به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، به مناسبت فرارسیدن اربعین شهادت سردار سرتیپ پاسدار «سیدمحمد حسینزاده حجازی» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و قائم مقام سپاه منطقهای خراسان در دوران دفاع مقدس به فرازهایی از سخنان این فرمانده دلاور در جمع فرماندهان یگانهای رزم خراسان اشاره خواهیم داشت.
همانطور که اطلاع دارید، سیر جنگ در این چند سال اخیر، در بعضی جاها سیر صعودی داشته و بعضی جاها سیر نزولی داشته است. همه ما میدانیم که در ابتدای شروع جنگ تحمیلی، ما قدرت نظامی قابل توجهی در کشور نداشتیم. واقعیت این است که سپاه تجربه جنگی نداشت و برای جنگهایی به این شکل آموزش ندیده بود و عمدتاً خودش را آماده کرده بود، برای یکسری حرکتهای شهری و مبارزه با ضدانقلاب که قبلاً در کردستان و گنبد اتفاق افتاده بود و تجربه شرکت در جنگهای این شکلی را نداشت.
ارتش ما هم یک ارتش کلاسیک صددرصد متکی به ابزار [بود]؛ با آن طرز تفکرهایی که در دانشگاهها خوانده و یاد گرفته بودند و برایشان مشکل بود که به شکل حزب اللهی که امروز جمهوری اسلامی میجنگد، بجنگند.
ما در این جهاد هر روز سیر صعودی را طی کردیم و امروز به اینجا رسیدیم – اینکه میگویم رسیدیم منظورم جمهوری اسلامی است و در مجموع قوای ارتش، سپاه و سایر ارگانهایی که جنگ را کمک میکنند و در جنگ دخل و تصرفی دارند – همه اینها هر روز در جهت شکوفا شدن و خودکفا شدن [هستند] و هر روز ابتکارات جدیدی را به صحنه میآورند.
امروز جمهوری اسلامی از اقتدار و قدرت زایدالوصفی برخوردار است که همه استکبار جهانی از شرق و غرب، ادامه جنگ را به نفع خود نمیدانند و همانطور که میدانید، همه جا ندای صلح سر دادهاند و اعتراض شدید به جمهوری اسلامی که چرا صلح را نمیپذیرید. این در واقع همانطور است که امروز هم جناب آقای خامنهای - رئیس جمهور - در سخنان خود در نماز جمعه فرمودند؛ این نشانه قدرت جمهوری اسلامی است.
من بعضاً در گردانها گفتهام که شما ملاحظه میکنید که سردمداران رژیم بعثی میگویند که ما تمام مقدمات را فراهم کردیم که جلوی هجوم و حمله ایران را بگیریم اما بازهم خودشان را مصون نمیدانند. همه این آب انداختنها و این موانعی که ایجاد کردند را میدانید اما با وجود همه موانع و حرکاتی که انجام دادند، هنوز [دشمنان] در ترس و رعب شدید به سر میبرند و گفتهاند که اگر جمهوری اسلامی حمله خودش را آغاز کند، ما شهرها را میزنیم.
مشکلات جنگ فقط تیر و ترکش و خمپاره و این چیزها نیست؛ یکی از مشکلات جنگ، نداشتن پول است، نبود امکانات و نرسیدن ماشین است، کمبود نیروی انسانی و نداشتن آموزش کافی است و مسائل دیگر اما اگر ما این مسائل را هم جزو مشکلات جنگ ببینیم، همینها هم میشود مجاهده.
انتهای پیام/