رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد خبر داد؛

لغو نماز جمعه در ۲۴ نقطه استان یزد

لغو نماز جمعه در ۲۴ نقطه استان یزد رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد گفت: نماز جمعه این هفته فقط در دو شهرستان استان یزد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۴۵۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵ - 29April 2021

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، حجت‌الاسلام «سید جمال‌الدین نجم‌الهدی» رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد، اظهار داشت: متاسفانه استان یزد همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و بر این اساس محدودیت‌هایی در استان اعمال شده است.

وی با اشاره به ممنوعیت اقامه نماز جمعه در مناطق نارنجی و قرمز، افزود: با توجه به اینکه شهرستان‌های اشکذر و بهاباد در وضعیت زرد قرار دارند، نماز جمعه در چهار پایگاه اشکذر، رستاق، خضرآباد و بهاباد برگزار می‌شود و در سایر شهر‌ها و روستا‌ها لغو شده است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد گفت: از نمازگزاران عزیز می‌خواهیم دستورالعمل‌های بهداشتی به‌ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را مورد توجه قرار داده و سجاده، مهر و تسبیح شخصی را به‌همراه داشته باشند.

نماز جمعه در استان یزد با احتساب شهر‌ها و روستا‌های مختلف، در ۲۸ نقطه برگزار می‌شود، اما شیوع ویروس کرونا سبب شده است تا این آمار هر هفته دچار تغییر شود.

هم‌اکنون شهرستان‌های اشکذر و بهاباد در وضعیت زرد، ابرکوه، بافق و میبد در وضعیت نارنجی و سایر شهر‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین