به گزارش دفاعپرس از خرمآباد، سردار مرتضی کشکولی فرمانده سپاه لرستان امروز در جلسه هماهنگی و تبیین برنامههای برگزاری کنگره 6 هزار و 300 شهید سرافراز استان لرستان، اظهار داشت: ملت ایران در مقطعی از حیث فردی و اجتماعی به اوج کمال خود رسیده و توانسته دفاع تمام قدی از حیثیت، دین، سرزمین، نوامیس و فرهنگ خود در یک جنگ نابرابر داشته باشد.
وی افزود: دفاع مقدس همچون قلهای است که ما همیشه و در زندگی شخصی، اجتماعی و نوع حکمرانی نیازمند توجه به آن هستیم این در حالی است که بسیاری از کشورها در حالی که جنگ و مقاومتی نداشتند ولی یادمان سرباز گمنامی دارند که روح حماسه و دفاع را در میان ملت خود ایجاد کنند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان عنوان کرد: خوشبختانه مسئولان ارشد استان از ابتدای مطرح شدن برگزاری کنگره 6 هزار و 300 شهید لرستانی جهت برگزاری این کنگره صادقانه و بسیار هوشمندانه برنامههای خوبی با اندیشه ورزی کمیتههای 22گانه در نظر گرفتهاند.
وی بیان کرد: برنامههای متعددی با اندیشهورزی در کمیتههای بیست و دوگانه نوشته و تایید شده بر همین اساس باید محکم پای اجرای این برنامهها بمانیم که حتما اجرا شوند.
کشکولی گفت: علاوه بر جذب بودجه جهت برگزاری کنگره بسیاری از کارها را میتوان با بهرهگیری از ظرفیت گروههای جهادی و جوانان انقلابی که پای کار هستند انجام داد در همین راستا دستگاههای اجرایی باید این گروههای جهادی و جوانان انقلابی را شناسایی و از آنها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه نگاه ما به برگزاری کنگره 6 هزار و 300 شهید استان باید ملی، فاخر و ماندگار باشد تصریح کرد: جهت برگزاری کنگره و چاپ کتاب، هنرهای تجسمی، ساخت فیلم و مستند باید به موضوعات روز جامعه همچون فرهنگ، امنیت، تعلیم و تربیت بیشتر توجه شود که بتوانیم برنامهای فاخر و ملی برگزار کنیم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه پس از افتتاح باغ موزه دفاع مقدس نیازمند محتوا هستیم بر همین اساس بخشی از محتواهایی که برای کنگره 6 هزار و 300 شهید استان تهیه میشود را میتوان در این موزه نگهداری کرد در همین راستا جهت ساخت آثار فاخر و با محتوا باید با گروههای مختلف جلسات اندیشه ورزی برگزار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در ادامه این جلسه نیز با بیان اینکه یکی از بهترین و شریف ترین کارها در روزگار امروز برگزاری کنگره شهداست اظهار داشت: برگزاری کنگره شهدا در استان متدین لرستان که گرایشهای ممتازی به تدین و انقلابیگری در وجودشان است جریان سازی یک فرهنگ دینی، انقلابی و متنفذ تاثیرگذار است.
وی افزود: به طور یقین برکات برگزاری کنگره 6 هزار و 300 شهید لرستان شامل حال مردم این استان و همچنین سبب ارتقا فر هنگی استان میشود.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه دشمن تهاجمهای فرهنگی بسیاری دارد عنوان کرد: تهاجم پنهان دشمن مبنی بر سست کردن ارادهها بسیار سختتر از تهاجم آشکار آنها است در همین راستا برگزاری کنگرههای شهدا و جریان سازیهای انجام شده میتواند ما را در تقابل جنگ پنهان دشمن موفق کند.
وی بیان کرد: با گذشت 30 سال از جنگ تحمیلی گنجینه دفاع مقدس تمام نشدنی است، شهدا در زمان حیات با جسم، خون و هویت دینی از کشور دفاع کردند و پس از شهادت نیز با هویت، معنویت و فرهنگی که از خود به جای گذاشتند همچون چشمهای زلال، جوشان و پر خروش از عزت، شرف و حیثیت نظام جمهوری اسلامی دفاع میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه بر اساس گزارشهای ارائه شده توسط کمیتههای 22گانه برگزاری کنگره 6 هزار و 300 شهید استان خوشبختانه بسیاری از کمیتهها بر اساس زمانبندی کارهای خود را پیش بردهاند گفت: برگزاری این کنگره نیازمند اعتباراتی است که از طرف سازمان برنامه و بودجه استان و کشور است همچنین باید از ظرفیت جوانان، جهادی و گروههای فرهنگی استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: برخی اقدامات همچون نوشتن کتاب، ساخت فیلم و مستند که از مزیتهای کنگره 6 هزار و 300 شهید لرستان است نیازمند تامین بودجه است و در این راستا میتوان با دقت و ظرافت خاصی ستاد مشارکتهای مردمی کنگره تشکیل داد البته به گونهای نباشد که مردم احساس کنند کلیه بودجه برگزاری این مراسم از طرف مردم است و اعتبار استانی در نظر گرفته نشده است.
امیدواریم برگزاری کنگرهها و مراسمات بزرگداشت شهدا هشداری باشد برای کسانی که منصب، موقعیت و پست دارند چرا که هر کسی که در جمهوری اسلامی موقعیت و مسئولیتی دارد باید توجه کند این پست و موقعیت امانتی است از طرف شهدا و بدانند پایههای میز مدیریتشان بر روی خون شهیدان است و قدر این فرصت خدمت به مردم را بدانند.
انتهای پیام/