی بیشتر مطرح می‌شود؛ لذا بهترین فرصت است که هدایت‌های امام (ره) و سیره ایشان را به مردم و جوانان ارائه کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز در جماران، آن خانه ساده سال‌های قبل که انسان یاد ساده زیستی امام خمینی (ره) می‌افتاد اثری جز چند عکس و تصویر باقی نمانده و این موضوع انسان را دلگیر می‌کند، گفت: بروشورهایی که به عنوان معرفی امام (ره) در جماران به تازه واردها داده می‌شد برای ما که امام خمینی  را دیده بودیم و در خدمتش زانو زده بودیم و ایشان را می‌شناختیم عجیب است؛ زیرا از آن انسان بزرگ که در زمان خودش بزرگترین تغییر را نه در کشور بلکه در جهان و منطقه رخ داد، هیچ نشانی وجود ندارد و تنها یک مجموعه عکس و نوشته‌ها در آن بروشورها قرار گرفته که گویا امام (ره) یک پیرمرد مهربانی است که دست بر سر بچه‌ها می‌کشید.

صفار‌هرندی با بیان اینکه در جماران اثری از اینکه در زمان امام خمینی (ره) انقلاب شده، دو هزار و ۵۰۰ سال پادشاهی فروریخته و جنگ صورت گرفته و‌… نیست، تاکید کرد: سیاست‌زدایی و حکومت‌زدایی از ساحت امام ‌(ره) آن هم در برابر کسی که بعد از ائمه اطهار (ع) تاکنون توانسته حکومت دینی در اسلام راه بیندازد، دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی افراد کم کم ادعا خواهند داشت که اصلاً چرا امام خمینی (ره) حکومت دینی راه‌اندازی کرد و دین توانایی اداره کشور را ندارد، افزود: بحث عادی‌سازی که این روزها در فضاهای به اصطلاح روشن فکری کشور مطرح می‌شود معتقد است که چرا ایران باید غیرمعمولی باشد و مثلاً چرا اسرائیل را به دشمنی بشناسیم و با آمریکا دشمنی داشته باشیم و چرا نباید مثل بقیه باشیم؟ همین افراد کسانی هستند که می‌گویند ما مانند بقیه دنیا بودیم اما انقلاب که شد و حکومت دینی روی کار آمد ما از دیگران جدا افتادیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این افراد، گفت: این افراد همین که جرأت می‌کنند چنین حرف‌هایی را بزنند از صدقه سری انقلاب است. برخی روشن فکران ما مثل سروش که زمانی منصوب امام (ره) بود، منکر نوبت هم می‌شوند و می‌گویند پیامبر (ص) خشن بود.

صفار هرندی افزود: از سوی دیگر این به ظاهر روشن فکران بزرگترین اراجیف را درباره میراث بزرگ امام خمینی (ره) مطرح می‌سازند که همان حکومت اسلامی و ولایت فقیه است. بدترین جفا به امام (ره) این است که به میراث معنوی ایشان آسیب برسد و این با کسی که از شرایط کشور ناراضی است تفاوت دارد چرا که این روزها دلایل زیادی برای نارضایتی مردم وجود دارد اما موضوع با اصل انقلاب و حاکمیت دینی نیست. مردم امروز حق دارند که ناراضی و ناراحت شوند زیرا رانی‌ها زیاد است اما افکار سنجی ها نشان می‌دهد که عمق نگاه افراد به گونه‌ای دیگر فکر می‌کند.

وی گفت: نتیجه یک افکار سنجی نشان می‌دهد کل کسانی که به این ارزیابی رسدیند که این حکومت به درد نمی‌خورد و اصل حکومت باید برانداخته شود در کشور کمتر از ۹ درصد است و ۹۱ درصد مردم می‌گویند باید همین حکومت و نظام اسلامی پا بر جا باشد اما برخی آدم‌ها که ارتزاق کرده از انقلاب بوده امروز می‌گوید ما باید برای اصل نظام و حکومت فکری جدید کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ویژگی‌های امام خمینی (ره) مانند غرق در جمال خداوند بودن، آنقدر گران سنگ است که ترویج معارف این بزرگ مرد بزرگترین رسالت فعالان انقلابی است، متذکر شد: امروز تفکر انقلابی امام خمینی (ره) در فواصل هزاران کیلومتری از ایران در تمام دنیا توسعه یافته چرا که مردم انقلابی دیگر نقاط دنیا ایشان را یک آزاد مرد می‌دیدند و مرید ایشان بودند اما برخی در درون کشورمان از معارف امام خمینی (ره) دوری می‌کنند لذا امروز بزرگترین رسالت‌ها شناساندن امام خمینی (ره) و معارف اسلامی و دینی و انقلابی به نسل جوان است تا در دام تفکرات نادرست نیفتند.

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

برخی به دنبال آسیب زدن به میراث معنوی امام خمینی(ره) هستند

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها