داور جشنواره ملی سنگر در گفت‌وگو با دفاع‌پرس مطرح کرد؛

رقابت ۸۶ گروه در «جشنواره ملی سنگر» / تجلیل از پیشکسوتان تئاتر نیرو‌های مسلح

محسن سلیمانی فارسانی از رقابت ۸۶ گروه در «جشنواره ملی سنگر» خبر داد و گفت: در آیین اختتامیه «جشنواره ملی سنگر» علاوه بر معرفی هفت گروه برتر بخش صحنه‌ای و چهار گروه بخش خیابانی، از پیشکسوتان و مدیران هنری نیرو‌های مسلح تجلیل می‌شود.
کد خبر: ۴۴۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳ - 28February 2021

«محسن سلیمانی فارسانی» داور نخستین دوره جشنواره ملی سنگر در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، با بیان اینکه نیرو‌های مسلح در عرصه‌های فرهنگ و هنر همواره فعالیت‌های اثرگذار و مستمری داشته‌اند، اظهار داشت: هدف برگزاری رخداد‌های فرهنگی هنری با موضوع دفاع مقدس به‌روز آمدی و جلوگیری از فراموشی و تحریف این گنجینه تاریخی است. گروه‌های هنری در این جشنواره‌ها تلاش می‌کنند به پاسداشت خون همرزمانشان بپردازند.

وی تصریح کرد: نیت اصلی و اولیه گروه‌های هنری در جشنواره ملی سنگر ادای دین به همرزمان شهید‌شان است و در مراحل بعدی بحث رقابت نیز به جهت ارزیابی آثار و آسیب شناسی برای شناخت ضعف‌ها در مسائل فنی و ساختاری هنر‌های نمایشی برای ارائه کار‌های منسجم‌تر در سال‌های بعد مورد توجه است.

داور نخستین دوره جشنواره ملی سنگر از حضور ۸۶ گروه نمایشی در این رویداد هنری خبر داد و افزود: جشنواره ملی سنگر ویژه نیرو‌های مسلح برای اولین بار با استقبال خوب گروه‌های هنری روبرو شد و علیرغم شرایط سخت کرونا ۸۶ گروه متقاضی حضور در جشنواره شدند که پس از بررسی‌های اولیه و در مرحله نخست داوری‌های ۳۱ گروه به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

سلیمانی فارسانی گفت: در مجموع بعد از دو مرحله داوری از میان ۸۶ گروه اولیه، هفت گروه در بخش صحنه‌ای و چهار گروه در بخش خیابانی برای مرحله کشوری جشنواره ملی سنگر انتخاب شدند. اختتامیه این رخداد روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد و برگزیدگان مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. همچنین در این مراسم از پیشکسوتان تئاتر نیرو‌های مسلح و چهار مدیر هنری در سطح نیرو‌های مسلح تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

وی با تاکید براینکه جشنواره‌های نمایشی مختلفی در سطح کشور برگزار می‌شود که متولی آن‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: پس از هشت سال دفاع مقدس اتفاقات فرهنگی و هنری خوبی با موضوع دفاع مقدس شکل گرفت که عمدتاً از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار می‌شد؛ جشنواره تئاتر مقاومت یکی از آن نمونه‌ها است که موجب تاثیرگذار بوده است و بسیاری از هنرمندان مطرح کشور نیز از دل آن شکل گرفتند.

داور نخستین دوره جشنواره ملی سنگر به اهمیت برگزاری این رویداد اشاره کرد و تاکید کرد: برگزاری جشنواره‌های نمایشی می‌تواند تاثیرات موثری در تربیت نیروی انسانی داشته باشد و مهم و تاثیرگذار باشد و به نوعی می‌تواند آثار دفاع مقدس را ماندگار کند.

سلیمانی فارسانی در پایان گفت: مدیران محترم نیرو‌های مسلح با اینکه نگاه سازنده و تاثیرگذاری به حوزه هنر‌های نمایشی دارند، اما لازم است توجه ویژه‌تری به این مسائل داشته باشند چراکه به نظرمی‌رسد بضاعت هنرمندان این عرصه خیلی بیشتر از یک جشنواره باشد لذا پیشنهاد می‌کنیم هنرمندان این حوزه را برای ایجاد «کانون ویژه هنرمندان نیرو‌های مسلح» حمایت کنند. ایجاد چنین مجموعه‌ای می‌تواند موجب ارتباط مستمری با هنرمندان نیرو‌های مسلح شود.

گفت‌وگو از ولی منصوریان

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار