به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، احمد راستینه هفشجانی عضو فراکسیون دیپلماسی بینالمللی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی، با اشاره به اینکه رئیس جمهور آمریکا در اولین سخنرانی خود دربرابر برجام و ایران موضع سکوت اتخاذ کرده بود، اظهار داشت: سیاست خارجی آمریکا بسیار منعطف است و برای مصارفی داخلی برنامه ریزی میشود به گونهای که با بازی با افکار داخلی کشورشان تلاش میکنند با دشمن تراشی در بزنگاه ها، اجماع ملی برای رسیدن به خواسته هایشان به وجود بیاورند.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از نکات مهم برای اجماع سازی در کشور آمریکا، دشمن سازی خارجی و ارائه راهکارها برای مهار آن دشمن است. دراین راستا جمهوری خواهان از سیاست فشارهای حداکثری سخت بهره میگیرند و دموکراتها از فشارهای حداکثری نرم در حوزه دیپلماسی استفاده میکنند.
وی بیان کرد: بایدن در زمان تبلیغات از همین ابزار سیاسی که در اختیار داشت استفاده کرد و برای مهار دشمن خود در افکار عمومی سخن از برجام و بازگشت به توافق هستهای و مهار ایران نام برد، اینکه در تبلیغات میبینیم بایدن مرتب از برجام و مهار ایران سخن میگوید برگرفته از سیاست دموکراتها و جمهوری خواهان برای اجماع سازی ملی برعلیه دشمنی است که طراحی میکنند و ملت شان را برای آن اجماع بر اساس سیاست هایشان هدایت میکنند.
آمریکا از مشروعیت بین المللی برخوردار نیست
این نماینده مجلس افزود: اینکه الان بایدن سخنی از برجام به میان نمیآورد به چند دلیل است، اول اینکه ایالات متحده آمریکا در شرایط سختی در عدم مشروعیت سیاسی بین المللی قرار گرفته است، نوع کنار رفتن ترامپ و نوع مراسم تحلیف بایدن مشروعیت سیاسی واشنگتن را در جهان به شدت زیر سوال برده است و همه تلاش بایدن در این مقطع این است که مشروعیت از دست رفته را با شعارهای بازگشت به دیپلماسی در عرصه بین المللی احیا کند.
راستینه در ادامه گفتوگو بیان کرد: نکته دوم این است که اساسا بایدن و دموکراتها سر هر مهرهای بازی سیاسی میکنند و درباره برجام نیز تلاش میکنند بازی سیاسی را ارائه دهند. آنها منتظرند تا اقدامات جمهوری اسلامی را در ماههای پایانی دولت روحانی بررسی و تحلیل کنند، آنها معتقد هستند دولت فعلی ایران با توجه به خروج آمریکا از برجام آبرویی برای چانه زنی سیاسی با واشنگتن ندارد لذا بایدن معتقد است دولت فعلی با مذاکرات گستردهای که با آمریکا در ماجرای برجام با ترامپ انجام داد دیگر در میان ملت و نخبگان ایران جایگاهی برای شروع مجدد مذاکره ندارد از این رو آنها تلاش میکنند تا با نگهداشتن برجام در فضای خاموشی با دولت آینده ایران وارد بحث و گفتگو شوند.
وی اظهار داشت: البته ایالات متحده آمریکا به وضوح میداند عزم جمهوری اسلامی برای احیای برنامه صلح آمیز هستهای بسیار محکم است لذا صلاح میداند در این شرایط وارد مذاکره نشود، چون اکنون دست برنده در اختیار ندارد و به شدت در نقطه ضعف قرار دارد بنابراین به دنبال آن میگردد تا شرایطی را احیا کند، از نقطه ضعف عبور کند و بتواند در بازی دوگانه کاذب شرایط مجدد مذاکره بر سر برجام را احیا کند.
مصوبه اقدام راهبردی، آمریکا را در نقطه به شدت انفعالی قرار داده است
عضو فراکسیون دیپلماسی بینالمللی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بی تردید اینها در بحث انتخابات ۱۴۰۰ باز هم بازی دوگانه جنگ و صلح را کلید خواهند زد و رویای دروغین آینده بهتر با برجام را برای انتخابات ریاست جمهوری ایران طراحی میکنند در اینجا است که نخبگان سیاسی و اجتماعی کشورمان باید به خوبی بر این واقف باشند که امروز آمریکا در شرایط ضعف قراردارد و ما با مصوبه اقدام راهبردی مجلس آمریکا را در یک نقطه به شدت انفعالی قرار دادیم و باید سیاست تهاجمی توسط جمهوری اسلامی برای صیانت از حقوق ملت و رأس تحریمها ادامه پیدا کند.
منبع: خانه ملت
انتهای پیام/ 341