اوضاع آشفته ائتلاف سعودی در نتیجه ضربات مهلک یمنی‌ها

فریب خوردگانی که به تازگی به آغوش صنعا بازگشته‌اند از اوضاع سخت و نابسامان ائتلاف سعودی و عوامل وابسته به ریاض در جبهه‌های جنگ در نتیجه ضربات مهلک ارتش و کمیته‌های مردمی یمن سخن به میان آوردند.
کد خبر: ۴۵۲۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۶ - 21April 2021

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المسیره، حملات هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن ادامه یافت و طی ساعات گذشته جنگنده‌های ائتلاف تحت رهبری ریاض در دو نوبت مناطقی از صعده و در ۱۴ نوبت «وادی نخلا» در استان مأرب را بمباران کردند.

بازگشت فریب خوردگان به آغوش صنعا

منابع یمنی در صنعا از بازگشت ۲۰ نفر از فریب خوردگانی که در کنار متجاوزان و عوامل آن‌ها می‌جنگیدند، خبر دادند و اعلام کردند که در میان این افراد «حمید الجبرتی» عضو مجلس و «هیثم ابراهیم عریک» فرمانده گردان یکم از آنچه تیپ ششم گارد ریاست جمهوری نامیده می‌شود، به چشم می‌خورد.

منابع وابسته به دولت نجات ملی یمن اعلام کردند که این افراد از برخی مناطق و مراکز نظامی وابسته به مزدوران در مناطق مرزی و نیز ساحل غربی به آغوش کشور بازگشته اند.

این افراد اعلام کردند که ائتلاف سعودی و مزدوران آن‌ها در وضع سختی به سر می‌برند و این پس از ضربات مهلک ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به آنهاست.

همچنین آن‌ها از بقیه فریب خوردگانی که هنوز در کنار متجاوزان و مزدوران می‌جنگند خواستند که از عفو عمومی استفاده کنند و به آغوش کشور بازگردند و به ارتش و کمیته‌های مردمی یمن برای دفاع از حاکمیت ملی ضد اشغالگران و مزدوران بپیوندند.

ائتلاف سعودی همچنان هشت کشی حامل سوخت را در توقیف دارد

«عمار الاضرعی» مدیر اجرایی شرکت نفت دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که ائتلاف سعودی همچنان هشت کشتی حامل سوخت را در توقیف خود دارد و مانع از ورود آن‌ها به بندر الحدیده با وجود داشتن مجوز سازمان ملل، می‌شود.

وی افزود: سازمان ملل شریک راهزنان دریایی که کشتی‌های حامل سوخت را توقیف کرده اند، شده است و قانون دریانوردی را نقض کرده است.

الاضرعی بیان کرد: ما بار‌ها از سازمان ملل خواستیم که به قانون دریانوردی توجه کند؛ اما این درخواست‌ها آنهم در مقابل سمع و نظر جهانیان نادیده گرفته شد.

وی گفت: ما هیچ همکاری بین المللی ملموسی برای شکستن محاصره و توقف راهزنی ائتلاف دشمن به رهبری آمریکا و با پوشش سازمان ملل مشاهده نمی‌کنیم.

مدیر اجرایی شرکت نفت دولت نجات ملی یمن در ادامه تاکید کرد: سازمان ملل مسئول رسیدن یمن به اوضاع کنونی و آنچه طی روز‌های آتی به علت ادامه توقیف کشتی‌های حامل سوخت بر سر یمن می‌آید، است.

الاضرعی تاکید کرد: از اوایل سال جاری میلادی اجازه ورود کشتی‌های حامل سوخت به بندر الحدیده به جز یک کشتی حامل سوخت دیزل را نداده‌اند که این کشتی هم فقط ۶.۵ درصد از نیاز فعلی را برطرف می‌کند.

وی ادامه داد: کشتی‌هایی که هنوز در دریا در توقیف هستند برخی از آن‌ها بیش از پنج ماه است که در توقیف هستند و غرامت تعویق به بیش از ۱۵۵ میلیون دلار می‌رسد.

الاضرعی با اشاره به اینکه کشتی‌های ویژه سازمان ملل اجازه ورود به بندر الحدیده را دارند، افزود: توقیف کشتی‌های حامل سوخت که بر رنج مردم یمن می‌افزاید در حالی است که به کشتی‌های مخصوص سازمان ملل اجازه ورود به بندر الحدیده داده می‌شود.

وی مجددا از همه آزادگان دنیا، رسانه‌ها و حقوقدانان و فعالان حقوق بشری خواست که به سازمان ملل و ائتلاف سعودی برای رفع توقیف کشتی‌های حامل سوخت فشار وارد کنند تا مانع از بروز فاجعه انسانی در نتیجه توقف بخش اعظم بخش‌های خدماتی و حیاتی، شوند.

از سوی دیگر اتحادیه صنفی کارکنان شرکت نفت دولت نجات ملی یمن هم خواستار ورود کشتی‌های حامل سوخت به منظور ممانعت از فاجعه انسانی شدند.

در این بیانیه سازمان ملل مسئول کامل اوضاع انسانی بغرنجی که ملت یمن با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، عنوان شده است و از سازمان ملل و جامعه جهانی خواسته شده است که فورا در راستای رفع توقیف کشتی‌های توقیف شده، حرکت کنند.

انتهای پیام/ ۴۶۱

نظر شما
پربیننده ها