مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم مطرح کرد

کتاب «22 شهید هنرمند استان قم» رونمایی می‌شود

مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم از رونمایی از کتاب زندگی و خاطرات 22 شهید هنرمند استان قم در سوم خرداد خبر داد.
کد خبر: ۴۴۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰ - 12April 2015

کتاب «22 شهید هنرمند استان قم» رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، در همایش بسیج هنرمندان استان قم که  پنجشنبه شب در سالروز شهادت شهید آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی، با حضور جمعی از فرماندهان سپاه علی بن ابی طالب(ع) و هنرمندان بسیجی استان قم در سالن همایش های خانه علم و فنون برگزار شد، ابتدا محمود علامه روشن طی سخنانی ابراز داشت: امروز هنرمندان متعهد و ارزشی باید با ادامه راه شهیدان بزرگوار همچون شهید آوینی، رسالت خطیر و حساس خود را به خوبی بدانند و ایده ها و سوژه های هنری خود را در جهت تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همسو سازند.

وی برخی اقدامات و برنامه های سازمان بسیج هنرمندان قم را مورد توجه قرار داد و گفت: یکی از مهمترین این اقدامات، شناسایی شهدای هنرمند است که در همین راستا تاکنون در سراسر کشور دو هزار نفر و در استان قم 22 نفر از شهدای هنرمند شناسایی شده اند.

علامه روشن در پایان از تدوین و تالیف کتاب شهدای هنرمند استان قم خبر داد و گفت: در این جهت دیدارهایی با خانواده های معظم شهدا انجام شده و آثار این بزرگواران شناسایی و دریافت شده است و امیدواریم این کتاب مستند و ارزشمند در سوم خردادماه سال جاری رونمایی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار